Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,
Kokia įdomi užduotis pas Say buvo!!! thumbup.gif Aš nežinau, ar išdrįsčiau, bet pripažįstu, dažnai vaikštinėdama stebiu žmones ir vis pagalvoju, kad būtų smagu užkalbint ir pafotkint nepažįstamuosius. Ale dar paūgėt reikia ir su drąsa, ir su fotografija blush2.gif

Na, ir ta proga atnešu savo pažįstamą cool.gif
user posted image

o čia originalusis dydis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 06 10, 08:55)
  thumbup.gif Aš nežinau, ar išdrįsčiau, bet pripažįstu, dažnai vaikštinėdama stebiu žmones ir vis pagalvoju, kad būtų smagu užkalbint ir pafotkint nepažįstamuosius.

Say pasakytų- ir išdrįstum biggrin.gif

Be abejo , sunkiausia tam procese ir buvo užkalbint ir prašyt pozuot. Oi, pradingo ne viena pilkoji lastelė biggrin.gif Ir kokiu kampu fotkint , kaip tą žmogų įdomiai parodyt, deja, nebuvo pirmoj vietoj... Na o kaip kitaip pradėsi... Kai kitą žmogų kalbinau, rodės, kad jau paprasčiau viskas. Dar kiek laiko praeis ir įsivaizduoju, kad galvoj bus tik mintys apie šviesą, kompoziciją, nuotaiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 09, 22:05)

Dinceli, esu daugiau nei tikra, kad tavo FS tai porai buvo nuostabi ir labai vertinga dovana sutuoktuvių metinių proga smile.gif Ir kad jie liko tau be galo dėkingi smile.gif

Įdomią ir tikrai nelengvą užduotį gavote, Say augintinės smile.gif Pagarba, kad nedėjot į krūmus (aš tai tikrai būčiau dėjusi); susimąsčiau, kaip reaguočiau, ir jei mane kas užkalbintų g.gif (ar tik ne tuose pačiuose krūmuose baigtųsi pokalbis biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 06 09, 20:41)

Tai kaip darome su konkursais??? Ar verta skelbti temą ar lauksime rudens, nes db niekas nedalyvaus?  g.gif

Man atrodo nėra ko laukti.. dar toli tas ruduo.. kas nores dalyvaus. Jei jau nelauksim gal tu Giniatte noretum paskelbt temą? rolleyes.gif
Atsakyti
nice --> http://121clicks.com...lous-collection tik kai kurie gerokai persharpinti, bet yra labai grazhiu.
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2013 06 10, 13:15)
Man atrodo nėra ko laukti.. dar toli tas ruduo.. kas nores dalyvaus. Jei jau nelauksim gal tu Giniatte noretum paskelbt temą?  rolleyes.gif

o gal tikrai, Giniatte, kadangi ,, šešėlius " laimėjai, o "patarlės, posakiai ir priežodžiai" vieno nugalėtojo kaip ir neturėjo, bet tu juk dalyvavai, tai gal ir skelbk konkursą? manau nereikia gal dviejų vienu metu...? smile.gif

o šiaip, mergaitės, dalyvavusios Šešėliuose, kodėl nė viena neatsiunčiat man adreso? g.gif prizų nenorit ar kaip? g.gif
Atsakyti
Tas svaigiai saldus pinavijų kvapas... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 10, 14:43)
Tas svaigiai saldus pinavijų kvapas...  wub.gif
[img]http://farm8.staticflickr.com/7352/9006220830_3f10111929.jpg

wub.gif
Atsakyti
Ka negaliu atsiziureti i gele. Taip uzburia. Patinka man tavo gelytes smile.gif
Atsakyti
Žiūriniai: Marco Sgarbi

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 10, 15:28)

mmm.... avytės biggrin.gif kaip tik turiu vieną tokią ax.gif

user posted image
Papildyta:
na ir prie to paties
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Skelbiu naują konkursą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vacation1.gif vacation4.gif

Fotokonkursas "Vasaros jausmas" 2013-06-10 - 2013-08-31

Kokius jausmus sukelia vasara?
Kaip tai išreikštumėt vizualiai? Parodykit!
Konkursas vyks iki š.m. rugpjūčio 31 dienos.

Taisyklės:
1. Dalyvauti gali tik atsiskaičiusios visus ND.
2. Dalyvauja tik naujos nearchyvinės nuotraukos.
3. Galima kelti ir daugiau nei vieną nuotrauką.
4. Galima įvairi temos interpretacija.

Laukia prizai wink.gif Kviečiu aktyviai dalyvauti!!!
.....................

p.s. kadangi terminas šio konkurso ilgas, tai merginos galvokite ar daryt dar antrą konkursą ar pakaks ir vieno.

p.p.s. KA nuostabi pinavija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 10 birželio 2013 - 15:18