Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 20:57)
man tai tie spinduliai tobulai NEdera su vaikino portretu ir aplinka smile.gif netinkamai panaudota šviesa, nesurastas optimalus variantas. ausinės biaka šioje nuotraukoje, marškinėliai biaka šioje nuotraukoje. o vaikinas atrodo įsitempęs, dirbtinai pozuojantis, neįkritęs į muziką ar ką jis ten klauso ar žiūri. ir dar tie šviesos ruožai kaip šerkšnas ant keptos kiaušinienės. siūlau pakartot smile.gif
bet tikrai nėra labai blogai. tiesiog kadras, reikalaujantis apgalvotumo ir harmonijos

Labai aciu, say, kad pastebejai. Tie spinduliai man buvo neaisku ar gerai cia ar ne , o vaikinas nepozavo, pyko, kad liepiau daryt pertrauka nuo zaidimu, tai ir ta poza tokia "uzknisai". As ten siaip prie jo priskretau biggrin.gif. O ka reiskia "biaka"? : )
Atsakyti
... Ir aš braižausi palei duris su savuoju eskizėliu (staltiesė neišlyginta, ech_ach). Kaunuosi su trečdaliais (savanorišku papildomu ND). Tad drįstu užklausti, kas blogesnio, premjere? smile.gif Be staltiesės pati matau (ir gavau pastabą) netikusį erdvės trūkumą viršuje (vengiau nereikalingų atodangų). Labiausia dedu atsiklausti dėl pačių trečdalių - ar bent į tą pusę?, ar labai grybauju, gal verčiau eit pyragų kepti?biggrin.gif Padėkit, a rolleyes.gif, jaučiuos visai susipainiojusi... Bent man - savo pačios tvarinius sunkiausia vertinti, įsijungia pelėdos sindromas (tos, kuriai jos vaikai visai nicego, nors nuojauta ir kužda... biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 20:47)
Labai aciu, say, kad pastebejai. Tie spinduliai man buvo neaisku ar gerai cia ar ne , o vaikinas nepozavo, pyko, kad liepiau daryt pertrauka nuo zaidimu, tai ir ta poza tokia "uzknisai". As ten siaip prie jo priskretau biggrin.gif. O ka reiskia "biaka"? : )

biaka yra negerai biggrin.gif

Tu su juo žaidimą pažaisk. vieną kadrą Tu darai, kitą jis. vieną Tu, kitą jis. mažu atsipalaiduos? maniškis (aišku, mažesnis) vykdo bet kokius pageidavimus, jei leidžiu kas antrą jam fotkinti absoliučiai nereguliuodama, ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 22:00)
biaka yra negerai biggrin.gif

Tu su juo žaidimą pažaisk. vieną kadrą Tu darai, kitą jis. vieną Tu, kitą jis. mažu atsipalaiduos? maniškis (aišku, mažesnis) vykdo bet kokius pageidavimus, jei leidžiu kas antrą jam fotkinti absoliučiai nereguliuodama, ką daryti.

Nu pirma karta girdziu : D

O del to atsipalaidavimo, jam nepadetu tai, ka tu siulai, jis dabar viskuo nepatenkintas, viskas jam lieva ir isvis gyvenimas gavno : D
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 21:12)
Nu pirma karta girdziu : D

O del to atsipalaidavimo, jam nepadetu tai, ka tu siulai, jis dabar viskuo nepatenkintas, viskas jam lieva ir isvis  gyvenimas gavno : D

amžius toks. atšok smile.gif turi jaunesnių vaikų? tarkis su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 21:12)
O del to atsipalaidavimo, jam nepadetu tai, ka tu siulai, jis dabar viskuo nepatenkintas, viskas jam lieva ir isvis  gyvenimas gavno : D

Pasitrauk, nekliudyk, juk matai, kad kalu biggrin.gif Pažįstamas vaizdelis, nors ir kur kas lengvesne forma. Teoriškai - būtų galima paversti į privalumą su 3+ (tipizuotas paauglio portretas), praktiškai - įsivaizduoju, kad atšokti nuosaviems nervams sveikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 06 13, 09:07)
Sveiki, vel kad graziu foto primesta, atnesu ir as fotografija, daugiau foto cia
lauksiu komentaru, tik labai neispeikit, o tai visai bijosiu det ka nors 4u.gif  blush2.gif

Krispuka, ilgokai sukau galvą, kaip pakomentuoti nenumušant tau ūpo. Suprantu, kad nedrąsu rodytis, antra vertus, patikėk, iškeltos sąlygos potencialiam komentuotojui irgi ne dovanėlė smile.gif
Keistoka man tavoji foto. Manau, kad fotografuojant dailią merginą gal vertėtų jos dailumu, kitais privalumais ir apsiriboti, - parodyti, išryškinti, paieškoti įdomesnės šviesos, netikėtesnių rakursų ir pan. Man regis, veltui ją su tuo medžiu suporavai, medžiai - klastingi padarai hihihi.gif, glaustinėjimasis prie jų retai kada pasiteisina, nors ir vilioja dažną it koks medus. Tavajam variante susidaro įspūdis, kad mergina dėl nelabai suprantamų paskatų tą medį ką tik išrovė su visomis šaknimis, o gal teberauna, nes kūnas įsitempęs, išsiręžęs, bais nepatogiai išsirietęs... Tuo tarpu veidas su kūnu visai bendros kalbos neradęs - koketiška, kiek iššaukianti šypsena lyg iškirpta iš žurnalo viršelio ir vardan komizmo priklijuota prie to vargstančio kūno. Manau, tokius dalykus sunku, bet pravartu sužiūrėti, nes disharmonija paprastai labai krenta į akis. Jei neklystu, ir metą FS pasirinkai ne patį palankiausią, nepalaukei didžiojo fotosąmokslininko - įstabios šviesos. Ji niekam dar nepakenkė smile.gif Kaip bebūtų, randame tik ieškodami, o jei žinotume, kur padėta, seniai visi nueitume ir pasiimtume. Ir, jei ką, nesuk per daug galvos dėl nemigos kankinamos X pastabų mirksiukas.gif ( ne peikimo - noriu pabėžti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 13 birželio 2013 - 23:59
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 08:01)
pandre, pasikėliau paskutinį pokalbį.. gegužės 9 d. surašiau, kokia nauja užduotis ir laukiau smile.gif

Nu jo bitute! As taip tyliai ir kantriai taves laukiau.Nenorejau ikyriai listi,nes is FB supratusi buvau,jog buvai pavargusi ir nemiegojusi metais.Tai ir nelindau.Karta atsargiai paklausiau, kiek pamenu sirgai ir Tu ir artimieji.Po to tyla... Dabar visi itarimai krypsta i MB. Turbut atidare ir nepazymejo kaip neskaitytos.Ryt is ryto, bus sutvarkyta;)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 13, 22:23)
amžius toks. atšok smile.gif turi jaunesnių vaikų? tarkis su jais smile.gif

Turiu. 7m, kuris slapstos nuo fotiko ir 3m, kuris megsta pozuoti, bey galvoja, kad turi kas sekunde keist poza, nes gi jis pozuooja. : D pas mane dabar visi su sunkiaisiais amziaus tarpsniais : )
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 14, 00:57)

sviesa nedekinga, tenkinomes kokia turim, tai as sia dailiamergina ne vien prie tu saknu pastaciau, yra kitu ft, bet kuriuo atveju dekui uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 22:12)

dabar viskuo nepatenkintas, viskas jam lieva ir isvis  gyvenimas gavno : D

na kaip pažįstama... rolleyes.gif
Atsakyti
Hey,

man labai reikia technines pagalbos.

Reikia pafilmuoti short movie (5min), canon 60d, kad butu geras garsas man reiketu kokio papildomo mikrofono ar kazkas tokio? visishkai nesigaudau. Please help.

Beje, savaitgalio tema - "Rysis" - connection'as - kaip kas supranta, spalvotai, nespalvotai, iki 3 foto - geriausiai temines kad butu, gali buti koliazhas.
Atsakyti