Sveikinimai, Iks!!! šaunuolė!
Aš tai džiaugiuos dėl atvirutės... nu nors paaiškinimas tiko...
Ačiū Say už skirtą laiką-tai svarbiausia!
QUOTE(Miraval @ 2013 06 17, 22:15)
Sveikinimai, Iks!!! šaunuolė!
prašom ateiti pasiaiškinti pas mokytoją kaip čia buvo, kad nelaimėjai
Apibarsiu o paskui pagirsiu už dalyvavimą
O sugalvojau, gi mokykloje būna pataisos. Reik man kam nors pataisų išrašyti
su laimejimu merginos et, pavydu.noreciau ir as atvirute gauti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 17, 22:12)
Tu irgi šaunuolė tikiu, kad Tavo mokytoja irgi patenkinta
lauksiu atviruko , labai džiaugiuosi, kad sudalyvavau
QUOTE(lunameja @ 2013 06 17, 22:20)
su laimejimu merginos et, pavydu.noreciau ir as atvirute gauti
duok adresą
Yvette, ot prisidirbau... bet pasirašau pataisoms!
Galiu ir aš adresą atsiųst... jei jau čia tokia dosnumų diena negaliu nepabandyt...
Galiu ir aš adresą atsiųst... jei jau čia tokia dosnumų diena negaliu nepabandyt...
QUOTE(sayonara @ 2013 06 17, 20:49)
akivaizdu, kad visos gausit atvirukus, toks buvo sumanymas nuo pat pradžių, todėl visų trijų adresų laukiu AŽ. Yvettes su jos visai nekomiška sergančia priešprieša adresą turiu
laimėtoja - Iks.
laimėtoja - Iks.
Oba! Dienelė kaip pakrypo, nesitikėjau. Ir malonu, ir nelabai patogu iškritus iš klumpių (o iškritau ).
Pasitikslinu, nesu gerai susipažinus su reglamentu, atvirukas ne el.paštu, taip?
Kadangi tai pirmas portreto ne tik šeimos albumui bandymas, drįstu nuoširdžiai pasidžiaugti. Dalį netobulumų pati mačiau nuo pat pradžių. Labiausia džiaugiuosi, kad ėmiau ir pasiryžau dalyvauti (nors abejonės vis taikėsi įsikąsti į šlaunį), už tai sau pati skyriau spec. prizą dar vakar Su vadinamuoju apdirbimu tai totaliai juodas miškas, PS nestudijuotas ir neliestas. Vis dar stengiuos koreguoti tik minimaliai (žinau, kad prisidirbčiau), labiau fiksuojuos į veiklą prieš prisėdant prie kompo. Ir kontrastinti man pavyksta tik nesveikai viską užšarpinant (gelbėdama akis po to gal ir persistengiu). Pažaisiu, būtinai. Tikiuos daugiau progų fotografuot ne tik daiktus ir gėlytes. O nepezėti nepažadu
Gal galėčiau paprašyti... dar vieno prizo, jei įmanoma (raudonis užliejo skruostus)..? Archyvuose mačiau buvai (atrodo, kad Tu...) įdėjus Sontag knygos nuorodą. Perskaičiau kelias pastraipas, l.užkabino, išsisaugojau, bet kažkaip čiku-traku, neatsidaro, kiek besilaužčiau Gal būtų galima pakartoti kaip nors?
Dalyvaut buvo smagu. Ačiū už sveikinimus, sutinku, kad visos šaunuolės. Pergalę skiriu DUKRAI
Tyliai.., ačiū.
Yvette, sveik!
QUOTE(-Tynka- @ 2013 06 17, 03:04)
Del antros su tinku su Foggy
Pirma- ideja butu gera, bet....Pirmiausia i akis krenta PER svarus batai, nauji. Jie nieko nepasakoja. Sioje nuotaukoje man norisi matyti gerokai nutrintus abieju batus, purvinus ir nunesiotus...Tada as issivaizduociau kaip jie kartu ejo, keliavo, ieskojo, zaide...tuomet jausciau ju bendrus nuotykius, rysi.... O dabar tik batu reklamai kadras
Sveikiunu merginas sudalyvavusias priespriesu konkurse. Ipatingi sveikinimai Iks
Pazolinejau...Galit ir patarkuoti, nes tikrai gamtos fotografuoti nemoku
QUOTE(Iks @ 2013 06 17, 21:32)
Oba! Dienelė kaip pakrypo, nesitikėjau. Ir malonu, ir nelabai patogu iškritus iš klumpių (o iškritau ).
Pasitikslinu, nesu gerai susipažinus su reglamentu, atvirukas ne el.paštu, taip?
Kadangi tai pirmas portreto ne tik šeimos albumui bandymas, drįstu nuoširdžiai pasidžiaugti. Dalį netobulumų pati mačiau nuo pat pradžių. Labiausia džiaugiuosi, kad ėmiau ir pasiryžau dalyvauti (nors abejonės vis taikėsi įsikąsti į šlaunį), už tai sau pati skyriau spec. prizą dar vakar Su vadinamuoju apdirbimu tai totaliai juodas miškas, PS nestudijuotas ir neliestas. Vis dar stengiuos koreguoti tik minimaliai (žinau, kad prisidirbčiau), labiau fiksuojuos į veiklą prieš prisėdant prie kompo. Ir kontrastinti man pavyksta tik nesveikai viską užšarpinant (gelbėdama akis po to gal ir persistengiu). Pažaisiu, būtinai. Tikiuos daugiau progų fotografuot ne tik daiktus ir gėlytes. O nepezėti nepažadu
Gal galėčiau paprašyti... dar vieno prizo, jei įmanoma (raudonis užliejo skruostus)..? Archyvuose mačiau buvai (atrodo, kad Tu...) įdėjus Sontag knygos nuorodą. Perskaičiau kelias pastraipas, l.užkabino, išsisaugojau, bet kažkaip čiku-traku, neatsidaro, kiek besilaužčiau Gal būtų galima pakartoti kaip nors?
Dalyvaut buvo smagu. Ačiū už sveikinimus, sutinku, kad visos šaunuolės. Pergalę skiriu DUKRAI
Tyliai.., ačiū.
Yvette, sveik!
Tyliai.., ačiū.
Yvette, sveik!
atsiųsk man originalus el. paštu (parašysiu AŽ), pabandysiu pridramatint, kaip aš įsivaizduoju
Miraval, Ginatte, LAUKIU JŪSŲ namų adresų į AŽ