Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 16, 15:16)
Jeigu daryti kaip markeriu ant kaktos ryskiai, tankiai tai 3 metus atlaikys, tik spalva bus jau pasikeitusi.
Jeigu naturaliai, tai po 1-1,5 reiketu atnaujinti spalva.

O ir plaukeliais tikrai tiek nelaikys. Plaukeliai laiko dar trumpiau, nebent vel gi labai nenaturalus su dideliais tarpais -ryskios dryzes. unsure.gif Tokiu atveju gal apie  2 metus atlaikys.
Papildyta:

foto is toli, bet forma tikrai grazi 4u.gif

oi ne ne,nenoriu kaip markeriu biggrin.gif todel ir noriu plaukeliais,kad naturaliai atrodytu,o ne vien antakiai veide butu biggrin.gif

viskas kaip ir aisku,dekui Lisa,tik kam tada raso,kad 5 metams rupesciu nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 07 16, 20:39)
oi ne ne,nenoriu kaip markeriu biggrin.gif todel ir noriu plaukeliais,kad naturaliai atrodytu,o ne vien antakiai veide butu biggrin.gif

viskas kaip ir aisku,dekui  Lisa,tik kam tada raso,kad 5 metams rupesciu nebus  doh.gif

Istikruju jau atrodo niekur neraso niekur, kad laikosi 5 metus. Tai buvo anksciau smile.gif Dabar dazai yra naturalesni .Nu ir jeigu smulkmeniskai tai pvz. voku strelyte gali laikyti 5 metus. Bus pablukusi, bet dar bus ir po 5 metu (jeigu oda nera riebi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 liepos 2013 - 21:29
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 17, 20:28)
Istikruju jau atrodo niekur  neraso niekur, kad laikosi 5 metus. Tai buvo anksciau smile.gif  Dabar dazai yra naturalesni .Nu ir jeigu smulkmeniskai tai pvz. voku strelyte gali laikyti 5 metus. Bus pablukusi, bet dar bus ir po 5 metu (jeigu oda nera riebi).

na va ir snd paskaiciau,pas nusiziureta meistre,galimyne atrodyti nepriekaistingai iki 5 metu,uzklausus,pasake ta pati,kad rekomenduoja kas du metus atnaujinti,sakyciau visai per brangu biggrin.gif bet labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 07 17, 22:49)
na va ir snd paskaiciau,pas nusiziureta meistre,galimyne atrodyti nepriekaistingai iki 5 metu,uzklausus,pasake ta pati,kad rekomenduoja kas du metus atnaujinti,sakyciau visai per brangu biggrin.gif bet labai noriu biggrin.gif

Na taip brangoka, juolab ar ne bus taip, kad ir teks zyguot kas 1,5 m atsinaujint pastoviai, nes nezinia kaip antakiai bluks, ar tolygiai, kokia spalva, ar nebus taip, kad be papildymu net i zmones iseit negalesi.
Idomu kas butu jei atnaujinima darytum tarkim kokius 5 kart, kaip oda i tiek kartu reaguotu ar cia jokio skirtumo ar 1 ar 10 kart g.gif
As labai noreciau daugiau foto meistriu albumuose pamatyti po tu dveju metu, tada butu lengviau apsisprest, nes man labai daug dvejoniu kyla kas is viso to permamento liks po keliu metu.
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 07 17, 21:49)

Bet atnaujinimas kainuoja pigiau. Sumokėsit gal 150 lt ir vėl 1,5 metų (man pvz. 2 m.) ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 07 18, 06:37)
Na taip brangoka, juolab ar ne bus taip, kad ir teks zyguot kas 1,5 m atsinaujint pastoviai, nes nezinia kaip antakiai bluks, ar tolygiai, kokia spalva, ar nebus taip, kad be papildymu net i zmones iseit negalesi.
Idomu kas butu jei atnaujinima darytum tarkim kokius 5 kart, kaip oda i tiek kartu reaguotu ar cia jokio skirtumo ar 1 ar 10 kart  g.gif
As labai noreciau daugiau foto meistriu albumuose pamatyti po tu dveju metu, tada butu lengviau apsisprest, nes man labai daug dvejoniu kyla kas is viso to permamento liks po keliu metu.

