Sveiki, vel kad graziu foto primesta, atnesu ir as fotografija, daugiau foto cia
lauksiu komentaru, tik labai neispeikit, o tai visai bijosiu det ka nors
QUOTE(Ka @ 2013 06 12, 22:39)
Ka, kad neužmigtum ant laurų- pakritikuosiu
J/B varianto apdirbimas kažkoks keistokas- ant pirštų matosi lyg dar vienos papildomos pirštų linijos...kažkas dvejinasi... ir apie nosį kažkas panašaus.
Nebent toks užmanymas. Man asmeniškai trukdo.
QUOTE(mamagute @ 2013 06 13, 10:24)
J/B varianto apdirbimas kažkoks keistokas- ant pirštų matosi lyg dar vienos papildomos pirštų linijos...kažkas dvejinasi... ir apie nosį kažkas panašaus.
jeigu neklystu, tai čia ne apdirbimas, čia jau objektyvo bajeriai dažniausiai pasitaiko pas sigma 50mm f/1,4 arba canon 50mm f/1,4 chromatinės aberacijos lenda, ant spalvoto taip nekrenta į akis, kaip ant nespalvotos ir smarkiai užkontrastintos versijos
QUOTE(mamagute @ 2013 06 13, 10:24)
Gerai, gerai, tikrai negalima ilgam patogiai įsitaisyti skaniam miegui. Nesveika.
Ačiū, kad pastebėjai ir parašei. Nemačiau iki šiol.
Ačiū visoms.
Tylu. Girdėt kaip lapas ant šakelės kraunas
... Atskiri Ka triptiko fragmentai (kiekviena iš trijų foto) man turbosuperduper, bet sujungus juos į triptiką aš vis tik pasigendu tobulos darnos. Tariuosi pagavusi, kas juos jungia ir nebūtinai tiesmukais saitais (!), atseku autorės sumanymo vidinę logiką, bet... įsigyvent iki galo negaliu. Nors nepatingėjau sugrįžti kelis kartus. O flora tavo foto tiesiog ypatinga, miela fotopoete Braižas ryškus, autentiškas (ypatingasis Ka švelnumas), proveržis juste juntamas (nebūk sau žiauri, gali minutę kitą ir pamiegoti ant laurų )...
... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka
... Atskiri Ka triptiko fragmentai (kiekviena iš trijų foto) man turbosuperduper, bet sujungus juos į triptiką aš vis tik pasigendu tobulos darnos. Tariuosi pagavusi, kas juos jungia ir nebūtinai tiesmukais saitais (!), atseku autorės sumanymo vidinę logiką, bet... įsigyvent iki galo negaliu. Nors nepatingėjau sugrįžti kelis kartus. O flora tavo foto tiesiog ypatinga, miela fotopoete Braižas ryškus, autentiškas (ypatingasis Ka švelnumas), proveržis juste juntamas (nebūk sau žiauri, gali minutę kitą ir pamiegoti ant laurų )...
... Alabama, kad taip mergaitė nebūtų tuo kažkuo rožiniu apvilkta, kurio matyt tik menkas kraštelis, bet vis tiek nelieka nepastebėtas. Juolab, kad spalvomis tiesiog meistriškai sužaista ... ir apgalvotai, neatsitiktinai. Visa kita man labai laabai patinka
Noriu nuomonės, aplamai, ar visai blogai, ar nėra labai blogai, ar labai tie spinduliai trukdo? kažkaip visai nerodau nieko, merdžiu vis, tai galvoju gal reik ką nors parodyt
Papildyta:
man tavo gėlės labai patinka, labai fainas man šis pilkas fonas
tas lubinas ant burnos kažkaip keistai atrodo
jb patinka
kol Iks neparašė, tai neatkreipiau dėmesio į mergaitės rūbą, bet jei jo čia nebūtų, tikrai būtų geriau, spalviškai
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 06 12, 22:39)
Paskutinėmis dienomis man proveržis kažkoks.
Triptych.
Mano Laumė.
Triptych.
Mano Laumė.
man tavo gėlės labai patinka, labai fainas man šis pilkas fonas
tas lubinas ant burnos kažkaip keistai atrodo
jb patinka
QUOTE(Alabama @ 2013 06 12, 23:54)
Ka, as tavo visiska fane
Anna ir rozes
Anna ir rozes
kol Iks neparašė, tai neatkreipiau dėmesio į mergaitės rūbą, bet jei jo čia nebūtų, tikrai būtų geriau, spalviškai
QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 14:49)
Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 16:37)
Uztai, kad nei apgalvota, nei neatsitiktinai.Ir tas rozinis kaka.Pamaciau, ikisau ir pykstelejau. Butu apgalvota, butu kitas rubas, daugiau roziu ir kitaip isdestytos.
Va man tas rožių išdėstymas ir užkliuvo, rožinio nepastebėjau
Dabar jau pastebėjau, tikrai kaka
QUOTE(Alabama @ 2013 06 13, 15:37)
Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių
QUOTE(Iks @ 2013 06 13, 17:11)
Apgalvotai, neatsitiktinai - turejau omenyje, kad kadras, tegu ir spontaninis, gimė (įtariu) dėl to, kad PASTEBĖJAI spalvinę sąsają tarp rožių ir Annos skarelės raudonio. Tokį impulsą isivaizduoju ir net drįstu manyti, kad nenusišneku Eskizas (pavadinkim) vis tiek man patinka, dėl kitų (ne jo didenybės Tobulumo) priežasčių
Na taip, impulsas buvo, jo, bet viskas buvo prabegom.
Eskizas, gerai pasakei.
Moralas-neskubekite fotografuoti.
QUOTE(Teka @ 2013 06 13, 15:22)
Noriu nuomonės, aplamai, ar visai blogai, ar nėra labai blogai, ar labai tie spinduliai trukdo? kažkaip visai nerodau nieko, merdžiu vis, tai galvoju gal reik ką nors parodyt
man tai tie spinduliai tobulai NEdera su vaikino portretu ir aplinka netinkamai panaudota šviesa, nesurastas optimalus variantas. ausinės biaka šioje nuotraukoje, marškinėliai biaka šioje nuotraukoje. o vaikinas atrodo įsitempęs, dirbtinai pozuojantis, neįkritęs į muziką ar ką jis ten klauso ar žiūri. ir dar tie šviesos ruožai kaip šerkšnas ant keptos kiaušinienės. siūlau pakartot
bet tikrai nėra labai blogai. tiesiog kadras, reikalaujantis apgalvotumo ir harmonijos.