Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalingas teisinis patarimas

Laba visom 4u.gif
As, jusu vietoje neskubeciau tuoktis. jo mintis - "o man vienodai rodo" g.gif o tai jai poto jam ims vienodai rodyti jus ir vaikas, kaip gali nebuti atsakingumo?Juk cia didziuliai pinigai.. Osiaip, manau, jai is jo nebutu kaip isreikalauti, jis jokio turto neturi ir pan. Vistiek, jo taip lengvai nepaleistu, nenurasys skolytes juk, cia juk ne baika ;]

Bet uz tokia suma siaip jau galima nusipirkti buta, arba kotedza, ar nama,o cia vien uz sklypa tiek suplot - sakyciau, daugoka g.gif O ar tikrai jis ta sklypa pirko? Mano puseserei buvo pan. atvejis - aisq ne su tokiais pinigais milziniskais. turejo ji drauga o tas prisake kad paskola turi 3000Lt, ir negali grazinti o jam jau blogai ten lb, ir tralialia, ir sako padek va juk tuoksimes, vaiku as noriu, nu ka- padejo, ji jam, o jis - ant jos doh.gif praejo metai laiko, po siai dienai nezino kur jis, pradraugave buvo berods 2,5 metai..ir nepamate, kad toks, yra..siaip, labai jau geras atrode jis, net pergeras, ir va, se kad nori doh.gif

O su leliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit sveiki ir grazus wub.gif o del jo skolu maziausiai rupinkis

[CODE]
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2009 07 14, 21:09)
Jei jau kalba eina apie paveldėjimą, kiek pamenu, skolas perima tas, kas paveldi turtą. Jei neklystu, paveldėjimo galima atsisakyti. Nueik pas advokatą ir pasikonsultuok. Dėl santuokos: jo pasakymas "man vienodai rodo" daug ką pasako. Ilgainiui jam daug kas vienodai rodys. Atsiprašau, čia mano asmeninė nuomonė... ir patirtis. Žmogus nejaučiantis atsakomybės už savo veiksmus. Ne jis pirmas, ne jis paskutinis, kurį krizė užspaudė, bet požiūris į savo įsipareigojimus pas subrendusį ir atsakingą žmogų toks nebūna.

Vat vat vat... I sita irgi norejau atkreipti demesi. Gerai pagalvokite, juplab kad dabar esate neviena nestuke.gif Turite teise apsaugoti save ir vaikeli. Beje, tik moterys tokios geros, vyriskis nei negalvotu oficialiai susituokti su moterimi, turincia sitoki kraiti... ax.gif
Atsakyti
Man tai atrodo tas jūsų draugas yra labai suktas ir klastingas,jis ieško kam ,,užmesti,,tą nelemtą skolą ir meilės čia net nesimato,jeigu su juo susiesite gyvenimą,manau tą skolą mokėsite net nesuprasdama kur dingsta pinigai.Tavimi dėta tikrai varyčiau jį kuo toliau nuo savęs su visomis jo skolomis.
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2009 09 29, 11:03)
Man tai atrodo tas jūsų draugas yra labai suktas ir klastingas,jis ieško kam ,,užmesti,,tą nelemtą skolą ir meilės čia net nesimato,jeigu su juo susiesite gyvenimą,manau tą skolą mokėsite net nesuprasdama kur dingsta pinigai.Tavimi dėta tikrai varyčiau jį kuo toliau nuo savęs su visomis jo skolomis.

drinks_cheers.gif

Aisku, kam jum uzsikrauti sau ant galvos kazkoki visiskai atsakomybes neturinti drauguzi, vaikuti uzauginsit ir viena, gyventi jus kur turite, o laikui einant susirastumet jus mylinti atsakinga zmogu, o ne toki kaip sitas, vien ta jo fraze - o man nusispjaut, man taspats..daug ka pasako, 500 000Lt, nelabai taspats..nebent jis realiai nesuvokia kokie tai didziuliai pinigai, ir, kad juos REIKES grazinti - lengva buvo pasiimt paskola, tai tegul db ir moka pats, cia ne jusu bedos. Isivaisduokite, kartu gyvenat ir puse gyvenimo mokat jo paskola, kai geriau uz tuos pinigelius jus su vaikuciu dviese gyvenat sau kaip princesiukai - be galvos skausmo, jaukiai, siltai, dziagdamiesi, kaip moka tik mama ir vaikas..Stiprybes apsisprendime heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra_33 @ 2009 07 14, 15:44)

Nesiryžtų siūlyti vedybinės sutarties. Nenorėčiau, kad jis manytų, jog juo nepasitikiu.

