Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikinimai, Iks!!!:) šaunuolė!

Aš tai džiaugiuos dėl atvirutės... nu nors paaiškinimas tiko...biggrin.gif
Ačiū Say už skirtą laiką-tai svarbiausia!
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 17, 22:15)
Sveikinimai, Iks!!!:) šaunuolė!

Aš tai džiaugiuos dėl atvirutės... nu nors paaiškinimas tiko...biggrin.gif
Ačiū Say už skirtą laiką-tai svarbiausia!

prašom ateiti pasiaiškinti pas mokytoją kaip čia buvo, kad nelaimėjai biggrin.gif
Apibarsiu o paskui pagirsiu už dalyvavimą

O sugalvojau, gi mokykloje būna pataisos. Reik man kam nors pataisų išrašyti biggrin.gif
Atsakyti
su laimejimu merginos smile.gif et, pavydu.noreciau ir as atvirute gauti
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 17, 22:12)
Tu irgi šaunuolė smile.gif tikiu, kad Tavo mokytoja irgi patenkinta wink.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksiu atviruko thumb_yello.gif , labai džiaugiuosi, kad sudalyvavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 17, 22:20)
su laimejimu merginos  smile.gif et, pavydu.noreciau ir as atvirute gauti

duok adresą
Atsakyti
Sveikos,
Kurį laiką nesirodžiau. Keliavau, dirbau, skaičiau temą tyliai. Šiandien atsinešu štai ką. (nenoriu viešai kelti). Laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
Yvette, ot prisidirbau... bet pasirašau pataisoms! smile.gif
Galiu ir aš adresą atsiųst... tongue.gif jei jau čia tokia dosnumų diena negaliu nepabandyt...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 17, 20:49)
akivaizdu, kad visos gausit atvirukus, toks buvo sumanymas nuo pat pradžių, todėl visų trijų adresų laukiu AŽ. Yvettes su jos visai nekomiška sergančia priešprieša adresą turiu smile.gif

laimėtoja - Iks.

Oba! Dienelė kaip pakrypo, nesitikėjau. Ir malonu, ir nelabai patogu iškritus iš klumpių (o iškritau smile.gif ).
Pasitikslinu, nesu gerai susipažinus su reglamentu, atvirukas ne el.paštu, taip?
Kadangi tai pirmas portreto ne tik šeimos albumui bandymas, drįstu nuoširdžiai pasidžiaugti. Dalį netobulumų pati mačiau nuo pat pradžių. Labiausia džiaugiuosi, kad ėmiau ir pasiryžau dalyvauti (nors abejonės vis taikėsi įsikąsti į šlaunį), už tai sau pati skyriau spec. prizą dar vakar smile.gif Su vadinamuoju apdirbimu tai totaliai juodas miškas, PS nestudijuotas ir neliestas. Vis dar stengiuos koreguoti tik minimaliai (žinau, kad prisidirbčiau), labiau fiksuojuos į veiklą prieš prisėdant prie kompo. Ir kontrastinti man pavyksta tik nesveikai viską užšarpinant (gelbėdama akis po to gal ir persistengiu). Pažaisiu, būtinai. Tikiuos daugiau progų fotografuot ne tik daiktus ir gėlytes. O nepezėti nepažadu tongue.gif

Gal galėčiau paprašyti... dar vieno prizo, jei įmanoma (raudonis užliejo skruostus)..? Archyvuose mačiau buvai (atrodo, kad Tu...) įdėjus Sontag knygos nuorodą. Perskaičiau kelias pastraipas, l.užkabino, išsisaugojau, bet kažkaip čiku-traku, neatsidaro, kiek besilaužčiau schmoll.gif Gal būtų galima pakartoti kaip nors? ax.gif

Dalyvaut buvo smagu. Ačiū už sveikinimus, sutinku, kad visos šaunuolės. Pergalę skiriu DUKRAI wub.gif

