QUOTE(D*L*K @ 2013 06 15, 09:39)
Esmė tame, kad iš tiesų gyvūno aš labai gailiu ir suprantu, kad jis čia ne kaltas - na iš kur jis gali kažką žinoti, jei jo niekas neauklėja..Prieš tai vieną jų šunį kažkurie kaimynai tiesiog nunuodijo, įmetę maisto (irgi neapsikentė triukšmo)
aš taip elgtis negalėčiau, nes iš tiesų labai gyvūnus myliu, bet tikrai pripažįstu,kad niekas neberūpi, kai ištisai vaiką žadina
na, kolkas ačiū dar kartelį, bandysiu dar kartą su jais kalbėtis, tvirtai ir griežtai, nes vis kažkaip suabejodavau, ar kokia tarnyba man galėtų padėti, jeigu ką
Ieškodama atsakymo į savo problemą užtikau jūsų,jei galima papasakosiu savo pažystamos situaciją,jos kaimynų šuo taip pat labai lodavo,sako išeinu į savo daržą ,jis prie tvoros ir skalija,vaikštau po savo sodą,jis vėl skalija,tiesiog užkniso tas lojimas,tai ji sugalvojo,kai tik eidavo ko dirbti ar šiaip pasiimdavo arba kibiriuką su vandeniu,arba paprasčiausią medicininę kriaušę,pritrauktą vandens,kai tik šuo puldavo prie tvoros ir pradėdavo loti,ji arba apliedavo arba apipurkšdavo jį vandeniu,per laiką atpratino nuolat kiauksėti.Vanduo ne kokia cheminė medžiaga kad šuo nukentėtų,o atpratinimui tinka