Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

Jeigu labai norisi teketi, bet norite save apsaugoti, sudarykite vedybine sutarti ir maziau galva skaudes. Nueikite sumokekite 100lt protingam notarui, jis jums viska isaiskins ir prota nusvies. Kam jums reikia paprastu moterisku samprotavimu, kai jums siuo atveju reikalinga rimta teisininko konsultacija.
Atsakyti
pres 3mn mire brolis.ir siandi paskambino is general financing ir pasakie kad brollis buvo paemes paskola 2000lt kadangi jis nemokiejo dabartine suma ira 40500lt.kadangi jis nebuvo vedes ir jo sugyvientine jau nebegyveno su jo kartu jie negali reikalauti is jos pinigieliu.tai jie pasakie kad turime mes seseris ir broliai mokieti arba tevai .kadangi tevai be darbei ir esam 3seseris ir vienas brolis .2 seseris bedarbes brolis taip pat bedarbis lieku as viena kad dirbu liegaliai .prasau patarkit ar tikrai gali je teismo kieliu man priteisti brolio amzinatelio skola.bet mes negyvenam kartu jis gyveno us siauliu as rdviliskijie

SENA TEMA
Atsakyti
QUOTE(dana948 @ 2013 04 22, 19:49)
pres 3mn mire brolis.ir siandi paskambino is general financing ir pasakie kad brollis buvo paemes paskola 2000lt kadangi jis nemokiejo dabartine suma ira 40500lt.kadangi jis nebuvo vedes ir jo sugyvientine jau nebegyveno su jo kartu jie negali reikalauti is jos pinigieliu.tai jie pasakie kad turime mes seseris ir broliai mokieti arba tevai .kadangi tevai be darbei ir esam 3seseris ir vienas brolis .2 seseris bedarbes brolis taip pat bedarbis lieku as viena kad dirbu liegaliai .prasau patarkit ar tikrai gali je teismo kieliu man priteisti brolio amzinatelio skola.bet mes negyvenam kartu jis gyveno us siauliu as rdviliskijie

Prie svarbiausiuju temu yra teisiniu patarimu tema, butu gerai, kad rasytumete ten, o ne kurtumete (ir dar dvi) naujas temas. ir pati paskaityti galite, gal rasite sau rupimus ats, ir, tiketina, kiti forumo lankytojai greiciau pamatys Jusu klausima. Suprantu, nervai, nerimas, bet taisykles lieka taisyklemis
Atsakyti
Kiek zinau tai gali reikalauti tik is tu kurie yra prieme mirusiojo palikima,jei jus nesate paveldetoja tai is jusu negali nieko reikalauti.Siulyciau susirasti nemokama advokato konsultacija ir pasitarti.
Atsakyti
Taigi, sveiki.
Vakar mano sūnus susitarė dėl telefono, jog perves pinigus ir pardavėjas išsiųs telefoną mano sūnui. Na, sūnus pervedė pinigus pardavėjui iš mano el.sąskaitos (nes savo el.sąskaitos jis neturi). Pardavėjas šiandien ryte mano sūnui rašė, kad eina išsiųsti siuntinio... Neseniai pastarasis parašė man privačią žinutę:
,,sveiki ko norejot:)? kodel man pervedet 95lt? deja jums ju negalesiu grazint nes neprivalau grazinti pinigu sumos iki 130lt jei jus suklydote taip parasyta LR istatymuose galite kreiptis i policija, vis dar laukiu pavedimo is jusu sunaus (mano manymu) uz mobiluji telefona kuri zadejau issiusti, ir kodel gavau paaiskinima is banko kad sis pavedimas uz telefona prasau nemaisyti su jumis nieko nesitariau.''

Pardavėjui parašiau, jog pinigai buvo išsiųsti už telefoną, kurį pirko mano sūnus.. pardavėjas kolkas nieko neatraše.

