Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 06 15, 21:58)
ruošiuosi farmaceutikos egzaminui ir galvoju *****, kodėl aš tokių vaistų nežinau, kur ką praklausiau  lotuliukas.gif  kol aš supratau

Nu va, o as rimtai perskaiciau cool.gif biggrin.gif paskui po Tavo komentaro supratau kas per vaistai lotuliukas.gif

Tikra tiesa, Iks drinks_cheers.gif
Atsakyti
* Labai veiksmingi vaistai, kompensuojami, bet parduodami tik su receptu (nesergantiems vartoti griežtai kontraindikuotina biggrin.gif ).

** Benaktinėdama sumąsčiau vis tik imti ir sudalyvauti "Priešpriešose". Paraiška tegu ir pirmokiška, bet, galvoju, gal reik vieną kartą žengti pirmąjį žingsnį... Bet kažkas iš aukščiau, matyt, tam nepritarė, nes neradau kaip prie to konkurso flickr prisisegti biggrin.gif Būčiau dėkinga, jei kas kelią parodytų.
Atsakyti
ČIA yra konkurso nuoroda, bet kaip prileidžiama prie ten prisisegti tai aš nežinau, ne mano kompetencija lotuliukas.gif , gal kitos pasakys?
jei kas, dėk savo flickran foto ir parodyk temoje. šiandien gi terminas..smile.gif nepasimes, manau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nors mokytojos įvertinimo ir pastabų dar negavau, bet labai dėkoju Tau Say, kad davei tokią užduotį, kad turėjau ilgai mąstyti ką ir kaip padaryti, susirasti ir perskaityti pasaką, pajungti vos ne visą ofisą į rekvizito paieškas... Žodžiu fainas procesas buvo - pati būčiau tingėjusi užsiimti.

Alisa stebuklų šalyje

user posted image

Daugiau yra čia http://irma-foto.blo...klu-salyje.html
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 16, 08:57)
ČIA yra konkurso nuoroda, bet kaip prileidžiama prie ten prisisegti tai aš nežinau, ne mano kompetencija lotuliukas.gif , gal kitos pasakys?
jei kas, dėk savo flickran foto ir parodyk temoje. šiandien gi terminas..smile.gif nepasimes, manau.

Reikia arba šitokią nuorodą nukopijuoti ir įklijuoti tarp laužtinių skliaustų.
user posted image

Arba šitokį nukopijuojam ir dedam iš karto į post'ą. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 birželio 2013 - 10:02
QUOTE(rarity @ 2013 06 16, 10:32)
Alisa stebuklų šalyje

Iš karto matosi kada ledai prasilaužė per fotosesiją. Regis mergaitei nė kiek nepatiko sėdėti prie stalo. rolleyes.gif O štai JB nuotraukose kokia ji gyva, tikra, džiaugsminga. Lyg kitas vaikas, lyginant su pirmąja dalimi. smile.gif Gražus vertimas į JB.
Įdėtoji į forumą fotografija man iki galo nėra aiški. Sunkoka suprasti kokie daiktai šalia mergaitės. Lyg medžiaginis žaislas ir laikrodis? Kas ten bebūtų, mano nuomone, jie mažai reiškia. Neįsilieja į visą darbą. Mergaitės emocija žavi. Būtų gražus portretas, jei ne tie daiktai arba jei jie būtų kitaip padėti ar iš kito kampo fotografuota. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 birželio 2013 - 10:22
QUOTE(sayonara @ 2013 06 16, 07:57)
šiandien gi terminas..smile.gif

Vadinas, dar marios laiko persigalvoti biggrin.gif O jei rimtai, tai luktelėsiu, gal pavyks nors per plauką patobulinti. Tik nežinau, ar dukra bus linkusi kaip koks fokusininkas - kasdien po stebuklą (FS), miega dar, o toliau keliai nežinomi smile.gif Kaip bebūtų, jei jau apsiskelbiau, ką nors vis tiek įdėsiu ax.gif

QUOTE(Ka @ 2013 06 16, 10:02)
Reikia arba šitokią nuorodą nukopijuoti (...)

