Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Foggy @ 2013 06 17, 13:25)
Tynka, o antroji nuotrauka ne vertikali turi buti?
Man antrojoje noretusi stipresnio rysio isreiskimo, emocijos, nes dabar tik fotografe zino apie tuos du zmones siejanti rysi, man ziurint tai tiesiog vyriskis, turbut tetis ir vaikas, nesimato nuotraukoje, kas juos sieja  unsure.gif

Na kad ne, neturi... jie sėdėjo ant žemės, o aš iš viršaųs atsistojusi fotografavau. Gal ir negeras kampas..
Dėl to ryšio nesimatymo, tai gal ir tiesa.. nepakankamai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 17, 21:25)
Ooo, žiūriu visos trys laukiam rezultatų biggrin.gif įtampa auga...

xe xe keturios juk wink.gif
mmm say specialiai delsia tikriausiai biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 17 birželio 2013 - 20:39
QUOTE(Miraval @ 2013 06 17, 20:25)
Ooo, žiūriu visos trys laukiam rezultatų biggrin.gif įtampa auga...

Aha, vos ne eurovizinis drebulys biggrin.gif Kol visos šalys pabalsuos, kol suskaičiuos rezultatus, kol nuspręs, ką daryti su Yvette, kuri dainavo koncertui jau pasibaigus biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tai jau tikrai, kaip per euroviziją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 17 birželio 2013 - 20:41
QUOTE(Iks @ 2013 06 17, 21:39)
kol nuspręs, ką daryti su Yvette, kuri dainavo koncertui jau pasibaigus biggrin.gif  mirksiukas.gif

schmoll.gif jau geriau koncertui pasibaigus užgiedoti, nei tylėti schmoll.gif
Aš tikiu, kad Sayonara protinga moteris, pratęs dalyvavimo laiką iki tada, kai aš prisijungiau ir atsižvelgs į interpretacijų svarbą šiame konkurse
Atsakyti
Na, jei Yvette įtraukta, tai manau galim palikt sceną ir skirstytis biggrin.gif vargu ar perspjautume Say vaizduotę... biggrin.gif
O šiaip įtampa jau tuoj pasieks epogėjų... biggrin.gif
Xe xe xe- bet rimtai visos laukiam! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 17 birželio 2013 - 20:49
akivaizdu, kad visos gausit atvirukus, toks buvo sumanymas nuo pat pradžių, todėl visų trijų adresų laukiu AŽ. Yvettes su jos visai nekomiška sergančia priešprieša adresą turiu smile.gif

laimėtoja - Iks. su pirma flickre paskelbta foto. pamačiau ir supratau apie ką. kaip ir tiesmuka, kaip ir nelabai. netobula, bet kažkuo užkabino. kaukė plius vaikiškos pižaminės žvaigždutės. kasytės ir nevaikiškai nulinkusi galva. taip ir dilgtelėjo prisiminimai apie paauglystės durnumą. apdirbimas per plastmasinis, būčiau grubinus, dramatinus, stiprinus per apdirbimą šias abi foto. pabandyk kada. šiaip kažko turi. nors už apdirbimą pykstu biggrin.gif nebūk, kaip visi. pezėt moki, tai ir fotkint turi mokėt. va.

Ginattės labai geros užuomazgos. ieškai - rasi. stiprokai, bet kol kas pernelyg nevientisai. patiko šešėliai, grubokas apdirbimas. tai, ko trūko Iks nuotraukoms. antroje Taviškėje itin nervina apačia. tokia nutraukianti mintį.

Miraval nuotraukos paaiškinimas patiko labiau negu nuotrauka, atleisk. šį kartą kažkaip nepagavau pačios foto, o juk ji čia svarbiausia. pernelyg paprastas pasirodė variantas, kurį paaiškinai žodžiais geriau negu vaizdu. nesugrojo, žodžiu.

na ir Yvette. Yvette. ok ok, gausi tą atviruką biggrin.gif nors geriau būtum parašius priešgyna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Iks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 17 birželio 2013 - 20:52
QUOTE(sayonara @ 2013 06 17, 21:49)
na ir Yvette. Yvette. ok ok, gausi tą atviruką biggrin.gif nors geriau būtum parašius priešgyna biggrin.gif

už atviruką ačiū blush2.gif
o dėl žodžio gi pati kalta. Skypu plepėjom kai aš tau tą priešpriešą ruošiau. Ko nesakei, kad priešgynos norėtum schmoll.gif

drinks_cheers.gif dar kart ačiū, nes nu taip sh jaučiuosi, kad bent tokie paistalai praskaidrina dieną

Ir dar žadėjai pakomentuoti visų foto!!!! na neraštiškai žadėjai, bet tikiu mintimis. Tad lauksiu tavo interpretacijų biggrin.gif

Pamiršau pasveikinti nugalėtoją 4u.gif va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 birželio 2013 - 20:54
QUOTE(Yvette @ 2013 06 17, 20:51)
už atviruką ačiū  blush2.gif
o dėl žodžio gi pati kalta. Skypu plepėjom kai aš tau tą priešpriešą ruošiau. Ko nesakei, kad priešgynos norėtum  schmoll.gif
  drinks_cheers.gif  dar kart ačiū, nes nu taip sh jaučiuosi, kad bent tokie paistalai praskaidrina dieną

sveik wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 birželio 2013 - 20:55
Iks sveikinu, šaunuolė!
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 06 17, 21:10)
Iks sveikinu, šaunuolė!

Tu irgi šaunuolė smile.gif tikiu, kad Tavo mokytoja irgi patenkinta wink.gif
Atsakyti