Vedybine sutartis jums butina.taip vyrui ir paaiskinkit,kad del paimtos paskolos 4u.gif
Atsakyti
Nu ir aš manau, kam užsidėt tokią naštą, šiaip ar taip jei susituoksite, reiks kartu atidavinėt skolas. Kas kad skola kabės tik ant vyro, bet pinigai taigi iš bendo šeimos biudžeto eis. Geriau pagalvokit ramiai, susituokt dar suspėsit, jei vėliau matysit, kad patikimas žmogus.
Papildyta:
Ir dar pritariu lietaus alisos pasisakymui, kad jei būtų atvirkštinė situacija ir tokių skolų turėtų moteris, tai joks vyras net nesvarstytų apie galimybę su ja tuoktis. Čia tai jau tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 09 29, 00:54)
As, jusu vietoje neskubeciau tuoktis. jo mintis - "o man vienodai rodo" g.gif  o tai jai poto jam ims vienodai rodyti jus ir vaikas, kaip gali nebuti atsakingumo?Juk cia didziuliai pinigai..
Bet uz tokia suma siaip jau galima nusipirkti buta, arba kotedza, ar nama,o cia vien uz sklypa tiek suplot - sakyciau, daugoka g.gif 
[/size][CODE]

va drinks_cheers.gif , sakyčiau neatsakingas ir dar nesigaudantis realybėje žmogus. Pasiimti tokią paskolą vien sklypui,o tai kur dar pinigai namui ? Jau jeigu sklypo neįperka ir jau net paskolos neturi iš ko mokėt,tai kaip jis įsivaizdavo,kada ir už kokius pinigus namą statys blink.gif Nesubrendęs,avantiūristas ar dar kaip čia būt galima pavadint unsure.gif
Atsakyti
nebukit durna netekekit...
na neisizeiskit, bet tiek trumpai pabuvus drauge,abejoju ar jis i jus rimtai ziuri, jei jau rimtai i finansus neziuri, tai kaip su jumis ateiti elgsis... pamastykit pirma ar sugebesit islaikyti visa seimyna( save, vaika ir ji), nes jis pinigu niekada netures, visa ka turi eis bankui.geriau jau islaikyti save ir vaika nei dar 3koja smile.gif

Nesiryžtų siūlyti vedybinės sutarties. Nenorėčiau, kad jis manytų, jog juo nepasitikiu.

trenkit sau per galva, gal atsitokesit smile.gif jums ji butina, butina net ne vedybine, bet ikivedybine...
nes ziurekit uzsimanys ko ir jusu vardu ims paskola ,jum proteli susukes ir mokek moteriske i sveikata.
Atsakyti
man atrodo jis ieškojo mergos su butu,kaip galvojate,kodėl jūs taip greitai pastojote?Manau,jūs pasigyrėte turinti butą,tai jis ir suplanavo,kad kai turėsite vaiką,būsite ,,pririšta,,prie jo,jei gerai supratau,tai jis yra plikas kaip tilvikas su labai didelia skola BANKUI.Mano patarimas būtų-vykite jį kuo toliau nuo savęs.
Atsakyti
Bankas neturi teisės išieškoti skolos iš šeimos narių, jeigu skola įgyta rpeiš vestuves.
Bet jūsų vietoje geriau palaukčiau, kol išsiaiškinsi, ar tas žmogus patikimas ir panašiai. Pagyventi galima ir susimetus.
Atsakyti
bet tikrai kyla klausimas, kuo jis laidavo,kad gavo tokia paskola... negi tevu namus uzstate? merginai reiktu pasidometi, nepabijoti dometis, nes veliau gali buti baisu.

paskaityk ir pasimokyk:
http://www.alfa.lt/s...008-06-06_06-57
Pašnekovė yra pasiryžusi su prasilošusiu sutuoktiniu išsiskirti, tačiau pradėjusi skyrybų procesą moteris sužinojo, kad santuoka nebus nutraukta tol, kol neapmokės skolų.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 09 30, 11:23)
va  drinks_cheers.gif , sakyčiau neatsakingas ir dar nesigaudantis realybėje žmogus. Pasiimti tokią paskolą vien sklypui,o tai kur dar pinigai namui ? Jau jeigu sklypo neįperka ir jau net paskolos neturi iš ko mokėt,tai kaip jis įsivaizdavo,kada ir už kokius pinigus namą statys  blink.gif Nesubrendęs,avantiūristas ar dar kaip čia būt galima pavadint  unsure.gif

drinks_cheers.gif visa gyvenima mokes skola, uz sklypa lotuliukas.gif kai jai butu normalus mastantis logiskai zmogus, butu nusipirkes jau uz tarkim200 000 butam susitvarkes apsistates, turedamas kur gyvent atidavinetu skola, bet tai butu gyv.plotas o cia sklypas - kaip supratau ner jis kazkos verslininkas, kad pajamos butu tokios, kad paskola tokia butu lengva atiduoti, o gal aplamai jos nera... g.gif galvoja jis gal kad autore ji priims gyenti idirbs ir dar duos pinigu paskolai susimoketi, o jie bus jam i kisene g.gif tfu koks durnelis
Atsakyti