Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 06 07, 08:13)
ne, man nė kiek nėra gėda, nes aš atsakiau į būtent tokį komentarą smile.gif ne aš juk sugalvojau taip parašyti smile.gif

beje, mielos moterys, merginos, vyrai bei vaikinai - galbūt galėtumėte pasidalinti, kokia pas jumis ekrano rezoliucija? smile.gif

tai aš ir sakau - būk protingesnis už kitus, neatsakyk į durnumą durnumu smile.gif
Atsakyti
Laba, atleiskit už off topica, bet kodėl man FB neleidžia užtaginti žmonių? T.y. įrašyti vardą leidžia, bet lieka neužtaginta g.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 06 06, 19:53)
sveikos,
na atradusi laiko po bakalauro darbo rasymo dedu 4nd...

Pravda, matyti, kad ND ruošeisi, rūpinaisi, kad niekas nevažiuotų, nesudribtų į kurią nors pusę, kt. dalykais. Tai gerai, be abejonės. Vaizdelis, nors ir keistai kalėdinis, man būtų priimtinas. Antra vertus, suklydai objektą praktiškai paskandindama fone, o ne atitraukusi nuo jo. Todėl skirtumai neakivaizdūs smile.gif

Say, daugmaž pritariu pastarajam pasisakymui. Darkui norėčiau priminti, kad įžangos žodyje iškilmingai buvo pareiškęs karuose nedalyvaująs. To ir tikėčiausi. Poreikio auklėti neturiu, apeliuoju į santūrumą. Tik tiek.

Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 07, 09:25)
Darkui norėčiau priminti, kad įžangos žodyje iškilmingai buvo pareiškęs karuose nedalyvaująs. To ir tikėčiausi. Poreikio auklėti neturiu, apeliuoju į santūrumą. Tik tiek.

ok, vadinasi reaguosiu tik į nuotraukas ir visą kitą, kad gali būti susiję su jomis smile.gif grįžtat prie mano klausimo - ar galėtumėte brūkštelėti ar tai į AŽ, ar tai savo komentaruose kokia ekrano rezoliucija pas jumis skaitant supermamų forumus smile.gif įdomu sužinoti, kiek vaizdo matote ir kokio dydžio nuotraukos jums jau ištampo forumą ir sukelia nepatogumų skaitat, o kokio - yra pats tas smile.gif
Atsakyti
Na, tos, kurios sako, kad užtektų to mažojo formato, kur Darkas įdėjo ND, tai baisiai negražiai elgiasi kitų atžvilgiu. Nes merginos buvo įdėjusios taip pat mažytes nuotraukas ir buvo paprašytos pakaroti, padidinti.
Aš visada dedu į forumą 640x480 berods. Nieko neištampo. Ir dydis optimalus, mano galva.

R.i.R. Gal reikia padaryti Finish tagging? Net nežinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2013 06 06, 16:43)
aciu sbo  4u.gif  o su kokia tema asocijavosi?

Miraval, zavi tavo nuotrauka paslaptingumu wink.gif

Kaip ir sakiau, užburianti man ta nuotrauka, įsukanti į tą sūkurį smile.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 06 06, 21:04)
4u.gif dėkui - malonu girdėt! nes tikrai esu visai visai žalia - tik kovo pabaigoj atsiskaičiau ND... smile.gif
ne be mokytojos pagalbos čia viskas... ax.gif

Ech, kaip aš norėčiau būti kieno nors mokinė ax.gif

Turiu klausimą, kas jau esate keliavusios su rankiniais bagažais, kaip geriau imti fotoaparatą - su taše ar be jos? Ryt skrendam į Kosą. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 07 birželio 2013 - 08:52
QUOTE(sbo @ 2013 06 07, 09:51)
Turiu klausimą, kas jau esate keliavusios su rankiniais bagažais, kaip geriau imti fotoaparatą - su taše ar be jos? Ryt skrendam į Kosą. Ačiū 4u.gif

O kaip tau geriau telpa? smile.gif be tašės ar su maža taše, aišku, tilps geriau (bet tašę su fotoaparatu reiks įdėti į lagaminą, nes viskas, net rankinukai turi tilpti tame rankiniame bagaže). O jei be tašės, tai kaip tada nešiosies nuvažiavus vietoje? be to, bagaže gali išsipilti koks šampūniukas ar pan. Nesaugu fotoaparatui schmoll.gif
Geros kelionės mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 07 birželio 2013 - 08:57
QUOTE(ellux @ 2013 06 06, 16:17)
"Jei širdžiai miela - akiai dailu"

Verčiau puslapius atgal ir gryžau dar kartą pažiureti... pasukioti ir pakraipyti galva, paspelioti kaip visa tai padarei. Nepaprastai dailu, isuka ir nenori paleisti...... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 07, 09:24)
Laba, atleiskit už off topica, bet kodėl man FB neleidžia užtaginti žmonių? T.y. įrašyti vardą leidžia, bet lieka neužtaginta  g.gif  gun_bandana.gif

Šis klausimas aktualus ir man, tik nebuciau sugalvojusi paklausti forume blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 07 birželio 2013 - 09:16
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 07, 09:56)
O kaip tau geriau telpa? smile.gif be tašės ar su maža taše, aišku, tilps geriau (bet tašę su fotoaparatu reiks įdėti į lagaminą, nes viskas, net rankinukai turi tilpti tame rankiniame bagaže). O jei be tašės, tai kaip tada nešiosies nuvažiavus vietoje? be to, bagaže gali išsipilti koks šampūniukas ar pan. Nesaugu fotoaparatui  schmoll.gif
Geros kelionės  mirksiukas.gif  smile.gif

Aga, supratau, dėkui, reiks grūsti su taše, ***** kaip nervina tie riboti rankiniai bagažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 07, 09:24)
Laba, atleiskit už off topica, bet kodėl man FB neleidžia užtaginti žmonių? T.y. įrašyti vardą leidžia, bet lieka neužtaginta  g.gif  gun_bandana.gif

FB yra nustatymai profilyje, kad kiti žmonės negalėtų tavęs užtaginti niekur.. tai gal tas žmogus įjungęs šį nustatymą? ar išvis nė vieno žmogaus neleidžia taginti? smile.gif bandai taginti savo nuotraukų albume, ar kur nors kitur (puslapyje, grupėje ar ant kito žmogaus sienos)? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 07 birželio 2013 - 09:36
QUOTE(Darkas @ 2013 06 07, 10:36)
FB yra nustatymai profilyje, kad kiti žmonės negalėtų tavęs užtaginti niekur.. tai gal tas žmogus įjungęs šį nustatymą? ar išvis nė vieno žmogaus neleidžia taginti? smile.gif bandai taginti savo nuotraukų albume, ar kur nors kitur (puslapyje, grupėje ar ant kito žmogaus sienos)? smile.gif

Išvis neleidžia smile.gif einu darsyk pasinagrinėti smile.gif
Atsakyti
Pavyko smile.gif dabar ne aš, bet žmonės save gali užsitagint. Na to man pradžiai visai pakanka. Ačiū, Darkai.
Atsakyti