Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 06 11, 14:34)
O koks patarimas tam seseliui pagerinti butu? Kazkada ir as vargau su juo ir tryniau lauk, nes nesugalvojau kaip patvarkyti g.gif

nežinau, kaip buvo fotografuota, bet manau, kad baltas lapas arba baltas fonas (pvz., balti fotografo marškiniai ar ... atšvaitas biggrin.gif) prieš saulę būtų padėjęs.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 15:37)
nežinau, kaip buvo fotografuota, bet manau, kad baltas lapas arba baltas fonas (pvz., balti fotografo marškiniai ar ... atšvaitas biggrin.gif) prieš saulę būtų padėjęs.

Bent jau as dariau sviesos "takeli" ant stalo, graziai atrodo, tik va seselis irgi juodas, reikes pareflektinti arba gal pasviest vos is priekio g.gif Dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 09:52)

beje, norit, aš savaitės mini konkursą paskelbsiu? dovanų - atvirukas fotografijos tema?

verysad.gif mano savaitgalio konkurse taip niekas ir nesudalyvavo. Gal kad nepaminėjau, jog prizą irgi turėjau biggrin.gif Bet dabar pasilieku sau
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 11, 16:07)
verysad.gif  mano savaitgalio konkurse taip niekas ir nesudalyvavo. Gal kad nepaminėjau, jog prizą irgi turėjau  biggrin.gif  Bet dabar pasilieku sau

va dabar tai sau neatleisiu...
kaip aš taip pamiršau doh.gif
jau žinojau ką fotografuosiu, o va tai tau... reik atostogų nuo ilgųjų atostogų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 11, 18:50)
va dabar tai sau neatleisiu...
kaip aš taip pamiršau doh.gif
jau žinojau ką fotografuosiu, o va tai tau... reik atostogų nuo ilgųjų atostogų doh.gif

tai pratęsk žaidimą. Didžiausią prizą sau turėsi - foto, kurios kol kas savo archyvuose neturi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 15:37)

Nepadėjo atšvaitas. Per stiprus šešėlis pasitaikė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 11, 18:08)
Nepadėjo atšvaitas. Per stiprus šešėlis pasitaikė.  biggrin.gif

rimtc bijūns pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 11, 18:01)
tai pratęsk žaidimą. Didžiausią prizą sau turėsi - foto, kurios kol kas savo archyvuose  neturi.

tikrai Taip! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 05, 06:34)
Merginos, labai atsiprašau  blush2.gif
Kai turėsiu daugiau laiko būtinai įkelsiu  doh.gif
Papildyta:
štai  blush2.gif

user posted image

QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 19:17)

nepykit už foto pacitavimą, bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 18:17)

na, nežinau dėl kokių priežaščių keitei savo anketą, todėl nesakysiu garsiai buvusio vardo, bet juk Tu su prieš tai buvusiu vardu pirmojo ND dar netsiskaitei vos prieš kokią savaitę buvo paskutinis bandymas...
(labai labai atsiprašau jei klystu, nu bet šitą nuotrauką jau mačiau...)

tokios šio forumo taisyklės, kad dedamos nuotraukos tik atsiskaičius visus ND, tad pirmyn! mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu keistai čia g.gif meškuke, tu niką pasikeitei ar kaip?
Atsakyti