Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alsute, pritariu Mangutei ir Miraval.
Atsakyti
tai dabar man perdaryt, kad aiskus fokusas butu ir kad atskiros foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 18, 09:18)
tai dabar man perdaryt, kad aiskus fokusas butu ir kad atskiros foto?  ax.gif

taip, perdaryk, atsižvelk į pastabas, sėkmės
Atsakyti
ND1 4u.gif
biski tamsiau nei praeita karta blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 18 birželio 2013 - 10:02
QUOTE(Miraval @ 2013 06 18, 10:03)
Alsute - fokuso lyg ir tikrai šiek tiek trūksta tiek pirmoj tiek trečioj foto. o dar norėjau paklaust, kodėl karpomos nuotraukos? aš tai norėčiau matyt jas viso dydžio, kad galima būtų matyt ar fotografuojama iš tos pačios vietos, tik keičiant fokusavimo taškus... ax.gif

Ir norėčiau. Bet 1 psl. nėra nurodyta kokio dydžio ir formato turi būti ND. Pavyzdžiai - koliažai. Taigi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 17, 20:26)
Manau, dažnai apsiribojama tuo "taip, patinka/ne, nepatinka" tik dėl vidinių baimių nepataikyti į įsivaizduojamą interpretacijos šabloną.

As manau, kad daznai tinginys pakisa koja. Gerai pakomentuoti - reikia laiko, isijautimo, panagrinejimo ir t.t.
Atsakyti
Iks, galiu temoje įdėti truputį pakoreguotą Tavo foto - laimėtoją?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 18, 12:59)
As manau, kad daznai tinginys pakisa koja. Gerai pakomentuoti - reikia laiko, isijautimo, panagrinejimo ir t.t.

Tokiu atveju, ar tai nebus tik asmeninė nuomonė apie nuotrauką? Iki šiol galvojau, kad būtina išmanyti ir techninę pusę (bent minimaliai), tada taisyklės, o pabaigai - patiko arba ne. Ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 18, 12:02)
Iks, galiu temoje įdėti truputį pakoreguotą Tavo foto - laimėtoją?

ofkoz smile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 18, 12:16)

na taip, idomiau tikrai (tik monitorius darbe žiaurus melagis ir tamsuolis, tad bus smalsu pažiūrėt namuos). Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 18, 13:06)
Tokiu atveju, ar tai nebus tik asmeninė nuomonė apie nuotrauką? Iki šiol galvojau, kad būtina išmanyti ir techninę pusę (bent minimaliai), tada taisyklės, o pabaigai - patiko arba ne. Ar ne? smile.gif

galbut tu ir teisi. nezinau. aisku, jei pradetu komentuoti Rytine kava, nu ok, sorry, zmogus, kuris visiskai nieko nesupranta tiek techninej puses, kompozicijoje ir t.t. - tai nieko gero, nes komentuodamas, gali sau pakisti koja - reikia kazkiek islavinti supratima. bet pradedantysis, kuris "tikrai" domisi (yra pas mus nemazai pavyzdziu, kad ir ta pati Iks), komentuodama taipogi mokosi, nes komentuoti, kad ir neismanant visu tech-subtilybiu, daznai naudinga. As pati prisiversdavau koemntuoti, zinok, labai islavino aki, pradejau matyti tuos dalykus, kuriu anksciau nemaciau ir.t.t.

O kur musu berniukai? biggrin.gif
Papildyta:
Say, o man laaabai norisi kontrasto, daugiau baltos spalvos, kazkiek erzina islendanti sendinimo faktura, pilksvi tonai susvelnina foto, dramatiskuma isivaizdavau visai kitaip.. g.gif
Atsakyti