Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O kodel cia taip akcentuojama, kad temoje moterys?

Neuzskaitau ne vieno ND, atlikti visiskai atmestinai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 05, 23:59)
O kodel cia taip akcentuojama, kad temoje moterys?

Nes pakolkas niekas nepatvirtino, kad čia yra ir vyriškosios lyties atstovų smile.gif ypač kur visos apie vištas/žąsis/kudakavimus ir kt. rašė smile.gif
Atsakyti
Aš kaip ežiukas rūke...pasiklydau...
Esu visiškai visiškai visiškai prastos nuotaikos.
Ką galiu pasakyt, myliu vyrus, ką dar galiu pasakyt...
OI...
Ne į tuos namus pasibeldei Darkai, ne į tuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 birželio 2013 - 23:21
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 23:16)
Nes pakolkas niekas nepatvirtino, kad čia yra ir vyriškosios lyties atstovų smile.gif ypač kur visos apie vištas/žąsis/kudakavimus ir kt. rašė smile.gif

Sweet.
O tu cia flirtuot ar trolint atejai?smile.gif

Erika, as su tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 06, 00:25)
Sweet.
O tu cia flirtuot ar trolint atejai?smile.gif

Erika, as su tavim biggrin.gif

Nei vieno, nei kito biggrin.gif šiaip galvojau prisidėsiu komentarais/patarimais/techniniais klausimais smile.gif tačiau kadangi atsirado tokių žmonių,kurie mėgsta užsipulti kitus be reikalo, tai kodėl gi turėčiau ramiai visa tai iškęsti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 23:31)
Nei vieno, nei kito biggrin.gif šiaip galvojau prisidėsiu komentarais/patarimais/techniniais klausimais smile.gif tačiau kadangi atsirado tokių žmonių,kurie mėgsta užsipulti kitus be reikalo, tai kodėl gi turėčiau ramiai visa tai iškęsti?  smile.gif

Viskas butu labai ok, jei arogancijos butu maziau ir karuna nusiimtum(beje, su ja ND galima padaryt irgi).
Kokiu tonu pradejai cia bendrauti, tokio atsako ir sulaukei.Ir tiek biggrin.gif
O siaip tu fainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 05 birželio 2013 - 23:42
QUOTE(Alabama @ 2013 06 06, 00:41)
Viskas butu labai ok, jei arogancijos butu maziau ir karuna nusiimtum(beje, su ja ND galima padaryt irgi).
Kokiu tonu pradejai cia bendrauti, tokio atsako ir sulaukei.Ir tiek biggrin.gif
O siaip tu fainas biggrin.gif

Vėlgi, grįžtam prie to puikiai visiems žinomo fakto - kaip šauksi, taip atsilieps smile.gif jeigu netingi - pasiskaitinėk mano pirmuosius įrašus šioje temoje: tavo minimos arogancijos nebuvo, buvo tik elementarūs komentarai bei nuosavos nuomonės išsakymas smile.gif taigi - ne aš nuo to pradėjau smile.gif

O kalbant apie ND - kaip ir minėjau, kažkam įrodinėti, kad sugebu fotografuoti nematau reikalo, bei tuo labiau tikrai neketinu verstis per galvą ir aukoti savo laisvalaikį vien tam, kad kažkam įtikčiau.. smile.gif

Tiesiog pagal taisykles padariau kadrus vien tam, kad nebūtų tų piktų komentarų, tačiau gavosi visai priešingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 06 birželio 2013 - 00:03
...likom vienos??? - su savo kudakavimais? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad jau įlindau tai ir savaitgalinę temą brūkštelsiu, nors tiesa vis dar laukiu, kas iš kitų, nebe naujokių, šį darbelį perims smile.gif

Labas , Dienorašti

fotogorafuokit tai, ką aprašytumėt dienoraštyje, jei tokį turėtumėt. Gali būti ir surežisuota foto, iliustruojanti tai, ką norėtumėt papasakoti. Gali būti kažkoks pagautas momentas, būsena....
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 23:31)
Nei vieno, nei kito biggrin.gif šiaip galvojau prisidėsiu komentarais/patarimais/techniniais klausimais smile.gif tačiau kadangi atsirado tokių žmonių,kurie mėgsta užsipulti kitus be reikalo, tai kodėl gi turėčiau ramiai visa tai iškęsti?  smile.gif

supranti, ateiti į bendruomenę su tikslu pamokyti, patarti nepakanka tik ateiti, - turi parodyti, kuo Tu gali prisidėti ir pamokyti. tarkim, merginoms techniniais klausimais greičiausiai gali padėti, nes, kaip taisyklė, mūsų lytis nemėgsta techininių aspektų su retomis išimtimis, o vyrai atvirkščiai - jie tai išmano, aistringai tuo domisi ir tikrai gali padėti. bent jau man tai tikrai, nors man techniniai aspektai tiek neįdomūs, kad aš stengiuosi jais net nesidomėti. na, silpnybė mano tokia smile.gif

prisipažinsiu, tikėjausi kokybiškų ir estetiškų namų darbų. naujokes vaikom po kelis kartus, kol atlieka be priekaištų..

o dabar, kai neparodei pastangų, tai bus sunku patarti..

apie vištas, žąsis ir kudakavimus buvo ironija. nepagavai smile.gif

labas rytas visoms.

I always thought good photos were like good jokes. If you have to explain it, it just isn’t that good. – Anonymous –
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 birželio 2013 - 07:07
QUOTE(sayonara @ 2013 06 06, 07:48)
I always thought good photos were like good jokes. If you have to explain it, it just isn’t that good. – Anonymous –

yeah, gera citata
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 06, 07:48)

na, panašu, kad imsiu tas citatas konspektuoti biggrin.gif

P.S.
Vyrus ir aš myliu smile.gif
Atsakyti