Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

cia ka tik po proceduros, tai naturalu, kad toks ryskumas, praeis menuos, sugis ir visai kitaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 01, 22:49)
cia ka tik po proceduros, tai naturalu, kad toks ryskumas, praeis menuos, sugis ir visai kitaip atrodys

nu bet pati forma daugumos tragiska doh.gif
Atsakyti
jezau 22 foto,dvi savaites po proceduros,lopais kazkokiais,melynas atspalvis lenda doh.gif ir ka dabar merginoms daryti?ieskot kitos meistres,kad klaidas taisytu?as be zodziu ir 19 foto,nu tragedija schmoll.gif gaila merginu unsure.gif
Atsakyti
na man 1-2 savaite irgi tokiais lopais viskas krenta ir tai yra normalu, kol sasai formuojasi ir atkrenta patys
Atsakyti
nu nezinau ar normalu,kad sasuj nukritus spalva plemais..o kad sasai ne visi is kart krenta,tai normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 02, 14:48)
nu nezinau ar normalu,kad sasuj nukritus spalva plemais..o kad sasai ne visi is kart krenta,tai normalu 4u.gif

Spalva plemais, nes ir organizmas nevienodai spalva pasisavina. Tam ir daromos korekcijos. Tai kad tai normalu, kad spalva nevienoda.
Atsakyti
na ir pas mane buvo vietom sviesiau,bet ten toj foto,visiskai nekokybiskai atrodo padaryta,o ir vaizdas nukritus sasams,siaubingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 02, 15:45)
na ir pas mane buvo vietom sviesiau,bet ten toj foto,visiskai nekokybiskai atrodo padaryta,o ir vaizdas nukritus sasams,siaubingas unsure.gif

Realiai gal kiek geriau atrodo negu nuotraukose. Nuotraukos visada visus trukumus isryskina. Del skoniu nesigincijama, gal kam nors ir taip yra grazu, jos gi mate turbut darbus pries tai, kai ejo pas meistre. Ten ir FB buvo pasisakusiu, kad "grazu", "idealu".
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 02, 15:55)
jezau 22 foto,dvi savaites po proceduros,lopais kazkokiais,melynas atspalvis lenda doh.gif ir ka dabar merginoms daryti?ieskot kitos meistres,kad klaidas taisytu?as be zodziu ir 19 foto,nu tragedija schmoll.gif  gaila merginu unsure.gif

22 jau uz poros menesiu bus melyni antakiai. 7 ta pati mergina tik ka po proceduros ir jau matosi, kad bus melsvi.
.
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 02, 16:48)

19 foto ne plemai, o sasas dar nevisur nukrite, todel taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 rugpjūčio 2013 - 21:24
Aš tik paieškos pradžioje. Noriu tik juodų juostelių ant viršutinių vokų virš blakstienų. Gal galit pasufleruoti kokia būtu šios procedūros reali kaina? 4u.gif
Gal tuo pačiu galėtumet ką nors Klaipėdoje parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 08 04, 21:03)
Aš tik paieškos pradžioje. Noriu tik juodų juostelių ant viršutinių vokų virš blakstienų. Gal galit pasufleruoti kokia būtu šios procedūros reali kaina?  4u.gif
Gal tuo pačiu galėtumet ką nors Klaipėdoje parekomenduoti?  4u.gif

Vidutine kaina mazdaug nuo 250-350lt. Korekcija apie 100 yra- 150lt.
Atsakyti
as cia su klausimu,kodel blunka greit permanentas?pries tris menesius padarytas,po menesio korekcija o po dvieju jau matosi sviesesni ruozeliai?ir tokie sviesesni apvalus maziukai taskiukai? g.gif
Atsakyti