Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 06 14, 18:24)
kokiu klaidu?
ten ne musu kalba raso, tai nesigilinau, keleta anglu kalbos sakiniu lyg ir maciau. paaskink plz apie ka tu  rolleyes.gif

jeee, savaitgalis prasidejo! darbai baigti. liux.

Aš tai KORĖJIEČIŲ kaip riešutus didis.gif (kokoso)! biggrin.gif
Jei rimtai, viskas, ko reikia yra angliškai tarp tų hieroglifų. O nervus gadinau prie foto, kuri taip ir vadinasi: "There are nine mistakes in this photograph, can you find them?".

9 mistakes

As irgi PLZ, vis su tais nuobodžiais savo trečdaliais - 1-3 , pasufleruokit kas, ar bent panašu į juos, bais plačiai UŽMERKTOS akys, savikritika ribinė (deficitas ↔ perteklius). Dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 birželio 2013 - 18:57
QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 19:34)
As irgi PLZ, vis su tais nuobodžiais savo trečdaliais - 1-3 , pasufleruokit kas, ar bent panašu į juos, bais plačiai UŽMERKTOS akys, savikritika ribinė (deficitas ↔ perteklius). Dėkinga.

Ačiū tau už išsamų analizavimą mano darbo. Tikrai daug nedarnos. O kitą pusę derėjimo turbūt teisingai įžvelgi. Na, yra kur tobulėti. bigsmile.gif
O jau pavadinimas fotopoetė koks glostantis dūšią. ax.gif

Teisingai sakei, kad tavo trečdalių bandyme trūksta viršaus. Ne daug, bet trūksta. Nors iš kitos pusės, bent jau mano dėmesys beveik visas keliauja į lapą, kuris priešais vazelę. Nenuostabu, nes jis yra karštajame taške. Nelyginta staltiesė man netrukdo. Matyt todėl, kad lyginimas man kančia ir audiniai gražūs susiglamžę. biggrin.gif Patinka šviesa tavo darbe. Ji tokia rami, švelniai nuglosčiusi lapus.

Šiuo tuo pasidalinsiu. Man buvo įdomu, neįprasta. bigsmile.gif
Maurizio Galimberti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 14 birželio 2013 - 19:45
QUOTE(Ka @ 2013 06 14, 19:44)

Ka, dr. Aiskauda, kaip tu laiku smile.gif Kaip tik per patį priepuolio "Noriu pajudėt iš mirties taško" piką. Esu dėkinga, nes iš tiesų akylai, godžiai ir plėšriai tykau tik kitų darbų, saviškiai man nevalgomi, iškepu ir mikliau už strutį galvą į smėlį smile.gif Kaži, tas nesusitvarkymas su savianalize būdingas visai žaliųjų partijai? ar kažkoks fenomenas ax.gif Dėkinga dar kartą, vis kažkokie kontūrai, spingsulė, Ariadnės siūlelis. Ramesne sąžine žaisiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 18:34)

pritariu Ka. taikai gerai i trecdalius.nezinau, ar verta kartoti Ka zodzius, nes graziai pakoementavo... man gal tas augalas toks ''sunkus'' visa kam. atrodo, kad iskris is vazos biggrin.gif juoko formoj as cia, aisku. bet noretusi kazko lengvesnio styrancio is vazos smile.gif turi talenta sauniai komentuoti, todel manau, daugelis deda i tave viltis,kad ir darbai bus neprastesni.todel laukiam laukiam. bring it on biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 21:09)
QUOTE(Ka @ 2013 06 14, 19:44)

Kaži, tas nesusitvarkymas su savianalize būdingas visai žaliųjų partijai? ar kažkoks fenomenas ax.gif

Net neabejoju, jog vieną dieną tokius darbus mums rodysi, kad mažai abejingų liks. Tu tik nebijok kurti ir rodyti. 4u.gif Man pavyzdžiui labai patinka, kad tu šviesą jau matai, jauti. Kiek tai duoda fotografijai! Ir turinys ne bet koks.
O savianalizė.. hmm.. Pačioje pradžioje viskas atrodo gražu, ką kuriam. Paskui atsiranda toks kirminukas, kuris įsisuka į darbus, kurie kažkada atrodė gražūs, tenkino viduje esančią sielą. Na, bent jau man taip būna. Vieną dieną darbas džiugina, o kitą žiū, kažkas jau ne taip, ir vis labiau. smile.gif Po kiek laiko vėl džiaugiesi, kad tai tavo darbas. biggrin.gif
Atsakyti
Iks, tavo foto turi kažką kitokio, kažką, kas patraukia, kas sako kad eisi ir nueisi toli.
Kelios merginos šioje temoje, irgi panašiai pradėjo.... o dabar džiugina vaizdais.
su trūkumais foto, bet tuo pačiu su jausmu. Ko dažnai pritrūksta daugelio fotografijose..

