Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

QUOTE(burla @ 2014 04 02, 18:54)
Mano vaikelio tetis mane paliko po 2 sav kai sužinojo. Jau nėštumas eina į pabaigą, visą nėštumą jisai nesidomėjo vaiku, užgauliodavo, per jį visą laiką praverkiau, prasinervavau. O šnd jis mane apkaltino vienu dalyku, kurio tikrai aš nepadariau ir išvadino visaip. (neskelpsiu) Norėjau paklausti gal galėčiau kaip nors atimti  teises į vaiką, kad jis negalėtų matyti jo ir t.t., bet, kad jis turėtų mokėtų elementus?

kaip viskas zmogiskai sudetinga unsure.gif
Uzuojauta jums verysad.gif
Tik realiai yra viskas sudetingiau, nei jums gali atrodyti.
Manau atsiras,kas patars..
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote. Jei aš einu pas advokate teirautis dėl skyrybų, ar rašyti jau net pareiškimą, tai čia skaitosi kad aš iniciatorė būsiu skyrybų ar galima užskaityti kaip ir bendrą susitarimą skirtis, nes vyras kaip ir sutinka skirtis, bet kažkodėl su juo nenoriu eiti. Gal įmanoma šitą reikalą kažkaip atskirai sutvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 03, 18:15)
Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote. Jei aš einu pas advokate teirautis dėl skyrybų, ar rašyti jau net pareiškimą, tai čia skaitosi kad aš iniciatorė būsiu skyrybų ar galima užskaityti kaip ir bendrą susitarimą skirtis, nes vyras kaip ir sutinka skirtis, bet kažkodėl su juo nenoriu eiti. Gal įmanoma šitą reikalą kažkaip atskirai sutvarkyti?

advokatas surašo skyrybų pasekmių sutartį, abu pasirašot ir siunčiat teismui. jei abu sutariat dėl visko, tai yra bendru sutarimu, o pas advokatą galite ir viena nukeliauti. pati taip dariau.
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 03, 19:33)
advokatas surašo skyrybų pasekmių sutartį, abu pasirašot ir siunčiat teismui. jei abu sutariat dėl visko, tai yra bendru sutarimu, o pas advokatą galite ir viena nukeliauti. pati taip dariau.

O tai labai gerai smile.gif nes su juo jei eisiu, tai bus ir ašaros ir pykčiai. O ne ramus pokalbis su advokate smile.gif
Atsakyti
Mano vaikelio tetis mane paliko po 2 sav kai sužinojo. Jau nėštumas eina į pabaigą, visą nėštumą jisai nesidomėjo vaiku, užgauliodavo, per jį visą laiką praverkiau, prasinervavau. O šnd jis mane apkaltino vienu dalyku, kurio tikrai aš nepadariau ir išvadino visaip. (neskelpsiu) Norėjau paklausti gal galėčiau kaip nors atimti  teises į vaiką, kad jis negalėtų matyti jo ir t.t., bet, kad jis turėtų mokėtų elementus?

Labas,
Ar jus susituoke? Ar tevas pripazista, kad vaikas yra jo?
Jeigu vaikas jo, tai niekaip negalesi jam uzdrausti matytis su vaiku.
Papildyta:
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 03, 19:15)
Sveiki,

Labas,
Nors ir kartu priduosite teismui prasyma skirtis bendru susitarimu ir sutarti, tai dar nereiskia, kad vyras teismo posedyje, i teisejo klausima: "ar jus tikrai norite skirtis", atsakys TAIP. Jeigu teisejas galvos (cia vidinis teisejo isitikinimas, t.y. ar jam bus ta diena nuotaika), kad vyras priestarauja, Jus bandys taikyti ir skyrybu posedi atides 6men.
Atsakyti

Kebliai jūs čia susigalvojot - pinigų norit, matytis negalima....Jei vaiko tėvas mokės alimentus, rūpinsis vaiku, tai kokiu pagrindu galima atimti pasimatymus? g.gif Na, man tik viena mintis šauna galvon - patupdyti už grotų... bet už ką?