Ka, AČIŪūūūūūū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 16, 10:21)
Iš karto matosi kada ledai prasilaužė per fotosesiją. Regis mergaitei nė kiek nepatiko sėdėti prie stalo.  rolleyes.gif O štai JB nuotraukose kokia ji gyva, tikra, džiaugsminga. Lyg kitas vaikas, lyginant su pirmąja dalimi.  smile.gif Gražus vertimas į JB.
Įdėtoji į forumą fotografija man iki galo nėra aiški. Sunkoka suprasti kokie daiktai šalia mergaitės. Lyg medžiaginis žaislas ir laikrodis? Kas ten bebūtų, mano nuomone, jie mažai reiškia. Neįsilieja į visą darbą. Mergaitės emocija žavi. Būtų gražus portretas, jei ne tie daiktai arba jei jie būtų kitaip padėti ar iš kito kampo fotografuota.  rolleyes.gif

Aciu uz nuomone smile.gif Salia Alisos laikrodis ir triusis wink.gif Kitais rakursais nufotografuotose nuotraukose mergaites emocija ne tokia grazi.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 06 16, 09:32)
Alisa stebuklų šalyje

Užduotis išties faina, bet kartu ir laaabai sunki, nes minčių, kaip ir ką iliustruoti, įtariu, sukėlė 1000+1 padauginus kvadratu smile.gif Turbūt buvo sunku atsirinkti ir gal norėjos išsilakstyti į visas, į 4 puses? smile.gif
Mergaitė tikrai labai alisiška. Geras pasirinkimas! Peržvelgiau nuorodą, mano galva, alisiškumas(istorija) kaip ir baigiasi su ta foto, kuri čia parodyta... (na, skrybelė dar lyg irgi asociatyviai identifikuojama). Arbatėlės lyg daugoka kadrų bendram kontekste. Ir rekvizitų, mano galva, padauginta (nors šaltinis/knyga ir labai rekvizitiškas). Labiausia patiko pirmoji ir čia įdėtoji. Pirmoji - nes tikra Alisa, iš karto įsijauti į istoriją ir smalsiai lauki, kas bus toliau. Ir čia įdėtoji būtų labai šauni, jei ne tas žaislas, kuris įžūliai pasiglemžia dėmesį, bet, manau, visai čia nereikalingas, užtektų laikrodžio (patinka, kad jo dar reikia paieškoti, nors mergaitės žvilgsnis ir nukreiptas jo link).
P.S. yra dar viena jb labai faina, lyg prieš įdėtąją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 16 birželio 2013 - 10:53
QUOTE(Iks @ 2013 06 16, 10:45)
Užduotis išties faina, bet kartu ir laaabai sunki, nes minčių, kaip ir ką iliustruoti, įtariu, sukėlė 1000+1 padauginus kvadratu smile.gif Turbūt buvo sunku atsirinkti ir gal norėjos išsilakstyti į visas, į 4 puses? smile.gif
Mergaitė tikrai labai alisiška. Geras pasirinkimas! Peržvelgiau nuorodą, mano galva, alisiškumas(istorija) kaip ir baigiasi su ta foto, kuri čia parodyta... (na, skrybelė dar lyg irgi asociatyviai identifikuojama). Arbatėlės lyg daugoka kadrų bendram  kontekste. Ir rekvizitų, mano galva, padauginta (nors šaltinis/knyga ir labai rekvizitiškas). Labiausia patiko pirmoji ir čia įdėtoji. Pirmoji - nes tikra Alisa, iš karto įsijauti į istoriją ir smalsiai lauki, kas bus toliau. Ir čia įdėtoji būtų labai šauni, jei ne tas žaislas, kuris įžūliai pasiglemžia dėmesį, bet, manau, visai čia nereikalingas, užtektų laikrodžio (patinka, kad jo dar reikia paieškoti, nors mergaitės žvilgsnis ir nukreiptas jo link).
P.S. yra dar viena jb labai faina, lyg prieš įdėtąją

Na, užduotis buvo portretas pasakos tema smile.gif Alisą pati pasirinkau. Su rekvizitu man iš viso sudėtinga - nesu tokia, kaip pvz. Erika, pas kurią rekvizitas foto yra organiškas. O iliustruoti Alisą be rekvizito nesugalvojau kaip (beje, kuriant galvoje šią fs, kilo keletas minčių... smile.gif ) Mergaitė nereali - reikės dar kada pasiskolinti ją fotosesijai
Atsakyti
Deb Schwedhelm.
Atsakyti
ka manot? ax.gif
Vokietijoj smile.gif
user posted image
Atsakyti