Tyliai.., ačiū.
Yvette, sveik!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 birželio 2013 - 22:00
Iks, neeeee, nesijaučiu nei auka, nei kaip kitaip skriaudžiama. Pabandysiu. Kada nors. Prie progos. Bais baisu nusikalbėti. Vis dėl to, čia plius minus, uždara grupė, su prašalaičių bangom. Ne taisyklė, būna ir pasilieka. Kas naglai, kas mandagiai pritampa. MOKYTIS smile.gif

Su pergale, beje.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 06 17, 03:04)
Ryšio temai smile.gif

Del antros su tinku su Foggy 4u.gif

Pirma- ideja butu gera, bet....Pirmiausia i akis krenta PER svarus batai, nauji. Jie nieko nepasakoja. Sioje nuotaukoje man norisi matyti gerokai nutrintus abieju batus, purvinus ir nunesiotus...Tada as issivaizduociau kaip jie kartu ejo, keliavo, ieskojo, zaide...tuomet jausciau ju bendrus nuotykius, rysi.... O dabar tik batu reklamai kadras ax.gif

Sveikiunu merginas sudalyvavusias priespriesu konkurse. Ipatingi sveikinimai Iks 4u.gif

Pazolinejau...Galit ir patarkuoti, nes tikrai gamtos fotografuoti nemoku biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 17 birželio 2013 - 23:37
QUOTE(Iks @ 2013 06 17, 21:32)
Oba! Dienelė kaip pakrypo, nesitikėjau. Ir malonu, ir nelabai patogu iškritus iš klumpių (o iškritau smile.gif ).
Pasitikslinu, nesu gerai susipažinus su reglamentu, atvirukas ne el.paštu, taip?
Kadangi tai pirmas portreto ne tik šeimos albumui bandymas, drįstu nuoširdžiai pasidžiaugti. Dalį netobulumų pati mačiau nuo pat pradžių. Labiausia džiaugiuosi, kad ėmiau ir pasiryžau dalyvauti (nors abejonės vis taikėsi įsikąsti į šlaunį), už tai sau pati skyriau spec. prizą dar vakar smile.gif Su vadinamuoju apdirbimu tai totaliai juodas miškas, PS nestudijuotas ir neliestas. Vis dar stengiuos koreguoti tik minimaliai (žinau, kad prisidirbčiau), labiau fiksuojuos į veiklą prieš prisėdant prie kompo. Ir kontrastinti man pavyksta tik nesveikai viską užšarpinant (gelbėdama akis po to gal ir persistengiu). Pažaisiu, būtinai. Tikiuos daugiau progų fotografuot ne tik daiktus ir gėlytes. O nepezėti nepažadu tongue.gif

Gal galėčiau paprašyti... dar vieno prizo, jei įmanoma (raudonis užliejo skruostus)..? Archyvuose mačiau buvai (atrodo, kad Tu...) įdėjus Sontag knygos nuorodą. Perskaičiau kelias pastraipas, l.užkabino, išsisaugojau, bet kažkaip čiku-traku, neatsidaro, kiek besilaužčiau schmoll.gif Gal būtų galima pakartoti kaip nors?  ax.gif

Dalyvaut buvo smagu. Ačiū už sveikinimus, sutinku, kad visos šaunuolės. Pergalę skiriu DUKRAI wub.gif

Tyliai.., ačiū.
Yvette, sveik!

atsiųsk man originalus el. paštu (parašysiu AŽ), pabandysiu pridramatint, kaip aš įsivaizduoju smile.gif

Miraval, Ginatte, LAUKIU JŪSŲ namų adresų į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 18, 06:37)
atsiųsk man originalus el. paštu (parašysiu AŽ), pabandysiu pridramatint, kaip aš įsivaizduoju smile.gif

aš flickr jau rašiau, reik tą foto į juostą perdaryti. Reik juostinuką skolinti, bet kokį.
Atsakyti