vat butent!
as jau baigiu persigalvoti,priskaiciau ir apie rozinius ir zalius antakius doh.gif o kas metai neturiu noro lakstyti badytis unsure.gif
aisku,neturint antakiu isvis,tai kaip ir iseitis...tai kol dar jie manes nepaliko biggrin.gif manau susilaikysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 07 18, 09:13)
Bet atnaujinimas kainuoja pigiau. Sumokėsit gal 150 lt ir vėl 1,5 metų (man pvz. 2 m.) ramu ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif jau geriau, kad ir tuos pusantrų metų atrodysiu gerai, nei sutaupysiu 150lt. ir kasdien piešiu antakius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 07 18, 07:37)
man labai daug dvejoniu kyla kas is viso to permamento liks po keliu metu.

mano akiu strelyte puikiai laikosi jau kokius 4 metus, nors oda ir riebi, aisku, reiketu jau atnaujinti, pavasari ko gero jau teks. bet pvz antakiai max laikosi pas mane 1.5 m. paskutini kart dariausi pries 2 metus, tai sia savaite dariausi is naujo, bet kadangi meistre pasirinkau kita - tai mokejau pilna kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 07 18, 07:57)
Pritariu drinks_cheers.gif jau geriau, kad ir tuos pusantrų metų atrodysiu gerai, nei sutaupysiu 150lt. ir kasdien piešiu antakius doh.gif
tame ir skirtumas,kad as nepiesiu ju,yra normaliai plauku ir forma puse velnio,tik pavargau dazyti kas pora sav doh.gif
siaip ne kainoj esme,bijau,kad busiu amziams priklausoma su tais atnaujinimais,bijau,kad spalva nesikeistu,kad is namu iseiti negalesiu biggrin.gif doh.gif
ir bijau,kad nepadarytu nesamones,juk nenusiplausi jei nepatiks doh.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 07 18, 08:08)
mano akiu strelyte puikiai laikosi jau kokius 4 metus, nors oda ir riebi, aisku, reiketu jau atnaujinti, pavasari ko gero jau teks. bet pvz antakiai max laikosi pas mane 1.5 m. paskutini kart dariausi pries 2 metus, tai sia savaite dariausi is naujo, bet kadangi meistre pasirinkau kita - tai mokejau pilna kaina smile.gif

o gal galima foto,kaip atrodo va butent pries atnaujinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 07 18, 10:08)

o kaip del strelyciu ir pudros, seseliu naudojimo, tarkim pasitepant pudra o jei dar ir seseliais, tai pablukina strelytes taip? Nes tarkim kai piesiam strelytes tai jas piesiam ant pacio galo po visu pudru seseliu, kad jos ryskios butu, o cia gaunasi atvirksciai, nebent pasidazius jas pavalyt reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 07 18, 09:23)
o gal galima foto,kaip atrodo va butent pries atnaujinima  blush2.gif

ne, nededu savo foto smile.gif bet manau guglas tuo kls nemazai pagelbetu smile.gif

QUOTE(Melajja @ 2013 07 18, 13:30)
o kaip del strelyciu ir pudros, seseliu naudojimo

na taip, jus ant dazo uzdedant papildomus sluoksnius, tai naturalu, kad blunka smile.gif bet paryskinti visada galima smile.gif strelytes pliusas tame, kad nedadant papildomu priemoniu, jus jau turite paryskintas akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2013 07 18, 11:08)
350lt+100 korekcija

Tikriausiai mokėjote pavedimu iš anksto todėl 350 Lt pagrindinė procedūra +100 Lt korekcija. Jeigu mokate po procedūros tai kaina 400 lt + 100 lt. Visa tai pateikiama www.mikropigmentacija.lt tinklalapyje 4u.gif
Atsakyti