Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 06 14, 21:20)
tai vat ir rašiau, kad tie kalambūrai man jau per sudėtinga  smile.gif
bet tai jau mano problema neproblema

Manau, čia seniai tarto ir aptarto internetinio bendravimo kazusai ir tiek. Ką gi, kartais gelbėja smailikai, kurių virtualios eros pradžioje, pamenu, visaip baidžiausi. Dabar jau ne.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 14, 13:29)
Kokios nuostabios sios dvi wub.gif  rolleyes.gif

o sea girl, jau pasigedau taves ir tavo nuostabiu berniuku foto rolleyes.gif wub.gif vis ilendu i flickr paziureti, ar nieko naujo neidejai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 06 14, 21:40)
o sea girl, jau pasigedau taves ir tavo nuostabiu berniuku foto  rolleyes.gif  wub.gif  vis ilendu i flickr paziureti, ar nieko naujo neidejai  blush2.gif

Buvom "ilsetis"(jeigu galima pavadinti poilsiu su 4-riais vaikais biggrin.gif ) isleke i Kalifornija, dabar tik griztu i rutina ir atotstogines foto kraunu...bet rodymui nieko nebus nes tik snapshotai prisiminimui i seimos albuma is linksmybiu parku etc. Nebent turi FB ir galim "pasifrendinti", tai ten sudesiu fotkiu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 14, 18:47)
va keleta pavyzdziu, kazkaip bandziau naudotis flickr paieska, bet nepavyko. pirma mintis atejo i galva - laukine, loreta; paziurek kaip graziai sonu fotkina, kalby grynai apie geliu eksponavima, as visokiu sumustiniu, dezuciu, zaisliuku nedeciau, bet esme pagavai.

[img][/img]

hhrrr, Laukines neduoda copint adreso, numetu nuorodas:

http://www.flickr.co...N08/6857579343/
http://www.flickr.co...N08/8757260204/
http://www.flickr.co...N08/8743557531/

cia random foto, geles guli ant stalo, kokybes lyg ir nera, bet visgi pateikta idomiau (tik ciuozia). pabandyk paexperimentuot, pvz pateik geliu 3 variantus (1 vieta, 2 na ir 3 pagal tave), nes galbut ir is sios serijos turi geresniu kadru?

be to, ka skaitei apie kompozicija? kur skaitei? siek tiek reiketu pasiskaityt.

neblogas pdf'as (permeciau siek tiek, paciai praverstu paskaityt) --> http://markasm.weebl...kompozicija.pdf

http://www.fotofabri...pradziamokslis/

Ačiū wink.gif Horizontali išvis nesižiūri man smile.gif niu pamėginsiu dar kartelį kol dar nenuvyto rugiagėlės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 15 birželio 2013 - 09:44
AS MESKUKES PAPRASIAU IKELTI JUS BOBOS PLETKININKES
Atsakyti
Iks - AČIŪ! mirksiukas.gif su viskuo sutinku visiškai dėl mūsų ryšio! smile.gif ir tikrai stengsiuos dar ne kartą bandyt įgyvendinti!

Yvette - oi, kokios fainos akimirkos įamžintos! jos tokios paprastos, natūralios, be to "padaryto" grožio, kuris gražu, bet gal silpnina pačią akimirkos esmę! na ką - vadinas reikia dar darbuotis ta linkme, kad jau taip... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 13:57)
ir dar tie šviesos ruožai kaip šerkšnas ant keptos kiaušinienės.

QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 07:45)
• išvykę į simpoziumą, o gal net tą pačią  Sardiniją kartu su trečdalistais biggrin.gif  tongue.gif

Nu panos, puikiai pradėjau dieną beskaitinėdama temą thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 14:47)
o vaikinas nepozavo, pyko, kad liepiau daryt pertrauka nuo zaidimu, tai ir ta poza tokia "uzknisai".

O tai jei toks viskuo nepatenkintas, tu ir neprašyk daryt jokių pertraukų ir pozuoti. Fotografuok nemačiomis, pagausi tikrai geresnių kadrų 4u.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 06 14, 07:57)
kadangi man labai patiko tema, iškart vaizdas buvo toks galvoje, ir seniai jau norėjau taip įsiamžint (turint omeny, kad jau greit nebeturėsiu to malonumo, o gal jau nebeturėsiu niekada...), tai nieko nelaukusi ir pabandžiau...
gal neįdealu, bet AČIŪ už tai, kad tai padariau! kaži ar savo iniciatyva bebūčiau spėjus tai padaryt... 4u.gif

RYŠYS... mūsų ryšys...

Man kažkaip labai kliūna dešinysis apatinis kampas... labai nukreipia dėmesį, ir tiesą sakant, kažkaip pasąmoningai pasivaidena, kad ten toks "susigalmžęs (*) blush2.gif

Aš turiu nemažai žindymo nuotraukų, bet čia rodyt negaliu, nes gi ne pačios fotkinta smile.gif čia jau būtų aukštasis pilotažas pačiai taip nusifotkinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 15 birželio 2013 - 17:09
QUOTE(xhaled @ 2013 06 15, 14:25)

nebejuokink svieto, ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 06 15, 15:25)

FORUME DRAUDŽIAMA:
Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus.

Prašau gerbti ne tik šios temos, bet ir viso forumo dalyvius ir dalyves.
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 06 15, 14:25)

Meskutes nuotrauka paprasei ideti kaip tavo...? biggrin.gif
Atsakyti
Sea Girl, atrodo, kad prašė įkelti MUS hihihi.gif ("AS MESKUKES PAPRASIAU IKELTI JUS")
Truputį "prie medicinos", tad dįstu teigti, kad geriausi vaistai nuo tokių ligų sol. Ignor® in amp. 250 ml x3/d. smile.gif

Miraval, faina, tikiuos - parodysi smile.gif

Stebuklų stebuklas! Dukra pasirašė FS, ausimis savo nepatikėjau. Vaje, kaip sunku buvo pirmą kartą ... aišku, viskas prisvilo. Bet pažadėjo dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 birželio 2013 - 21:32
QUOTE(Iks @ 2013 06 15, 22:21)

Truputį "prie medicinos", tad dįstu teigti, kad geriausi vaistai nuo tokių ligų sol. Ignor® in amp. 250 ml x3/d. smile.gif

ruošiuosi farmaceutikos egzaminui ir galvoju *****, kodėl aš tokių vaistų nežinau, kur ką praklausiau lotuliukas.gif kol aš supratau
Atsakyti