Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš iš vis nematau ND. Matyt, ištrinta, ane? smile.gif
Atsakyti
Perdariau smile.gif dabar jau tinka? biggrin.gif

ND 1 [1]
ND 1 [2]
ND 1 [3]

ND 2 [1]
ND 2 [2]
ND 2 [3]

Atsakyti
Užskaitau abu. smile.gif Nors kaip ne naujokas tai, oi, kaip galėtum geriau padaryti. rolleyes.gif

Mano pirmoji juosta. Nutrūko, apsišvietė, bet noro fotografuoti į ją nepraradau. Kaip tik, labai patiko. wub.gif Yra kadrų, kurie man geriau žiūrisi paversti juodai baltais.
user posted image

user posted image

user posted image

Dar keli čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 birželio 2013 - 20:05
Darkas, aš užskaitau.

Su kokiu objektyvu fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 05, 21:05)
Darkas, aš užskaitau.

Su kokiu objektyvu fotkinai?

Viskas EXIF'e surašyta smile.gif

Ka - tiesiog gaila laiko žaidimams smile.gif
Atsakyti
Gal žinote įdėjų nufotkint Berlyno grožybes? blush2.gif
Atsakyti
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.

Darka, daug kam buvo laiko gaila, bet vistiek pasistengėm ir atlikom. Visiems temoje vienodos taisyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 birželio 2013 - 20:13
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 21:11)
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.

Darka, daug kam buvo laiko gaila, bet vistiek pasistengėm ir atlikom. Visiems temoje vienodos taisyklės.

Turiu tau asmeninį klausimą - o mokykloje niekas tavęs nemokino normaliai vardus rašyti nenukandant galūnių? Ar tu čia visiens taip rašai iš naglumo: vietoj Darkas - Darka, vietoj Tomas - Toma ir tt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:08)

Turiu tau asmeninį klausimą - o mokykloje niekas tavęs nemokino normaliai vardus rašyti nenukandant galūnių? Ar tu čia visiens taip rašai iš naglumo: vietoj Darkas - Darka, vietoj Tomas - Toma ir tt? smile.gif

smile.gif atsakysiu tuo pačiu tonu. Tavęs nemokino, kad žmonės gali klysti?
Aš aišku atsiprašau, kad tokia nepastabi. Bet galima juk normaliai pasakyti, nebūtina pulti, ar ne?
Atsakyti
Laba vakarą ,kaip smagu,kad tema gyva,pas mane fotografija tik buityje vyrauja.Reiikia pasižvalgyti po tema 4u.gif pasiilgau savo aktyvumo čia smile.gif
Atsakyti
Jei rožę pavadinsi kitu vardu, vargu ar ji dėl to kvepės mažiau... smile.gif

o šiaip - sujudimas temoje labai džiuginantis smile.gif
tik nereikia pykti, ir svarbiausia - skubėti (tiek kalbėti tiek ND daryti ir viskas bus gerai) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 21:21)
smile.gif  atsakysiu tuo pačiu tonu. Tavęs nemokino, kad žmonės gali klysti?
Aš aišku atsiprašau, kad tokia nepastabi. Bet galima juk normaliai pasakyti, nebūtina pulti, ar ne?

aš nepuolu, tačiau kai ta pati klaida 4 kartą kartojasi, tai jau kaip ir tikrai nemalonu.. nemanau kad ir tau pačiai patiktų, jeigu su tavim gyvai bendraujant vietoj Daivos tave Diana vadintų biggrin.gif nesmagu juk būtų, ar ne? smile.gif
Atsakyti