QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:18)
Turiu tau asmeninį klausimą - o mokykloje niekas tavęs nemokino normaliai vardus rašyti nenukandant galūnių? Ar tu čia visiens taip rašai iš naglumo: vietoj Darkas - Darka, vietoj Tomas - Toma ir tt?
QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 21:11)
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.
tai kad Tu visu norimas ir atgaiva atneshantis vyras (nes truksta cia vyriskiu, labai) - nereiskia, kad gali elgits kaip moran'as. neuzskaitau nei vieno ND. jeigu ziurejai i sakutes - tai tavo saukstai labai prasti, bei purvini. o ir ant greito darant ND, nu necentruotu igudes fotografas taip skaudziai puodelio. fui. tad nosi zemiau, akys placiau ir zodziaus svelniau.
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:26)
aš nepuolu, tačiau kai ta pati klaida 4 kartą kartojasi, tai jau kaip ir tikrai nemalonu.. nemanau kad ir tau pačiai patiktų, jeigu su tavim gyvai bendraujant vietoj Daivos tave Diana vadintų
nesmagu juk būtų, ar ne?
bet cia nickname speju? Dariau.
nemanau, kad Yvette specialiai kandziai Tave vadino. Jei luktelsi ir pazinsi kai kurias veikejas - pats isitikinsi.
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 01:00)
O kalbant apie ND - kaip ir minėjau, kažkam įrodinėti, kad sugebu fotografuoti nematau reikalo, bei tuo labiau tikrai neketinu verstis per galvą ir aukoti savo laisvalaikį vien tam, kad kažkam įtikčiau..
Tiesiog pagal taisykles padariau kadrus vien tam, kad nebūtų tų piktų komentarų, tačiau gavosi visai priešingai
ei, cia ne shulios gang'as
bet siaip - tau paciam neidomu? ta prasme atlikti visishkai nereikalinga nevertinga tuscia namu darba? bet atlikti taip, kad visos aikteletu ir Tave pamiltu?
idomumo delei. zinok, legendini9us ND prisimena ir kazkaip pagarba isauga. cia kaip zaidimas. (kita vertus - kiek jau to neikainojamo laiko sugaisi fokusuodamas 3 daiktus?!) hehe
QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 07:24)
Kad jau įlindau tai ir savaitgalinę temą brūkštelsiu, nors tiesa vis dar laukiu, kas iš kitų, nebe naujokių, šį darbelį perims
Labas , Dienorašti
et, nespejau, norejau pasiulyt - "Ryshys" ("connection"
)
QUOTE(erikamaja @ 2013 06 06, 09:01)
Žinoma nekaitaliot
kol nosį įbedus ieškai taškų , jaunikis gali ir pabėgt
Perkadruot.
kaip gerai, dar ir Rytine kava pasirode, viskas komplektas idomybiu pas mus
QUOTE(Amade @ 2013 06 06, 10:20)
Na, bet juk vakar kuo puikiausiai matėt žmogaus darbus.
Ko dar reikia, kad įsitikint, jog jis nusimano šį bei tą. Ir juo labiau reikia skirti žmogaus atėjimo į temą tikslą - jei aš ateinu ir prisistatau - noriu išmokti. Tuomet taip - kritikuojam, negražu, nedera, netechniška. O jei ateinu su tikslu pasidalinti nuomone, kritika, parodau savo svetainę ar FB profilį su darbais, tai koks čia gali būti - padaryk ND ir parodyk, ar tikrai tikrai tu sugebi
nu gal. bet as pamacius D. viena darba, suabejojau ziniom. ir nors tai neobjektyvu, bet visgi ne pradziamokslis nedetu kai kuriu tikrai itin prasu darbu i savo asmenini tinklalapi.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 10:38)
Parodysiu musu pudeliuke Bela, kuria atsivesim namo tik kita savaitele, tures mano dukryte drauge [/url]
cia Tavo ff?
Goood, tikiuosi kad ne.
QUOTE(Amade @ 2013 06 06, 10:30)
šita frazė primena devintokus
pritariu. geras postas.
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 11:01)
O tu užsispyrus į priešingą pusę. NEdaryti ND
ne. ji turejo tiklsa - komercija. po keliu pimnu ND, ji ri pasieke
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 11:18)
o tu dar kartą įsiskaityk į savo parašymą ir mano atsakymą pagal tavo komentarą, visi, kurie fotografuoja žunalams ar laikraščiams netvarko savo nuotraukų, ir pasitiki laikraščio/žurnalo dizaineriūkščiu.. į ką aš ir atsakiau, kad tuom ir skiriasi laikraščių fotografai, nuo mados fotografų, nors ir tų, ir tų nuotraukos publikuojamos spaudoje
nė vienas profesionalus fotografas, neatiduos visiškai netvarkytų nuotraukų o apie reporterius kita kalba, jų darbo specifika kitokia, jie
negali redaguoti nuotraukų
nu "zmonese" (cia ne mano nuomone, faktas) foto is renginiu tai tikrai neretusuotos. galbut konvejeriu pravaro per susikurta action'a pagrindiniu dalyku, bet ne daugiau.
soriukas, neperskaiciau iki galo. kodel reporteriams negalima redaguot?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 11:26)
RIR, nejaugi galvoji kad mane guosti reikia? Ar tau paguodos truksta?
Kodel kabinejies? Kas negerai?
da fotke kokia imesk, o ne bangas kelk.