Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:26)
aš nepuolu, tačiau kai ta pati klaida 4 kartą kartojasi, tai jau kaip ir tikrai nemalonu.. nemanau kad ir tau pačiai patiktų, jeigu su tavim gyvai bendraujant vietoj Daivos tave Diana vadintų biggrin.gif nesmagu juk būtų, ar ne? smile.gif

ne vieta tokiems aiškinimams. Aš juk atsiprašiau jei turi dar kokių nuoskaudų, pykčių ar dar neaišku ko, tam yra asmeninės žinutės. Aš diskusiją šia tema baigiu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 21:11)
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.

Darka, daug kam buvo laiko gaila, bet vistiek pasistengėm ir atlikom. Visiems temoje vienodos taisyklės.

beje, prašom nemeluoti, savo ND tai taip ir nepateikei smile.gif išsisukai, kad atseit kitu nick'u kažkada kažkur kažką kažkaip pateikus buvai smile.gif

Jeigu jau vienodos taisyklės, tai vienodos, kodėl turėtų būti išimtys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 20:11)
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.

Darka, daug kam buvo laiko gaila, bet vistiek pasistengėm ir atlikom. Visiems temoje vienodos taisyklės.

Visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif aš taip pat abiejų neužskaitau, nei tvarkos, nei estetikos... ax.gif
Darkas, prašau nepykti, tikrai manau, kad gali geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 06 05, 21:56)
Visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif  aš taip pat abiejų neužskaitau, nei tvarkos, nei estetikos... ax.gif
Darkas, prašau nepykti, tikrai manau, kad gali geriau  smile.gif

bet vat moterų tikrai neina suprast biggrin.gif jeigu padarai pagal save - blogai, nes nedariau taip, kaip parašyta/parodyta.. jeigu padarai būtent pagal pateiktus pavyzdžius - vėl negerai biggrin.gif dievaži, apsispręskit vieną kartą ko jūs, moterys, pageidaujate biggrin.gif
Atsakyti
žiūriu ar vyrai ar moterys tokius pat vėjus kelia lotuliukas.gif
gėlinėjuos vėl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 20:08)
Viskas EXIF'e surašyta smile.gif

Vajej, vietoj šito galėjai tiesiog atsakymą parašyt.
Matau, ilgai šioj temoj neužsibūsi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:40)
beje, prašom nemeluoti, savo ND tai taip ir nepateikei smile.gif išsisukai, kad atseit kitu nick'u kažkada kažkur kažką kažkaip pateikus buvai smile.gif

Jeigu jau vienodos taisyklės, tai vienodos, kodėl turėtų būti išimtys? smile.gif

nemoki po žinutes knistis. Aš ND tris kartus atlikau ir visus tris užskaityta buvo smile.gif

Vienintele flickr jau nužiūrėjau bet nespėjau brūkšelti. Kad jau čia prieš miegą sapalioju, tai parašysiu. Man kėdžių galėtų nebūti, arba jos kaip nors kitaip. Ir nelabai suprantu kas ten apačioje, keistai stalo linija eina. Gal ir ne esminės pastabos, bet be šių smulkmenų būtų fainiau

Ka aš visgi už spalvas, nors jb irgi savotiško žavesio turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 birželio 2013 - 22:30
Linksmai gyvenate naujoj temoj biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 06 05, 20:04)
Mano pirmoji juosta. Nutrūko, apsišvietė, bet noro fotografuoti į ją nepraradau. Kaip tik, labai patiko.  wub.gif Yra kadrų, kurie man geriau žiūrisi paversti juodai baltais.

Labai patiko pirmoji smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 06 05, 21:09)
gėlinėjuos vėl

Gražu... bigsmile.gif Tik tos pagrindo/fono linijos kažkiek dėmesį blaško, bet šiaip labai man patinka.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 22:20)
nemoki po žinutes knistis.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Bet jūs ir kantrybės turit su tokiais arogantais terliotis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 birželio 2013 - 22:31
QUOTE(Jurzole @ 2013 06 05, 23:30)

Bet jūs ir kantrybės turit su tokiais arogantais terliotis... smile.gif

geriau papasakok kur tu pasislėpusi. Senai ką rodei, senai ką rašei
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 22:20)
nemoki po žinutes knistis. Aš ND tris kartus atlikau ir visus tris užskaityta buvo  smile.gif
Vienintele flickr jau nužiūrėjau bet nespėjau brūkšelti. Kad jau čia prieš miegą sapalioju, tai parašysiu. Man kėdžių galėtų nebūti, arba jos kaip nors kitaip. Ir nelabai suprantu kas ten apačioje, keistai stalo linija eina. Gal ir ne esminės pastabos, bet be šių smulkmenų būtų fainiau

oi kaip dėkui, nemačiau kaip vizualiai susigadina stalo linija, ačiū

QUOTE(Jurzole @ 2013 06 05, 22:30)
Gražu...  bigsmile.gif  Tik tos pagrindo/fono linijos kažkiek dėmesį blaško, bet šiaip labai man patinka.
Papildyta:

dėkui už pastabas, rimtai kur prapuolus buvai? gal vėl kokioj kelionėj?

Ka jau flickre rašiau kad faina tavo draugystė su juosta
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 22:33)
geriau papasakok kur tu pasislėpusi. Senai ką rodei, senai ką rašei

Aha, seniai... time out pas mane jau keli mėnesiai, neturiu ką rodyti, ir fotoaparatą retai į rankas tepaimu. Netrukus vėl turėsiu galimybę pasimėgauti gražiais peizažais - tikiuosi, ir noras fotografuoti sugrįš... o gal ir parodyti grįžus turėsiu ką unsure.gif

Tiesa, peizažais tai ir taip mėgaujuosi kasdien - vis vartau dovanų gautą albumą "Ansel Adams. 400 Photographs". Kai kurios foto tokios tobulos, kad tiesiog kamuoliukas gerklėj į jas žiūrint... ir net spalvų nereikia.
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 05, 23:01)
Vajej, vietoj šito galėjai tiesiog atsakymą parašyt.
Matau, ilgai šioj temoj neužsibūsi hihihi.gif

Tūkstantį kartų atsiprašau, naudojau Sigma 35mm f/1,4 biggrin.gif
Kadangi man buvo liepta pateikti įrodymus kaip dariau, tai ir exif palikau, kaip įrodymą biggrin.gif net nepagalvojau, kad jūs, gerbiamos moterys, tuo nesinaudojat smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 23:20)
nemoki po žinutes knistis. Aš ND tris kartus atlikau ir visus tris užskaityta buvo  smile.gif

Hm.. gal ir nemoku, tuomet jeigu nesunku - surask ir pasidalink smile.gif baisiai įdomu pamatyti kokie tamstos ND buvo smile.gif
Atsakyti