Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Darkai, ar nesiruosi atlikti ND?
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:04)
Darkai, ar nesiruosi atlikti ND?

kai turėsiu laiko/noro/motyvacijos - gal ir padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:06)
kai turėsiu laiko/noro/motyvacijos - gal ir padarysiu biggrin.gif

laiko turi, nes pliurpi su mumis mirksiukas.gif
norai ir motyvacijos- asmeniniai reikalai.

Kadangi esi susipazines su 1psl taisyklemis, tai laukiam ND. Taisykles, norintiems prisijungti prie burio, galioja visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:00)
karus geriau žiūrėti iš toliau ir jokiais būdais juose nedalyvauti smile.gif nes prasmės tame - visiškas nulis smile.gif o jau po karų, galima ir ko nors išmokti smile.gif ir čia ne vien apie fotografiją biggrin.gif

nenori mergų? biggrin.gif prašom, diedas:

va šitas diedas man ir patiko wink.gif
o dėl karų tai susitaikyk su realybe: kur mergų daug, ten ir karai verda laikas nuo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:12)
laiko turi, nes pliurpi su mumis  mirksiukas.gif
norai ir motyvacijos- asmeniniai reikalai.

Kadangi esi susipazines su 1psl taisyklemis, tai laukiam ND. Taisykles, norintiems prisijungti prie burio, galioja visiems  mirksiukas.gif

ok, grįšiu namo, susirasiu tam labiausiai tinkantį objektyvą ir padarysiu biggrin.gif

EDIT: bet 3 ir 5 užduoties nepadarysiu biggrin.gif nes kaip minėjau - neturiu nė vieno zoom'o, bei fotografuoju RAW, taigi spalvos balansai neturi absoliučiai jokios reikšmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 05 birželio 2013 - 14:16
oho, kad tema atgijo bigsmile.gif
nu man faina, kad tokie naujokai ateina smile.gif

Iks, Darkai, R.i.R., dėkoju už komentarus 4u.gif
Taip taip, ir man pačiai tas erdvės trūkumas bado akis, su turimo stovo aukščiu ir 50'tuku vat taip tik išsitekau smile.gif privertėt susimastyt dėl pagrindo, kažką reiks galvot, nes be nuobodaus parketo ir šito storo užtiesalo ne ką teturiu g.gif medžiaga glamžytųsi, any ideas? g.gif
Aha, ir turiu šviesesnį variantą.. ačiū!!
Atsakyti
aš šiandien juostą pasiėmiau iš labo, tai vakare nuskenuosiu, jei netingėsiu, bus ten pora buitinių portretų. jei kas rodomo, pasirodysiu. o gal ir ne biggrin.gif
Atsakyti
O, Darko dėka ir temos neteko pusdienį laukti biggrin.gif
Atsakyti
Aha, man irgi būtent šitas Darkdiedis pasirodė įdomus. Ir kadangi susiturėjau kai kam nedėkojusi, tai neaimanuosiu ir kad monitorius išsiklaipė į visas į 4 puses; juolab, kad darbdaviai puse lūpų pažadėjo tech.revoliuciją pačiu artimiausiu metu.
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:14)
ok, grįšiu namo, susirasiu tam labiausiai tinkantį objektyvą ir padarysiu biggrin.gif
EDIT: bet 3 ir 5 užduoties nepadarysiu biggrin.gif nes kaip minėjau - neturiu nė vieno zoom'o, bei fotografuoju RAW, taigi spalvos balansai neturi absoliučiai jokios reikšmės smile.gif

nepamirsk dar ir tinkamu objektu parinkti.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:35)
nepamirsk dar ir tinkamu objektu parinkti.

aha, nepamiršiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:37)
aha, nepamiršiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu. pirmam ND mergos netink biggrin.gif neestetiška biggrin.gif
Atsakyti