Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 06 12, 12:55)
Pamenu tą apverstą knygą, bet niko tikrai ne schmoll.gif

Senasis išregistruotas. Čia naujas.

Dabar klausimas, galiu būti tarp atsiskaičiusių ND ar ne?
Atsakyti
R.i.R., super nuoroda, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 06 12, 13:36)
pasikeitė niką  smile.gif

Jo, tai ano ir nepamenu..

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 12, 14:23)
Senasis išregistruotas. Čia naujas.

Dabar klausimas, galiu būti tarp atsiskaičiusių ND ar ne?

Parodyk 5 ND, kad niekam klausimų nebekiltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 06 12, 14:41)
Jo, tai ano ir nepamenu..
Parodyk 5 ND, kad niekam klausimų nebekiltų  mirksiukas.gif

Galiu tik rankinį? ar visus.
Atsakyti
Meškuke/xhaled, o nekenktų, o labai vertėtų tau ir sukčiavimo pradžiamokslio ND atlikti biggrin.gif
Savaip net pagailo tavęs, ir sugebėk tu man šitaip netalentingai apsikvailinti! Paprastai gulinčio nemušu, bet smalsumas įveikė blogus įpročius: tikslas, gerbiamoji, tikslas koks buvo??? Tikėjais, kad ta, atleisk, pavėpus i-phone gerbera taps fotobestseleriu? Kurtinančiu, kultiniu driokstelėjimu fotopadangėje? Iškilmingu kartelės pakėlimu, po kurio senbuvėms/asėms ir - ypač - Ka su kažkokiu helioshiniu bijūneliu ( mirksiukas.gif ) beliks nualpti iš pavydo, kad šitaip nemoka ir nemokės, nors ir kasas paskutines nusirautų? Ar tai viso labo maliavkystės 2.gif hormonai?, sunki ekonominė padėtis?, pramogų stoka? (skyrelis kaip tyčia - "Pomėgiai ir pramogos", ane?). Bet ačiū, kad Xhaled užteko kuklumo tik porininkės Meškukės šedevrą nupiratauti, neskynė kokio žiedo tarp žiedų smile.gif
Ok, ir taip per daug šv. eterio gavo ši nesąžininga persona (kurios galimą polinkį į skiedimą buvau pastebėjusi dar išvakarėse, tik nepanorau gilintis).
Ir vis tik... umom rossiju ne poniat smile.gif Kaip ir netikros šlovės - ką su ja veikti, su kuo ji valgoma ir ar skani nors kiek??? Tarkim, fantazijos užtenka, nors vežimu vežk, galėčiau dvejintis, trejintis, keturgubintis, reinkarnuotis už du, apsimesti kad ir pačia Hamleto tėvo šmėkla, o kas iš to??? Aš fotografuot noriu išmokti cry.gif, taškas. Kitus talentus pasilaikysiu dramos ir fantastų būreliams smile.gif Net ir po truputį jau graužiant tam tikros nevilties rėmeniui, įtariant, kad netapsiu maybe ne tik mocartu, bet ir saljeriu biggrin.gif , mokslo šaknims neinant nei į kūną, nei į sielą smile.gif
Kad nebūtų visiškos pievos... Prikaupiau drąsos ir užklausiu, gal negausiu per nagus, sakau... Gal... kuri galėtų pametėti kokią adaptuotą, papildomų ND lygio užduotį/-čių? ax.gif Turiu vilties, kad tai gerokai disciplinuotų, išjudintų iš mirties taško ax.gif Jei įmanoma..., pvz. iš gailesčio smile.gif Say & Co konkurso kol kas neįkandu.

Tyliai.. ND ir aš atsimenu iš archyvo smile.gif

Atsiprašau už paklodę. Nėra sąlygų, neįstengiu kupiūruoti ir redaguoti. Sėdžiu ant 3 kėdžių, tad ir komentuoju už 3 biggrin.gif

Tynka, visai nieko būtų, tik spalvinis sprendimas (man) šiaip sau
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 12, 14:51)
Iškilmingu kartelės pakėlimu, po kurio senbuvėms/asėms ir - ypač - Ka su kažkokiu helioshiniu bijūneliu ( mirksiukas.gif ) beliks nualpti iš pavydo, kad šitaip nemoka ir nemokės, nors ir kasas paskutines nusirautų?

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 birželio 2013 - 14:00
Manęs viena mamytė klausia kur daryti foto knygą, o gal yra kas sudėtų ten viską už kažkokį tai mokestį, gal kas tuo užsiimat? Duočiau kontaktus smile.gif
Atsakyti
Iks - aš mokinė, bet gal galėčiau tiesiog duot užduotį, kurią mano manymu, tikrai pakomentuotų senbuvės mirksiukas.gif
na, pavyzdžiui pirmoji užduotis, skirta mokytojos mums, buvo padaryti foto, pritaikant trečdalių taisyklę... manau tai labai svarbu tinkamai ir gerai išmokt, o ir informacijos apie tai yra labai daug!
žinau, kad žinai kas tai yra, bet jei nori užduoties į ND temą, tai manau, ji būtų trauktina į ND sąrašą!
o ką fotografuot ir kaip - jau Tavo iniciatyva! Manau, abejingų tikrai neliks ! smile.gif

Atsakyti
Gerai, rodau, kas buvo užskaityta:

diena
user posted image

dirbtinis apšvietimas (dama nėra idealiai balta, o puodelio nenorėjot matyti dar kartą biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
O šitų aš nepamenu, bet gal bus su geresne atmintimi smile.gif
Atsakyti
Man jau pakanka įrodymų. Atsimenu. smile.gif
Atsakyti
R.I.R., Alabama, godžiai puoliau ir ilgai tose nuorodose užsisėdėjau. Patiko; kai kurios su grafa "Ypač!". Gutmann'o nemažai matytų. Ir patsai girdėtas. Nelaimė, menkai įsimenu pavardes pastaruoju metu. O nekenktų.

Miraval, bandysiu fiksuotis į 3-dalius (ačiū).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 birželio 2013 - 16:36