Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 15:49)
... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 18:11)
Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku tongue.gif Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių smile.gif

pritariu. man labai uzkliuvo rozninis, gal eitu ji nuimti? su PS I mean, nes kadras geras. manau ir jb butu tobula.
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 16:37)
Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. mad.gif Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.

Hey, tu rami, kai giria ir tau tenka dekavot. biggrin.gif
Bet mes ir neapgalvotus snapshotus kritikuojam. Daznai neapgalvoti buna tobuli tongue.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 22:00)
biaka yra negerai biggrin.gif

hehe. as vaikystej ir dabar sita zodeli vartoju. jis toks tikslus smile.gif kepeneles pvz yra biaka.
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 19:15)
rimtc bijūns pasitaikė biggrin.gif

lotuliukas.gif

labai aciu uz sia nuoroda (nepamenu kas idejo) --> http://blog.naver.co...gNo=90043525062 nerealiai patiko scary stories, tikrai net baugu pasidare perziurint kai kurias fotkes. super. noriu ir as taip moket.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 14, 11:40)
labai aciu uz sia nuoroda (nepamenu kas idejo) --> http://blog.naver.co...gNo=90043525062 nerealiai patiko scary stories, tikrai net baugu pasidare perziurint kai kurias fotkes. super. noriu ir as taip moket.

Alabamai dėkok smile.gif; man irgi super, bet štai tų 9 klaidų iki šiol neradau verysad.gif Gal kokias 6 viso labo...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 14, 11:40)

Mano:)
Atsakyti
hey, kur visi technikai? nu taip reik jusu patarimu.
Atsakyti
popietės žiūriniai:

Graham Nash: Self-portrait in New York, 1974
user posted image

Larry Clark: Untitled (Man With Baby), »Tulsa« series, 1960's
user posted image

Roger Ballen: Portrait Of Sleeping Girl, 1999
user posted image

Shōji Ueda: Autoportrait, 1949
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 birželio 2013 - 12:57
sveikos smile.gif

Ateinu vėl su gėlėm, gal ši verta dėmesio? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai norėčiau komentaro (ypač dėl JB varianto). Ačiū.
user posted image
Atsakyti
Zirziliux, man tas JB tai rudas kažkoks, čia toks užmanymas?
Atsakyti
Mangute, deja. Kompozicija kažkokia net absurdiška žinant, kokia technika naudojies ir kiek laiko tuo užsiimi. Aš jau net nelabai žinau, kaip komentuoti Tavo foto.. po šitiek laiko vis dar nesugebi padaryti paprastos, tvarkingos foto.. doh.gif atleisk, bet kažkokia nesąmonė. pati įsigilink į kabančius ore kažkokius žiedelius.

zirziliux, visai nieko, bet kažkodėl karpyčiau, spausčiau vaiką kadre, didinčiau akcentą į veidą, mažinčiau erdvės. ir kontrasto norisi.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 14, 13:28)
Zirziliux, man tas JB tai rudas kažkoks, čia toks užmanymas?

ane? g.gif Einu panagrinėt atidžiau.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 06 14, 13:32)
zirziliux, visai nieko, bet kažkodėl karpyčiau, spausčiau vaiką kadre, didinčiau akcentą į veidą, mažinčiau erdvės. ir kontrasto norisi.

Say, a galėtum pakarpyt ir pakontrastint ir t.t. smile.gif Norėčiau pažiūrėt, kas gaunasi kitiems. blush2.gif
Atsakyti
Katik nusipirkau Canon fotoaparata ir dabar isvaziuojama atostogauti I Sardinija tai tikiuosi isbandyti! Tikiuosi kad bus geros kokybes nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 14, 13:34)
ane? g.gif Einu panagrinėt atidžiau.
Papildyta:

Say, a galėtum pakarpyt ir pakontrastint ir t.t. smile.gif Norėčiau pažiūrėt, kas gaunasi kitiems.  blush2.gif

pabandysiu, nors mano naminis kompas tam netinkamas, darbe geriau būtų, bet ok, siųsk.
Papildyta:
QUOTE(Singerpop @ 2013 06 14, 13:35)
Katik nusipirkau Canon fotoaparata ir dabar isvaziuojama atostogauti I Sardinija tai tikiuosi isbandyti! Tikiuosi kad bus geros kokybes nuotraukos  rolleyes.gif

abejoju, kad foto bus kokybiškos, jei ką tik įsigijai aparatą ir nieko nesi veikus su fotografija..
Atsakyti