Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 15:01)
o nebandei "prisimatuoti" tiek vieną, tiek kitą kokioje nors fotoparduotuvėje? smile.gif kaip jau minėjau, mano nuomone ko gero 17-50 būtų praktiškesnis, norint fotografuoti patalpose platesniu kampu.. jeigu patalpose fotografuoti tau šiuo metu užtenka 50'uko ir nori ko nors su daugiau mm, tuomet galbūt išvis verta į teleobjektyvus pasidairyti? smile.gif

Nebandžiau nei su vienu ant savo fotiko 4u.gif
Atsakyti
Amade, taip norejau tik suniuka parodyt, kas cia juokingo? Diafragmos neatidarinejau, norejau kad kuo daugiau ju i kadra tilptu, ten 6 lakste, tai ka pagavau, ta, fotkes netaisiau visai, tik apkirpau ant greituju, nes suo buvo toli ir tiek.

Prasau nerekt, o komentuot normaliai. Kristalines normaliai pakomentavo. Cia yra kas megsta labai burnotis i kaire ir i desine.
Speju nesupranti apie ka as, nes pernai cia nesilankei.
Tikrai nemoku puikiai fotografuoti. As mokausi ir dar ilgai mokisiuos. Sukne patinka isdeginta ir ka rolleyes.gif .
Atsakyti
RK, puse gerklės pabandysiu. Reakcijai nusakyti l.tiktų smailikas iš vieno E.Munko paveikslo biggrin.gif Žinai, geriau jau šuniukas, jis nors be pretenzijų. Argumentai "man iš veido graži" - 5b klasės smile.gif, sutik. Beje, mergina masyvokų veido bruožų, tad ji+sparnai tik dar didesnis nesusipratimas, net jei sparnuotos fotosesijos būtų pats paskutiniausias mados klyksmas. Siekta jausmingumo, melancholijos, saldaus lyrizmo, nepasiekta; merginos veidas tuščias, nors, matyt, bandyta imituoti kontempliatyvų bendravimą su dievu, šv.Petru ar dar kokiu palaimintuoju. Kitka jau susakė. Jei teigi sutinkanti, įdėtum, kuo esi patenkinta ne tik iš veido smile.gif p.s. perskaičiau, ką vėliau parašei, dabar jau nesu tikra, ar turi tų, tau pačiai nuo iki patinkančių, prieš tai buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 06 birželio 2013 - 14:40
Aciu, Iks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iks, as tave myliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 06, 14:46)
Iks, as tave myliu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

smagu pas jus temoj smile.gif
tikiuosi mane prisimenat, buvau pusmety pradingus..nebuvo laiko kada rodytis, tik paskaitinedavau karts nuo karto smile.gif
na, o as keliu nuotrauka konkursui "Patarles ir priezodziai" smile.gif tikiuosi dar suspejau, nors dalyvaujanciu nekas...

"Jei širdžiai miela - akiai dailu"

user posted image
Atsakyti
Kol neperskaičiau pavadinimo, man ši nuotrauka asocijavosi su kita tema - užburianti ji man tokia, įtraukianti į tą sūkurį 4u.gif
Atsakyti
Labu smile.gif

kad jau užvirusios didžiulės diskusijos ir tiek puslapių per dieną prirašyta, tai nebesusekiau nė kam padėkot - tai dėkoju visoms, kas pažiūrėjot, pakomentavot mano foto 4u.gif ačiū be galo - o mano širdis tiesiog džiūgauja...

kadangi buvusios FS tema buvo "Lengvumas", tai apskritai fotografuojant galvoje sukosi vien tokios mintys, kurios interpretuojasi įvairiai ir dar vieną foto pritaikiau ir šiandien besibaigiančiam konkursui "Patarlės, posakiai ir priežodžiai".Manau tai visai tinka ir dabar užvirusioms diskusijoms čia SM mirksiukas.gif

"Kantrybė vieną pykčio akimirką apsaugo nuo šimto dienų širdgėlos"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:18)
Turiu tau asmeninį klausimą - o mokykloje niekas tavęs nemokino normaliai vardus rašyti nenukandant galūnių? Ar tu čia visiens taip rašai iš naglumo: vietoj Darkas - Darka, vietoj Tomas - Toma ir tt?

QUOTE(Yvette @ 2013 06 05, 21:11)
aš tuomet į užskaitymus vėl nesikišu, nes abiejų neužskaityčiau. Dar kiek geresniau atliktus prametėm. Kur kompozicija, kur tvarkingumas atliekant ND...
Tiesiog matosi, kad neturi noro pasistengti.

tai kad Tu visu norimas ir atgaiva atneshantis vyras (nes truksta cia vyriskiu, labai) - nereiskia, kad gali elgits kaip moran'as. neuzskaitau nei vieno ND. jeigu ziurejai i sakutes - tai tavo saukstai labai prasti, bei purvini. o ir ant greito darant ND, nu necentruotu igudes fotografas taip skaudziai puodelio. fui. tad nosi zemiau, akys placiau ir zodziaus svelniau.
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 21:26)
aš nepuolu, tačiau kai ta pati klaida 4 kartą kartojasi, tai jau kaip ir tikrai nemalonu.. nemanau kad ir tau pačiai patiktų, jeigu su tavim gyvai bendraujant vietoj Daivos tave Diana vadintų biggrin.gif nesmagu juk būtų, ar ne?

