QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 15:49)
... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka
QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 18:11)
Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių
pritariu. man labai uzkliuvo rozninis, gal eitu ji nuimti? su PS I mean, nes kadras geras. manau ir jb butu tobula.
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 16:37)
Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.
Hey, tu rami, kai giria ir tau tenka dekavot.
Bet mes ir neapgalvotus snapshotus kritikuojam. Daznai neapgalvoti buna tobuli
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 22:00)
biaka yra negerai
hehe. as vaikystej ir dabar sita zodeli vartoju. jis toks tikslus kepeneles pvz yra biaka.
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 19:15)
rimtc bijūns pasitaikė
labai aciu uz sia nuoroda (nepamenu kas idejo) --> http://blog.naver.co...gNo=90043525062 nerealiai patiko scary stories, tikrai net baugu pasidare perziurint kai kurias fotkes. super. noriu ir as taip moket.