Man dainų iliustravimo nuotraukomis poreikis smile.gif gal kas prisijungsit? Dainą pati sau šiaip jau turiu, reik tik įgyvendinti..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 14, 21:48)
*o dabar džiugina vaizdais.
su trūkumais foto, bet tuo pačiu su jausmu. Ko dažnai pritrūksta daugelio fotografijose..

**Man dainų iliustravimo  nuotraukomis poreikis  smile.gif  gal kas prisijungsit? Dainą pati sau šiaip jau turiu, reik tik įgyvendinti..

*Labai, labai sutinku. smile.gif

**Aš šiandien irgi pagalvojau apie dainos iliustraciją. Tik nežinau ar noriu priimti iššūkį ir iliustruoti kieno nors kito kūrinį, ar savo pasirinktą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 14 birželio 2013 - 20:52
Ka, tikrai įdomi mozaikinė nuoroda.
Lunameja
, ačiū ir tau. Ir Yvettei.
Nenoriu vėl suiksinti temos, pasistengsiu trumpai. Plz Nr.2: neslaugykit manęs kaip tikros motinos (čia iš Karlsono, jei ką biggrin.gif ), nedėkit vilčių. Tikiu Yvette*, jos gali ir niekad neišsipildyti (nebūtinai, ofkoz), nenoriu nuvilti nei kitų, nei savęs. Bet eksperimentuosiu, kol suprasiu, pasiekusi savąsias lubas. Pats procesas kol kas labai kabina, bet esu kiauras oblomovas, tad pasakėčios moralas visai miglotas. Šviesos dar nematau, Ka, dažnai prasišaunu, nors pagal išgales vis taikausi nučiupti ją už uodegos. Susigalvojau pratimą: keliaudama į darbą ir atgal stebiu, kaip slenkantys vaizdai iš skirtingų rakursų keičia formą, tūrį, kokia menka riba tarp įdomu ir nieko gero, kokių metamorfozių galima išvysti vos vos pakeitus matymo tašką/kampą ir pan. Labai norėčiau atkapstyti, berods, Say kadais rekomenduotą Sontag veikalą (užsiseivinau, bet neatidarau (silpna kompiuterių pasaulyje).
-------------------------
* iš senesnio pasisakymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 birželio 2013 - 21:13
Iks, vienas žingsnis į priekį vienas atgal.
Mano komentaras tikrai ne slaugymas buvo. Tiesiog išsakyta nuomonė ir tiek.
Bet man taip jau per sudėtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 14, 21:14)
Iks, vienas žingsnis į priekį vienas atgal.
Mano komentaras tikrai ne slaugymas buvo. Tiesiog išsakyta nuomonė ir tiek.
Bet man taip jau per sudėtinga  smile.gif

Yvette, manasis irgi ne visai apie slaugymą, turiu polinkį visokiems kalambūrams saviraiškoje raštu, kartais gal tik man vienai ir suprantamiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 22:18)
Yvette, manasis irgi ne visai apie slaugymą, turiu polinkį visokiems kalambūrams saviraiškoje raštu, kartais gal tik man vienai ir suprantamiems smile.gif

tai vat ir rašiau, kad tie kalambūrai man jau per sudėtinga smile.gif
bet tai jau mano problema neproblema
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 14, 18:16)
Miraval, man tavo foto jau dabar patinka, nors tiesa dešinėje esančios pilni užtenka.
Kol dar tų momentų būna, pabandyk daugiau.
Man tai tokios labai patinka

paprasta bet taip gera žiūrėti

šitokios man tai visiškas nuostabumas

Kokios nuostabios sios dvi wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti