Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki, vel kad graziu foto primesta, atnesu ir as fotografija, daugiau foto cia
lauksiu komentaru, tik labai neispeikit, o tai visai bijosiu det ka nors 4u.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 12, 22:39)
Paskutinėmis dienomis man proveržis kažkoks.  biggrin.gif

Ka, kad neužmigtum ant laurų- pakritikuosiu biggrin.gif
J/B varianto apdirbimas kažkoks keistokas- ant pirštų matosi lyg dar vienos papildomos pirštų linijos...kažkas dvejinasi... ir apie nosį kažkas panašaus.
Nebent toks užmanymas. Man asmeniškai trukdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 06 13, 10:24)
J/B varianto apdirbimas kažkoks keistokas- ant pirštų matosi lyg dar vienos papildomos pirštų linijos...kažkas dvejinasi... ir apie nosį kažkas panašaus.

jeigu neklystu, tai čia ne apdirbimas, čia jau objektyvo bajeriai smile.gif dažniausiai pasitaiko pas sigma 50mm f/1,4 arba canon 50mm f/1,4 smile.gif chromatinės aberacijos lenda, ant spalvoto taip nekrenta į akis, kaip ant nespalvotos ir smarkiai užkontrastintos versijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 06 13, 10:24)

Gerai, gerai, tikrai negalima ilgam patogiai įsitaisyti skaniam miegui. biggrin.gif Nesveika.
Ačiū, kad pastebėjai ir parašei. 4u.gif Nemačiau iki šiol.

Ačiū visoms. 4u.gif
Atsakyti
bottle bell photography
Atsakyti
Tylu. Girdėt kaip lapas ant šakelės kraunas smile.gif

... Atskiri Ka triptiko fragmentai (kiekviena iš trijų foto) man turbosuperduper, bet sujungus juos į triptiką aš vis tik pasigendu tobulos darnos. Tariuosi pagavusi, kas juos jungia ir nebūtinai tiesmukais saitais (!), atseku autorės sumanymo vidinę logiką, bet... įsigyvent iki galo negaliu. Nors nepatingėjau sugrįžti kelis kartus. O flora tavo foto tiesiog ypatinga, miela fotopoete wub.gif Braižas ryškus, autentiškas (ypatingasis Ka švelnumas), proveržis juste juntamas (nebūk sau žiauri, gali minutę kitą ir pamiegoti ant laurų smile.gif )...

... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 13 birželio 2013 - 15:08
Noriu nuomonės, aplamai, ar visai blogai, ar nėra labai blogai, ar labai tie spinduliai trukdo? kažkaip visai nerodau nieko, merdžiu vis, tai galvoju gal reik ką nors parodyt blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 06 12, 22:39)
Paskutinėmis dienomis man proveržis kažkoks.  biggrin.gif

Triptych.

Mano Laumė.  wub.gif

man tavo gėlės labai patinka, labai fainas man šis pilkas fonas

tas lubinas ant burnos kažkaip keistai atrodo
jb patinka

QUOTE(Alabama @ 2013 06 12, 23:54)
Ka, as tavo visiska fane wub.gif
Anna ir rozes

kol Iks neparašė, tai neatkreipiau dėmesio į mergaitės rūbą, bet jei jo čia nebūtų, tikrai būtų geriau, spalviškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 13 birželio 2013 - 15:19
QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 14:49)

... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka smile.gif

Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. mad.gif Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 16:37)
Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. mad.gif Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.

Va man tas rožių išdėstymas ir užkliuvo, rožinio nepastebėjau ax.gif
Dabar jau pastebėjau, tikrai kaka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 13 birželio 2013 - 16:26
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 15:37)

Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku tongue.gif Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 17:11)
Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku tongue.gif Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių smile.gif

Na taip, impulsas buvo, jo, bet viskas buvo prabegom.

Eskizas, gerai pasakei.

Moralas-neskubekite fotografuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 15:22)
Noriu nuomonės, aplamai, ar visai blogai, ar nėra labai blogai, ar labai tie spinduliai trukdo? kažkaip visai nerodau nieko, merdžiu vis, tai galvoju gal reik ką nors parodyt  blush2.gif

man tai tie spinduliai tobulai NEdera su vaikino portretu ir aplinka smile.gif netinkamai panaudota šviesa, nesurastas optimalus variantas. ausinės biaka šioje nuotraukoje, marškinėliai biaka šioje nuotraukoje. o vaikinas atrodo įsitempęs, dirbtinai pozuojantis, neįkritęs į muziką ar ką jis ten klauso ar žiūri. ir dar tie šviesos ruožai kaip šerkšnas ant keptos kiaušinienės. siūlau pakartot smile.gif
bet tikrai nėra labai blogai. tiesiog kadras, reikalaujantis apgalvotumo ir harmonijos.
Atsakyti