Taigi, ką patariate daryti tokiu atvėju?
Atsakyti
QUOTE(rimadiliuniene @ 2013 06 04, 15:22)
Taigi, sveiki.
Vakar mano sūnus susitarė dėl telefono, jog perves pinigus ir pardavėjas išsiųs telefoną mano sūnui. Na, sūnus pervedė pinigus pardavėjui iš mano el.sąskaitos (nes savo el.sąskaitos jis neturi). Pardavėjas šiandien ryte mano sūnui rašė, kad eina išsiųsti siuntinio... Neseniai pastarasis parašė man privačią žinutę:
,,sveiki ko norejot:)? kodel man pervedet 95lt? deja jums ju negalesiu grazint nes neprivalau grazinti pinigu sumos iki 130lt jei jus suklydote taip parasyta LR istatymuose galite kreiptis i policija, vis dar laukiu pavedimo is jusu sunaus (mano manymu) uz mobiluji telefona kuri zadejau issiusti, ir kodel gavau paaiskinima is banko kad sis pavedimas uz telefona prasau nemaisyti su jumis nieko nesitariau.''

Pardavėjui parašiau, jog pinigai buvo išsiųsti už telefoną, kurį pirko mano sūnus.. pardavėjas kolkas nieko neatraše.

Taigi, ką patariate daryti tokiu atvėju?

Bandyti dar tartis,o jeigu jokiu rezultatu nebus,tai i policija rasyti pareiskimo.Paaiskinkit,kad sunus neturi el.bankininkystes,todel ir pervede per jusu saskaita.
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 06 05, 15:05)
Laba diena,nezinau kur galeciau gauti atsakyma i savo klusima,tai kreipiuosi i jus gal kas pades 4u.gif  Nusipirkom buta,buto plane nurodyta,kad mums priklauso rūys,taciau buve savininkai juo nesinaudojo,nepaliko rakto ir nenurode kuris rusys yra musu.Gal zinote kur galeciau kreiptis kad suzinoti kuris rusys priklauso mums ir jei jis uzimtas kaip ji atgauti,aciu 4u.gif

Kreipkites i namo komendanta del rusio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 05 birželio 2013 - 17:23
QUOTE(Jorinte @ 2013 06 05, 18:22)
Kreipkites i namo komendanta del rusio.

Kreipemes,bet sake nieko nezino prasykit kaimynu rakto eikit ir ziurekit,bet ten rusiai nesunumeruoti,tai kaip suzinoti kuris musu...kur dar galetumem kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 06 06, 13:31)
Kreipemes,bet sake nieko nezino prasykit kaimynu rakto eikit ir ziurekit,bet ten rusiai nesunumeruoti,tai kaip suzinoti kuris musu...kur dar galetumem kreiptis?

Na jau..greiciau ne nezino,o tingi pakelt popieriu kruvele ir paieskot...manyciau seniunijoj detalus namo planas turetu buti, o galbut gerai paziurejusi rastumete ir buto byluteje (jei butas senesnis ir tokia dar yra smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 06 06, 13:47)
Na jau..greiciau ne nezino,o tingi pakelt popieriu kruvele ir paieskot...manyciau seniunijoj detalus namo planas turetu buti, o galbut gerai paziurejusi rastumete ir buto byluteje (jei butas senesnis ir tokia dar yra smile.gif )

Aciu uz patarimus turim buto bylute,jame yra nurodyta kur rusys bet nelabai mes ten suprantam kuris musu,kazin kur kreiptis kad ateitu ir parodytu pagal ta plana kuris musu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 06 06, 14:13)
Aciu uz patarimus turim buto bylute,jame yra nurodyta kur rusys bet nelabai mes ten suprantam kuris musu,kazin kur kreiptis kad ateitu ir parodytu pagal ta plana kuris musu? 4u.gif

Tai jei turit plana- eikit tiesiai pas komendanta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 06 06, 14:38)
Tai jei turit plana- eikit tiesiai pas komendanta  smile.gif

Paklausiau jusu visu patarimu,vel kreipemes i komendanta,atsakymas tas pats eikit pas artimiausius kaimynus,paklauskit kur ju rusys,pagal ji susiraskit savo,sako jis pas niekuo negali padeti.Gal kas zinot kur dar butu galima kreiptis kad pagal buto plano brezinius parodytu kuris rusys tikrai priklauso mums,kad po to mes svetimo neuzsiimtumem? 4u.gif
Atsakyti