bet cia nickname speju? Dariau. mirksiukas.gif nemanau, kad Yvette specialiai kandziai Tave vadino. Jei luktelsi ir pazinsi kai kurias veikejas - pats isitikinsi.
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 01:00)
O kalbant apie ND - kaip ir minėjau, kažkam įrodinėti, kad sugebu fotografuoti nematau reikalo, bei tuo labiau tikrai neketinu verstis per galvą ir aukoti savo laisvalaikį vien tam, kad kažkam įtikčiau..
Tiesiog pagal taisykles padariau kadrus vien tam, kad nebūtų tų piktų komentarų, tačiau gavosi visai priešingai

ei, cia ne shulios gang'as lotuliukas.gif
bet siaip - tau paciam neidomu? ta prasme atlikti visishkai nereikalinga nevertinga tuscia namu darba? bet atlikti taip, kad visos aikteletu ir Tave pamiltu? biggrin.gif idomumo delei. zinok, legendini9us ND prisimena ir kazkaip pagarba isauga. cia kaip zaidimas. (kita vertus - kiek jau to neikainojamo laiko sugaisi fokusuodamas 3 daiktus?!) hehe
QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 07:24)
Kad jau įlindau tai ir savaitgalinę temą brūkštelsiu, nors tiesa vis dar laukiu, kas iš kitų, nebe naujokių, šį darbelį perims 
Labas , Dienorašti

et, nespejau, norejau pasiulyt - "Ryshys" ("connection" smile.gif )
QUOTE(erikamaja @ 2013 06 06, 09:01)
Žinoma nekaitaliot biggrin.gif kol nosį įbedus ieškai taškų , jaunikis gali ir pabėgt biggrin.gif 
Perkadruot.

thumbup.gif kaip gerai, dar ir Rytine kava pasirode, viskas komplektas idomybiu pas mus ax.gif
QUOTE(Amade @ 2013 06 06, 10:20)
Na, bet juk vakar kuo puikiausiai matėt žmogaus darbus.  g.gif Ko dar reikia, kad įsitikint, jog jis nusimano šį bei tą. Ir juo labiau reikia skirti žmogaus atėjimo į temą tikslą - jei aš ateinu ir prisistatau - noriu išmokti. Tuomet taip - kritikuojam, negražu, nedera, netechniška. O jei ateinu su tikslu pasidalinti nuomone, kritika, parodau savo svetainę ar FB profilį su darbais, tai koks čia gali būti - padaryk ND ir parodyk, ar tikrai tikrai tu sugebi 

nu gal. bet as pamacius D. viena darba, suabejojau ziniom. ir nors tai neobjektyvu, bet visgi ne pradziamokslis nedetu kai kuriu tikrai itin prasu darbu i savo asmenini tinklalapi.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 10:38)
Parodysiu musu pudeliuke Bela, kuria atsivesim namo tik kita savaitele, tures mano dukryte drauge  [/url]

cia Tavo ff?
Goood, tikiuosi kad ne.
QUOTE(Amade @ 2013 06 06, 10:30)
šita frazė primena devintokus

pritariu. geras postas.

Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 11:01)
O tu užsispyrus į priešingą pusę. NEdaryti ND

ne. ji turejo tiklsa - komercija. po keliu pimnu ND, ji ri pasieke lotuliukas.gif
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 11:18)
o tu dar kartą įsiskaityk į savo parašymą ir mano atsakymą pagal tavo komentarą, visi, kurie fotografuoja žunalams ar laikraščiams netvarko savo nuotraukų, ir pasitiki laikraščio/žurnalo dizaineriūkščiu.. į ką aš ir atsakiau, kad tuom ir skiriasi laikraščių fotografai, nuo mados fotografų, nors ir tų, ir tų nuotraukos publikuojamos spaudoje smile.gif nė vienas profesionalus fotografas, neatiduos visiškai netvarkytų nuotraukų o apie reporterius kita kalba, jų darbo specifika kitokia, jie negali redaguoti nuotraukų

nu "zmonese" (cia ne mano nuomone, faktas) foto is renginiu tai tikrai neretusuotos. galbut konvejeriu pravaro per susikurta action'a pagrindiniu dalyku, bet ne daugiau.
soriukas, neperskaiciau iki galo. kodel reporteriams negalima redaguot?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 11:26)
RIR, nejaugi galvoji kad mane guosti reikia? Ar tau paguodos truksta?
Kodel kabinejies? Kas negerai?

da fotke kokia imesk, o ne bangas kelk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 06 birželio 2013 - 15:42
aciu sbo 4u.gif o su kokia tema asocijavosi?

Miraval, zavi tavo nuotrauka paslaptingumu wink.gif
Atsakyti
Gal zinot ko man skiriasi spalvos, sviesumai nuotrauku skirtinguose kompuose?
Laptope tamsiai rodo isvis g.gif .
Abu kalibruoti.
Atsakyti