Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano turbut blogas 4nd, kad reakcijos ner...
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 06 06, 22:09)
Mano turbut blogas 4nd, kad reakcijos ner...

Reikėjo pasirinkti atstumą, kad visas arklys (?) tilptų visose foto, taip būtų kur kas geriau. Ir man norėtųsi kažko įdomiau, gražiau smile.gif
Atsakyti
Apie audras stiklinėje (iš mažosios S smile.gif ). Esu šventai įsitikinusi, kad lygiava šiame pasaulyje neegzistuoja ir egzistuoti negali. Pasaulyje apskritai ir virtualijose in corpore. Visos revoliucijos ir karai iš esmės kildavo iš tų pačių šaltinių: cherchez la femme (1) ir įjunkime lygintuvą (2). Šviežiausioji mūsiškė - chrestomatinis pvz., tik lytį pakeitė į cherchez la homme biggrin.gif Mano galva, jokio, visus alei vieno tenkinančio, konsensuso prieita nebus niekada. Unreal. O tendencija "visi lygūs, bet vieni lygesni už kitus" išliks be mūsų įsikišimo. Kaip bedėliosi, vis tiek vienas kuris vilkas liks alkanas, o viena ar dvi avys nelabai sveikos. Avį pagydysim, vilką ant dietos pasodinsim. Tokios gyv. ūkio taisyklės biggrin.gif Gal esu nepakankamai visuomeniška, bet man savi marškiniai labiausia rūpi. ND man tiko, patiko, norėčiau >, nelinkusi dairytis per petį ir tamstai mokytojai skųsti, kad panelė Doli ar misteris V.Pilkas jų nepadarė, nedaro, nedarys ir nedarytų net už pinigus smile.gif
Berašant (ir jau seniai pamiršus, ką TOooOKIO norėjau pasakyti lotuliukas.gif ), Darkas snapelyje ir ND atnešė. Aš tai duodu TAIP žetoną ir pagyrimo raštą dar pridedu už ambicijas. Ir siūlau mažiau karščiuotis (su ND tai nesusiję, tikiuos - suprasi).
Yvette, man regis, anksčiau neteko, esu 99,9 % tikra. Užtat tas jausmas pažįstamas.
Atsakyti
ok, važiuojam toliau - ND numeris du smile.gif

EDIT: jeigu per mažas ir neina įžiūrėti, sakykit, padidinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 06 birželio 2013 - 21:18
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 21:21)

nu ka. nenuejo kalbos veltui, me likes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 20:21)

taip

QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 21:17)

EDIT: jeigu per mažas ir neina įžiūrėti, sakykit, padidinsiu smile.gif

taip
Atsakyti
Taip, Darkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 06 birželio 2013 - 22:13
TAIP DarkUI biggrin.gif
Antrasis ND ypač gerai žiūrisi smile.gif Pirmame ND trečioje foto truputį nervina, kad neaišku, kuris daiktas yra tas trečiasis.. ten lyg du šalia esantys segtukai atrodo fokuse g.gif AI, bet čia tik niuansas. Vis tiek gerai..
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 15:42)

man kadravimas nelabai, atrodo per daug viršaus.. na, kažkokios kitokios kompozicijos norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 06 birželio 2013 - 21:47
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 22:17)

ar nepadegę biškį, ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 06 06, 23:19)
ar nepadegę biškį, ką? smile.gif

Neitin, pilnu dydžiu visur detalės matosi smile.gif o jeigu tu apie fotoaparato kairįjį viršutinį kampą, tai jau geriau jis šviesesnis, negu kitur per tamsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 06 birželio 2013 - 22:29
Ir Pravdai, ir Darkui - užskaitau wink.gif

Pravda, man tas arkliukas toks keistas biggrin.gif Dvi akys toj pačioj pusėj biggrin.gif
Atsakyti
Darkui taip taip taip flirt.gif
Atsakyti