Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 11, 18:24)
nepykit už foto pacitavimą, bet...  g.gif

tai va...
Atsakyti
nikas pasikeitė, foto nepagerėjo, liko tokia pati... Et..

Ar verta taip save apgaudinėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 birželio 2013 - 19:16
Say, tikrai stiprus bijūnas. biggrin.gif

Ale matai kaip negudriai pati pakišo sau koją Meškukė. biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
Patingėjo Meškukė atlikt namų darbus, tai nusprendė mus pergudraut, bet pati ikliuvo..negražu nono.gif

Atsakyti
Bet tai kaip gudrumas doh.gif
Ir anoje fotografijos temoje buvo rodžiusi šią foto, ir dabar norėjo prisimesti jau atlikusi ND???
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 12:07)
Nemaciusios manes jus cia biggrin.gif
As buvau anksciau pries 2-3 metus prisijungus atsiskaicius visus ND, bet va padariau pertrauka ir nusprendziau vel ateiti pas jus  blush2.gif

Kokia gėda. Skaitau temą, tik nerašau, puikiai pamenu meškutę su ta pačia nuotrauka ir ne tik šioje temoje, o čia šitoks pareiškimas.. kai su ND nesisekė.

P.S. Aš pakeistu niku esu taip pat, esu atsiskaičiusi visus ND, tik tada įsijungė stop'as ir fotografuoju bangom ir tik savus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 11 birželio 2013 - 21:07
Nieko, ateis su treciu niku irnesakyk.gif Tikiuosi tik gele kita atsines hihihi.gif
Atsakyti
Gerai, kad turiu visus savo ND, kai grįš noras čia sugrįžti biggrin.gif bent turėsiu, kaip apsigint, kad esu "sena-nauja" dalyvė, o gal kai kas atsimins net.
Atsakyti
Nu ot tai tau Meskuke prisizaide, ne nu kaip taip galima? Negi jai visos cia esancios atrodo nemastancios? Be komentaru is tikro, be komentaru.....

Sveikos,
ech tie Ka bijunai.... grozis, fona slabai labai. Geris tas heliosas, geris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 11 birželio 2013 - 22:55
Na ką, dabar kaupiuosi naujai mokytojos užduočiai.. bet kolkas tokią norėjau pasirodyt. Vargšas vaikas nuobodžiavo ir iš to nuobodulio nusprendė pasipuošt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 11:07)
Nemaciusios manes jus cia biggrin.gif
As buvau anksciau pries 2-3 metus prisijungus atsiskaicius visus ND, bet va padariau pertrauka ir nusprendziau vel ateiti pas jus  blush2.gif

QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 18:17)

melagį turim savo gretose? wtf?
pasišikai, meškuke-xhaled.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 birželio 2013 - 06:46
oho kokie įvykiai doh.gif
gal kas naudojosi/asi fotobites paslaugomis, ir gali savo nuomone pasidalinti?
Atsakyti