Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 06 06, 12:23)
Nėr sveikatos šiandien: begalvitas-bejėgitas-apspangitas-nukvakitas-

hehehehe
QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 12:41)
Vakar jau nebenorejau i diskusijas veltis. Bet idomu Kodel uzkliivu AS kai dariau ND su visais nikais IR Kodel neuzkliuvo kitos kurios tikrai nedare biggrin.gif AS pukuociausia bet vistiek uztaikau netinkamus Moment US i tema ateiti. Is telefono rasau sorry uz klaidas

life is brutal biggrin.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 14:09)
Uzsiimant komercija nebegalim rodyt bilekokiu foto? Tada kirpeja turetu buti kasdien su sukuosena, o visaziste kasdien su makiazu sventiniu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

nu galim. bet jei uzsiemam komercija, automatiskai - nesam pradziamoksles ir zinom bent jau pagrindus (siais laikais hehe), kompozicijos pradmenis, todel net greiti snapshotai gaunasi ciut geriau negu mobiliografija. prituptum bent jau, akiu lygyje, snukuti parodydama. aj nu.
nuotaka - nu 1.4. tik patinka. erdves trukumas ziaurus, kirpai? ziuri moteris i desine, noretusi desines, na palikti erdves jos zvilgsniui. labai truksta. kontrasto truksta, seseliu, juodos spalvos; isdegimai akis bado, sakai Tau patinka? he he. nu bet geriau uz suni.
Atsakyti
Miraval sis variantas su daugiau minusiuku. nukirptos kojos/pedos. poza.... bandau suprast, ka ji cia galetu reiksti.laukia.myli nemyli nori nenori biggrin.gif neadekvati ir fonui bei visai visumai. del bodzio jau minejau.nu uzmusk,man cia prasosi nuogumo smile.gif mintis gal ir link teisingos puses, bet neuzbaigta ir neatidirbta. bet labai laukiu tavo tolimesniu darbu.labai idomu panagrineti.istiesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 06, 17:05)
hehehehe

(siais laikais hehe),

he he.

cha cha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 06, 16:43)

bet cia nickname speju? Dariau.  mirksiukas.gif nemanau, kad Yvette specialiai kandziai Tave vadino. Jei luktelsi ir pazinsi kai kurias veikejas - pats isitikinsi.

nu "zmonese" (cia ne mano nuomone, faktas) foto is renginiu tai tikrai neretusuotos. galbut konvejeriu pravaro per susikurta action'a pagrindiniu dalyku, bet ne daugiau.
soriukas, neperskaiciau iki galo. kodel reporteriams negalima redaguot?

Ir ne Darius aš, ne Darius, ir tamstos prašyčiau neiškraipyti faktų ir neprisigalvoti naujadarų smile.gif Prisiminus pradinę mokyklą būtų maždaug šitaip:

kas - Darkas
ko - Darko
kam - Darkui
ką - Darką
kuo - Darku

o dėl fotožurnalistikos - nuotraukų negalima redaguoti todėl, kad tai gali iškraipyti tikrovės faktus, o jie privalo pateikti viską tiksliai, kaip buvo tuo metu, be jokių pagražinimų/iškraipymų.

"Fotožurnalistikos esmė: atspindėti, o ne režisuoti realybę"

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 17:13)

praskrolini? lotuliukas.gif
ur loss.
tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 17:14)
Ir ne Darius aš, ne Darius, ir tamstos prašyčiau neiškraipyti faktų ir neprisigalvoti naujadarų smile.gif Prisiminus pradinę mokyklą būtų maždaug šitaip:

kas - Darkas
ko - Darko
kam - Darkui
ką - Darką
kuo - Darku
o dėl fotožurnalistikos - nuotraukų negalima redaguoti todėl, kad tai gali iškraipyti tikrovės faktus, o jie privalo pateikti viską tiksliai, kaip buvo tuo metu, be jokių pagražinimų/iškraipymų.

"Fotožurnalistikos esmė: atspindėti, o ne režisuoti realybę"

Darka, nepradekim kandziots, nes ir as moku. Kazkokia krastutinumu mada.

Sito nezinojau. Idomu.

Nu kaip as nemoku naudotis ta flickr paieska. Kur man rasti statisku portretu? Gal kas mate kokia idomia nuoroda recently? Buciau l dekinga.
Papildyta:
RK, visgi negalejau neparodyt:
http://121clicks.com...al-photographer
Atsakyti
Patarlėms ir priežodžiams.

Kaip pasiklosi, taip išmiegosi.
user posted image
Yra ir jb. Nežinau, kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 06, 17:05)
hehehehe

life is brutal  biggrin.gif

joooooo, arba kaip aš kasdien girdžiu "Das Leben ist kein Ponnyhof biggrin.gif "
Sorry, kad su tema užlindau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 06, 16:22)

Nu kaip as nemoku naudotis ta flickr paieska. Kur man rasti statisku portretu? Gal kas mate kokia idomia nuoroda recently? Buciau l dekinga.

Tau vestuviniu, popsiniu ar idomiu?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 06, 17:42)
Tau vestuviniu, popsiniu ar idomiu?

ne, ne vestuviu, ne popsiniu. gryn statine fotografija - portretai. nesuprantu as jos kazkaip. arba man atrodo, kad nesuprantu.
Atsakyti
Maggie, as statini porteta suprantu, kai zmogus veidu ar nugara, stovi ar sedi tiesiai i objektyva. dinamiska butu kai zmogus guli issiranges ant lovos, tarkim ar susisukes i kemala biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

Žiūriu temų puslapiai didėja ne valandom, o minutėm thumbup.gif

Gal kas žino kur pirkt, ar yra užsisakęs iš Amazon 'Light Box'? [Jei galite link'ą] ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 06, 17:49)
ne, ne vestuviu, ne popsiniu. gryn statine fotografija - portretai. nesuprantu as jos kazkaip. arba man atrodo, kad nesuprantu.

gal tarp Gosia Janik darbų rastum? Jos psl. ir facebooke yra. Arba Roko Darulio fotografija, ten irgi turėtum tau reikiamų pvz. rasti.
Arba wet plate collodium proceso foto paieškok, gal irgi bus tai, ko ieškai, nesvarbu, kad procesas kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 birželio 2013 - 17:06