Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(jurgutele @ 2013 07 09, 13:17)
O kaip antakių permamentą pasidarai plaukeliais, tai kaip juos prižiūrėti, pešioti kaip visada? 4u.gif

Nesvarbu kokiu būdu darytas permanentas, plaukelius kurie yra ne formoje vis tiek reiks pešioti.
Atsakyti
Siandien, pasidariau antakius, kaune pas Inga, labai patiko moteris.
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2013 07 09, 22:06)
Siandien, pasidariau antakius, kaune pas Inga, labai patiko moteris.

o jos darbas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 07 08, 14:17)
Manau Lisa sumaišė su mano antakiais smile.gif Man plaukeliais darė. Man irgi nebuvo šašo kokį įsivaizdavau, tik tokia kaip pleiskanų luobelė nusilupo.
Parodykit savo antakius po nusipulimo 4u.gif

neturiu ka rodyt ax.gif liko tik vos iziurimas seseliukas po plaukeliais rolleyes.gif teks per korekcija geroookai ryskesnius daryt. siandien i darba eidama turejau pasiryskint piestuku lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar daryti antakiukai, foto nelabai kokia, bet geriau nesigavo doh.gif

My Webpage
Atsakyti
love spell, puikiai parinkta forma wub.gif priminkite, kur daretes?
Atsakyti
Dariausi pas IngA Kaune
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2013 07 10, 14:28)
vakar daryti antakiukai, foto nelabai kokia, bet geriau nesigavo  doh.gif

My Webpage

grazu!
Papildyta:
QUOTE(Laili @ 2013 07 10, 15:44)
Dar siūlyčiau šiek tiek pastorinti 4u.gif
Gražu wub.gif

storinu drinks_cheers.gif atauginu savo naturalius, kad butu siek tiek storesni, nes man dare pagal mano antakius, o buvau gana plonai ispesiojus. na, taip, kaip mano avatare. bandau dabar ataugint viena eilute plauku biggrin.gif dabar madingi storesni antakiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AšaraLietuje @ 2013 06 30, 09:31)
Labai grazus sukelti antakiu darbai  My Webpage smile.gif

Tikrai grazu wub.gif Tik nematau nei meistres vardo, nei salono, kuriame dirba... Ar cia tik siaip pavyzdziai gerai atliktu darbu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 07 12, 11:10)
Tikrai grazu  wub.gif  Tik nematau nei meistres vardo, nei salono, kuriame dirba... Ar cia tik siaip pavyzdziai gerai atliktu darbu?  ax.gif

Jau issiaiskinau 4u.gif Gal kas daretes antakius pas Daiva Gyle ir galetumet ikelti foto? Neapsisrendziu - daryti permanenta ar konturini g.gif Man visgi neaisku, kodel konturinio kaina zenkliai mazesne...
Atsakyti
sveikos,jau visas men kaip neturiu ramybes del permanentinio antakiams,gal yra kas dares londone,pas ka patartumete,noriu plaukeliais,bet bent,kad 3 metus atlaikytu,realu cia?
jau kaip ir buvau nusprendusi pas ka darytis,bet va katik susirasiau su pries metus pasidariusia,tai nieko nebesimato jau jai tu antakiu unsure.gif pasimeciau vel...
butu smagu sulaukti atsiliepimu apie londono meistres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 07 16, 16:30)
sveikos,jau visas men kaip neturiu ramybes del permanentinio antakiams,gal yra kas dares londone,pas ka patartumete,noriu plaukeliais,bet bent,kad 3 metus atlaikytu,realu cia?
jau kaip ir buvau nusprendusi pas ka darytis,bet va katik susirasiau su pries metus pasidariusia,tai nieko nebesimato jau jai tu antakiu  unsure.gif pasimeciau vel...
butu smagu sulaukti atsiliepimu apie londono meistres smile.gif

Jeigu daryti kaip markeriu ant kaktos ryskiai, tankiai tai 3 metus atlaikys, tik spalva bus jau pasikeitusi.
Jeigu naturaliai, tai po 1-1,5 reiketu atnaujinti spalva.

O ir plaukeliais tikrai tiek nelaikys. Plaukeliai laiko dar trumpiau, nebent vel gi labai nenaturalus su dideliais tarpais -ryskios dryzes. unsure.gif Tokiu atveju gal apie 2 metus atlaikys.
Papildyta:
QUOTE(love_spell @ 2013 07 10, 15:28)
vakar daryti antakiukai, foto nelabai kokia, bet geriau nesigavo  doh.gif

My Webpage

foto is toli, bet forma tikrai grazi 4u.gif
Atsakyti