Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos,
na atradusi laiko po bakalauro darbo rasymo dedu 4nd...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 06, 19:16)
kaip suprantu esi pradedancioji, o jau isivaziavai neblogai  smile.gif matau,kad ieskai,bandai.taip ir toliau

4u.gif dėkui - malonu girdėt! nes tikrai esu visai visai žalia - tik kovo pabaigoj atsiskaičiau ND... smile.gif
ne be mokytojos pagalbos čia viskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 06, 20:04)
4u.gif dėkui - malonu girdėt! nes tikrai esu visai visai žalia - tik kovo pabaigoj atsiskaičiau ND... smile.gif
ne be mokytojos pagalbos čia viskas... ax.gif

jauciasi pagalba, ir i teigiama puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 06, 14:46)
Iks, as tave myliu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Galva pradėjo dirbti, tai ir pagalvojau, o jei čia vis ta pati ironija, kurios niekas už uodegos taip ir nepagauna mastau.gif hihihi.gif (atsakyti nebūtina, iksopatai ir taip budi prie pagalbos telefono smile.gif)

QUOTE(Miraval @ 2013 06 06, 15:32)
Labu smile.gif
(...)
"Kantrybė vieną pykčio akimirką apsaugo nuo šimto dienų širdgėlos"

Miraval, tau tik medalį reikėtų užkabinti už ieškojimus, atkaklumą, žingeidumą, aktyvumą ir t.t. (truputį pritrūkau -umų smile.gif ). Pagarba su baltu pavydu kišenaitėje. Šis darbas silpnesnis; kalambūras, bet nuo kadro viršaus link apačios silpnėjimas stiprėja... Matyti, kad galėjo būti gerai, bet taip gerai netapo. Išėjo kadras, turėjęs kalbėti, o tyli. Gaila ir man... Nors prisiklausysi dar tų gulbės giesmių, neabejoju smile.gif Beje, prisiminusi flickr kontekstą, sakyčiau visai dar nebūtina bėgti iš miško, tiesiai į glėbį lepečkojei Banalybei gali pataikyti smile.gif , kita vertus, linkiu visais 6 pojūčiais pajusti, kai pasieksi užsižaidimo ribą ir neperžengti jos nei su miškais, nei su audeklu, nei su triko ar be jo...

QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 16:14)
Ir ne Darius aš, ne Darius, ir tamstos prašyčiau neiškraipyti faktų ir neprisigalvoti naujadarų smile.gif Prisiminus pradinę mokyklą būtų maždaug šitaip:

kas - Darkas
ko - Darko
kam - Darkui
ką - Darką
kuo - Darku

Bože bože, kaip tau sunku console.gif Mano tai į visus klausimus atsako IKS tease.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 16:37)
"Das Leben ist kein Ponnyhof  biggrin.gif "

Gerai jau gerai, naujų audrų nekėliau, nunešiau dėdulei Google išversti smile.gif

QUOTE(Meškukė @ 2013 06 06, 18:22)
Neesu atsiskaičius visų ND, bet ... Na nežinau, man tiesiog knieti sužinoti ką jūs manote  blush2.gif

Spalvos klaikiai flomasterinės. Didžiausia blogybė tarp likusių negėrybių. Aš gal kerams nejautri tongue.gif
P.S. Nukirsta - nereiškia, kad atėjo medkirtys Meškukė su kirviu ir pasidarbavo iš peties biggrin.gif Toks fotožargonas.

Alabama, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 06 birželio 2013 - 20:24
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 06, 19:31)
Netikėk, gėlė nenukirsta, o jau nufotkinta taip.

Blogai, kad taip nufotkinta

QUOTE(Iks @ 2013 06 06, 20:16)
Galva pradėjo dirbti, tai ir pagalvojau, o jei čia vis ta pati ironija, kurios niekas už uodegos taip ir nepagauna mastau.gif  hihihi.gif  (atsakyti nebūtina, iksopatai ir taip budi prie pagalbos telefono smile.gif)

Nemenkink mano iksofilijos. biggrin.gif
Atsakyti
ND numeris vienas? smile.gif
Atsakyti
Meškute, visai pradedantiems fotografijoje visada patardavom, pamiršk tai, kaip fotografavai ik iND atlikimo ir atsiskaičiusi ND pamatysi, kad pradėsi kitaip fotografuoti,. Žinoma, jei merginos paspaus su atsiskaitymais, taip priversdamos paplušėti ir atlikti idealiai. Daug kas suklumpa ties tais ND ir nebegrįžta, bet tie kas lieka visgi šokteli į priekį labai greitai. Tad kol kas siūlyčiau susikoncentruoti ties ND atlikimu.
Tavo gėlės spalvos tikrai nenatūralios, nepagalvojai nei kiek apie kompoziciją. Taip iš viršaus papraščiausia pykštelti, net nereikia perdaug stengtis. O tu pabandyk atsigulti, pasilenkti, atsitūpti, kelis ratus aplink tas gėles apsukti. Ieškok kitų kampų, pažiūrėk kaip šviesa krenta. Nuspręsk kur norėtum fokuso, tada pasistenk gerai sufokusuoti ir spausk mygtuką.
Bet kaip jau minėjau, pradžioje susikoncentruok ties ND, nėra taip sunku, kaip atrodo.

Iks manęs jausmas neapleidžia, kad kažkur jau bendravom. Teisiog būna kartais, rodos pažįsti žmogų, nors gal nei karto nemačius neskaičius. o gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 birželio 2013 - 20:48
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 06, 18:22)
Neesu atsiskaičius visų ND, bet ... Na nežinau, man tiesiog knieti sužinoti ką jūs manote  blush2.gif

Meškuke, pasidėk šitą foto į archyvą - kada nors vėliau pasižiūrėsi į ją labiau patyrusiu žvilgsniu ir suprasi, kad nėra joje nieko ypatingo ir kad gali daug geriau. Nors tikrai suprantu, kad dabar tau ji graži - jei ne visos, tai dauguma mūsų tokį etapą praėjom.

QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 20:21)

Žymiai įdomiau mirksiukas.gif Gaila, nesužiūrėjai, kad kadruotė visur vienoda būtų - įkyriai lenda į akis tas mėlynas segtukas paskutinės nuotraukos apatiniam dešiniam kampe. Ir kituose kadruose lenda, bet šitam labiausiai. Be to, po pirmų dviejų nuotraukų iš trečiosios kažkaip lauki, kad fokuse bus tas trečiasis segtukas, pats dešiniausias - o kai taip nėra, nebelieka harmonijos/tęstinumo tarp tų trijų kadrų. Bet idėja patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 06 birželio 2013 - 20:50
Darkas
aš užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 06 06, 21:49)
Žymiai įdomiau  mirksiukas.gif Gaila, nesužiūrėjai, kad kadruotė visur vienoda būtų - įkyriai lenda į akis tas mėlynas segtukas paskutinės nuotraukos apatiniam dešiniam kampe. Ir kituose kadruose lenda, bet šitam labiausiai. Be to, po pirmų dviejų nuotraukų iš trečiosios kažkaip lauki, kad fokuse bus tas trečiasis segtukas, pats dešiniausias - o kai taip nėra, nebelieka harmonijos tarp tų trijų kadrų. Bet idėja patiko  smile.gif

na, mintis buvo - segtukai ant skirtingų šniūrų, o ne ant to pačio biggrin.gif
Atsakyti
Darkas, aš užskaitau. wink.gif
Atsakyti
Tiesa, o kaip su pavasarinių mainų foto? ar gizzy gavo vis dėl to ją? smile.gif
Atsakyti