Darkai, ar nesiruosi atlikti ND?
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:04)
Darkai, ar nesiruosi atlikti ND?
kai turėsiu laiko/noro/motyvacijos - gal ir padarysiu
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:06)
kai turėsiu laiko/noro/motyvacijos - gal ir padarysiu
laiko turi, nes pliurpi su mumis
norai ir motyvacijos- asmeniniai reikalai.
Kadangi esi susipazines su 1psl taisyklemis, tai laukiam ND. Taisykles, norintiems prisijungti prie burio, galioja visiems
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:00)
karus geriau žiūrėti iš toliau ir jokiais būdais juose nedalyvauti nes prasmės tame - visiškas nulis o jau po karų, galima ir ko nors išmokti ir čia ne vien apie fotografiją
nenori mergų? prašom, diedas:
nenori mergų? prašom, diedas:
va šitas diedas man ir patiko
o dėl karų tai susitaikyk su realybe: kur mergų daug, ten ir karai verda laikas nuo laiko
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:12)
laiko turi, nes pliurpi su mumis
Kadangi esi susipazines su 1psl taisyklemis, tai laukiam ND. Taisykles, norintiems prisijungti prie burio, galioja visiems
ok, grįšiu namo, susirasiu tam labiausiai tinkantį objektyvą ir padarysiu
EDIT: bet 3 ir 5 užduoties nepadarysiu nes kaip minėjau - neturiu nė vieno zoom'o, bei fotografuoju RAW, taigi spalvos balansai neturi absoliučiai jokios reikšmės
oho, kad tema atgijo
nu man faina, kad tokie naujokai ateina
Iks, Darkai, R.i.R., dėkoju už komentarus
Taip taip, ir man pačiai tas erdvės trūkumas bado akis, su turimo stovo aukščiu ir 50'tuku vat taip tik išsitekau privertėt susimastyt dėl pagrindo, kažką reiks galvot, nes be nuobodaus parketo ir šito storo užtiesalo ne ką teturiu medžiaga glamžytųsi, any ideas?
Aha, ir turiu šviesesnį variantą.. ačiū!!
nu man faina, kad tokie naujokai ateina
Iks, Darkai, R.i.R., dėkoju už komentarus
Taip taip, ir man pačiai tas erdvės trūkumas bado akis, su turimo stovo aukščiu ir 50'tuku vat taip tik išsitekau privertėt susimastyt dėl pagrindo, kažką reiks galvot, nes be nuobodaus parketo ir šito storo užtiesalo ne ką teturiu medžiaga glamžytųsi, any ideas?
Aha, ir turiu šviesesnį variantą.. ačiū!!
Aha, man irgi būtent šitas Darkdiedis pasirodė įdomus. Ir kadangi susiturėjau kai kam nedėkojusi, tai neaimanuosiu ir kad monitorius išsiklaipė į visas į 4 puses; juolab, kad darbdaviai puse lūpų pažadėjo tech.revoliuciją pačiu artimiausiu metu.
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:14)
ok, grįšiu namo, susirasiu tam labiausiai tinkantį objektyvą ir padarysiu
EDIT: bet 3 ir 5 užduoties nepadarysiu nes kaip minėjau - neturiu nė vieno zoom'o, bei fotografuoju RAW, taigi spalvos balansai neturi absoliučiai jokios reikšmės
nepamirsk dar ir tinkamu objektu parinkti.
QUOTE(lunameja @ 2013 06 05, 15:35)
nepamirsk dar ir tinkamu objektu parinkti.
aha, nepamiršiu
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 14:37)
aha, nepamiršiu
nu. pirmam ND mergos netink neestetiška