O kita vertus, praeis daug laiko, nuoskaudos užsitrauks, o vaikui tėvo reikės ir kuo toliau, tuo daugiau. Jūs labiau nuskriausite savo vaiką, nei tėvą. O pagal dievo įsakymus, tai "...kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams..."
Atsakyti
QUOTE(Kompetentingas @ 2014 03 26, 20:09)
Kodėl žemes ir misko dokumentu nuosavybės vis nesutvarko? Netoleruokit. Po mirties bus sunkiau.

Nesuprantu as kas ten vyksta,kai paskutini karta kalbejom sake,kad jau viskas sutvarkyta ir dokumentai perduoti i registru centra ir vel liepe lauktiti...o man testamentu viska paliko as ir sedziu rami,o sakot bus sunkiau po mirties g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 04 05, 10:52)
Kebliai jūs čia susigalvojot - pinigų norit, matytis negalima....Jei vaiko tėvas mokės alimentus, rūpinsis vaiku, tai kokiu pagrindu galima atimti pasimatymus?  g.gif  Na, man tik viena mintis šauna galvon - patupdyti už grotų... bet už ką?

O kita vertus, praeis daug laiko, nuoskaudos užsitrauks, o vaikui tėvo reikės ir kuo toliau, tuo daugiau. Jūs labiau nuskriausite savo vaiką, nei tėvą. O pagal dievo įsakymus, tai "...kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams..."

jus esat neteisi,labai daznas atvejis ,kai vaikus reikia apsaugoti nuo tokiu ale "tevu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2014 04 06, 07:40)
jus esat neteisi,labai daznas atvejis ,kai vaikus reikia apsaugoti nuo tokiu ale "tevu" mirksiukas.gif

Matot emocijos yra viena, o įstatymai jau kita.
Rašau iš savo patirties. Kai skiriesi su savo buvusiu mylimuoju, visko nutinka, labai daug skaudžių išgyvenimų būna. Norėjau keršyti buvusiąjam...vaikai auga, jiems labai reikia tėvo. Ir vaikai, žinokit, vistiek mylės abu tėvus vienodai, o kalbos apie blogą ir piktą tėvą, gali atsisukti antraip.
Linkėčiau, kad kuo mažiau baustumėm savo vaikus.
Atsakyti
Piktumas praeis.Mastysit veliau logiskai.Vaikas turi tureti ir teva,koks jis bebutu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 02, 17:59)
Ispradziu reikes surasti advokata,tada i teisma,kad nustatytu tevyste ir priteistu alimentus,o tada jau su advokato pagalba gal ir galima bus kazkokius apribojimus padaryti.

Bet jei tevas nera pijokas, narkomanas ar siaip koks nors pavojingas asocialus asmuo ar galima tokiam uzdrausti matytis su vaiku be priezasties? Jei jam bus pritesiti alimentai ir juos mokes tai jam bus privalomi ir pasimatymai su vaiku... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Hartema @ 2014 04 06, 20:42)
Piktumas praeis.Mastysit veliau logiskai.Vaikas turi tureti ir teva,koks jis bebutu.

Netiesa, ne visi tevai ir mamos verti tevu vardo smile.gif kam toks tevas kuriam ant vaiku visiskai dzin, tevas ne tas kuris "padaro" tevas yra tas kuris rupinasi ir augina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvė @ 2014 04 08, 19:30)
Bet jei tevas nera pijokas, narkomanas ar siaip koks nors pavojingas asocialus asmuo ar galima tokiam uzdrausti matytis su vaiku be priezasties? Jei jam bus pritesiti alimentai ir juos mokes tai jam bus privalomi ir pasimatymai su vaiku...  g.gif
Papildyta:
Netiesa, ne visi tevai ir mamos verti tevu vardo  smile.gif kam toks tevas kuriam ant vaiku visiskai dzin, tevas ne tas kuris "padaro" tevas yra tas kuris rupinasi ir augina...  smile.gif

Uzdrausti ne,bet apribojimus turejau omeny,kad sudaryti grafika,daleiskim viena karta i savaite matyti vaika.
Atsakyti