QUOTE(burla @ 2014 04 02, 18:54)
Mano vaikelio tetis mane paliko po 2 sav kai sužinojo. Jau nėštumas eina į pabaigą, visą nėštumą jisai nesidomėjo vaiku, užgauliodavo, per jį visą laiką praverkiau, prasinervavau. O šnd jis mane apkaltino vienu dalyku, kurio tikrai aš nepadariau ir išvadino visaip. (neskelpsiu) Norėjau paklausti gal galėčiau kaip nors atimti teises į vaiką, kad jis negalėtų matyti jo ir t.t., bet, kad jis turėtų mokėtų elementus?
Labas,
Ar jus susituoke? Ar tevas pripazista, kad vaikas yra jo?
Jeigu vaikas jo, tai niekaip negalesi jam uzdrausti matytis su vaiku.
Papildyta:
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 03, 19:15)
Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote. Jei aš einu pas advokate teirautis dėl skyrybų, ar rašyti jau net pareiškimą, tai čia skaitosi kad aš iniciatorė būsiu skyrybų ar galima užskaityti kaip ir bendrą susitarimą skirtis, nes vyras kaip ir sutinka skirtis, bet kažkodėl su juo nenoriu eiti. Gal įmanoma šitą reikalą kažkaip atskirai sutvarkyti?
Labas,
Nors ir kartu priduosite teismui prasyma skirtis bendru susitarimu ir sutarti, tai dar nereiskia, kad vyras teismo posedyje, i teisejo klausima: "ar jus tikrai norite skirtis", atsakys TAIP. Jeigu teisejas galvos (cia vidinis teisejo isitikinimas, t.y. ar jam bus ta diena nuotaika), kad vyras priestarauja, Jus bandys taikyti ir skyrybu posedi atides 6men.