Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Džiaugiuosi, kad pavyko perteikti skanų pinavijos kvapą. Ir darbas buvo pastebėtas. bigsmile.gif
Dar vienas svaigus kadras, kuris mane pačią žavi. Erzina tik šešėlis, su kuriuo kariavau, bet nenugalėjau. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 08:52)
Ryto žiūriniai: Isa Marcelli

beje, norit, aš savaitės mini konkursą paskelbsiu? dovanų - atvirukas fotografijos tema?

labai norim!
Atsakyti

beje, norit, aš savaitės mini konkursą paskelbsiu? dovanų - atvirukas fotografijos tema?

Noriuu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nemaciusios manes jus cia biggrin.gif
As buvau anksciau pries 2-3 metus prisijungus atsiskaicius visus ND, bet va padariau pertrauka ir nusprendziau vel ateiti pas jus blush2.gif
Atsakyti

bandom. skaitinius perziuresiu veliau, bet uzmeciau aki.patiko
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 11, 09:52)

norim norim bigsmile.gif jei bus psichologiškai įgyvendinama smile.gif

QUOTE(xhaled @ 2013 06 11, 12:07)
Nemaciusios manes jus cia biggrin.gif
As buvau anksciau pries 2-3 metus prisijungus atsiskaicius visus ND, bet va padariau pertrauka ir nusprendziau vel ateiti pas jus  blush2.gif

aš ir čia buvau prieš kelis metus, tačiau ND teko atsiskaitinėt vistiek
Atsakyti
ok, duodu savaitinę užduotį.

Terminas: iki sekmadienio (birželio 16 d.) imtinai.
Tema: Priešpriešos
Foto dėti specialiai sukurtoje temoje Flickre.

Pažiūrėkite kūrybiškai, ne mechaniškai. Priešpriešos gali būti numanomos, emocinės, o ne tiesmukai parodytos, netgi skatinu ne tiesmukai parodyti, kurti nuotaiką, gaudyti emociją, gylį. Galime sieti vaizdą su muzika ar tekstu (proza, poezija, citata ir pan.). žodžiu, čia ne ND, o kūrybinis konkursas smile.gif

SĖKMĖS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 11, 11:20)
Džiaugiuosi, kad pavyko perteikti skanų pinavijos kvapą. Ir darbas buvo pastebėtas.  bigsmile.gif
Dar vienas svaigus kadras, kuris mane pačią žavi. Erzina tik šešėlis, su kuriuo kariavau, bet nenugalėjau.  biggrin.gif
user posted image

jezau kad faina, kiet tie heliosai kainuoja padevei, nu sakes, kad noriu, nesenai nusipirkau tamrona 28-75,f2.8 dziaugiuosi labai
Atsakyti
Ne daug. Kelias dešimtis litų. Plius reikia adapterio, kuris irgi ne daug kainuoja. Abu pirkiniai nekainuotų nė šimto pinigų. smile.gif
Atsakyti
Pinavijos nerealios, užkrečia energija...
Atsakyti
Ka, pinavijų fonas nerealiai gražus, bet paskutinėje jau pats žiedas ir ypač šešėlis - negerai. bet pati tai žinai..smile.gif
Atsakyti
O koks patarimas tam seseliui pagerinti butu? Kazkada ir as vargau su juo ir tryniau lauk, nes nesugalvojau kaip patvarkyti g.gif
Atsakyti