Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvette, ne vien tu užkliūni, manau smile.gif

Aš tikrai galvoju, kad ND atlikti reikia. Bet va visada kyla abejonių dėl estetikos...

Va jūs man pasakykit, kaip gerai nufotkinti kelionės akimirkas. Važiuosiu į Italiją wink.gif
Atsakyti
Labas,
ohoho kokios arsios diskusijos smile.gif
Smagu skaityt tema biggrin.gif

Eee, neismeskit Iks - bais faini komentarai. Va dar kaltos liksit - uzspringo zmogus kava. Iks - viska sgerai ? Gyva?

Del ND papildymo, but faina, ka nors kompozicijai dadet pasimokyt, bent jau pati paprasciausia varianta. Del JB , ne visiems patinka juodai balta fotografija gi.

Yvette - geri zmones visad nukencia, taip jau milijona metu yra.

Rytine kava 10 - sunekas su nauju fotiku fotkintas? Man panasu kaip su muiline....
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif oho kokios cia naujoves... audros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 06 06, 12:58)

Rytine kava 10 - sunekas su nauju fotiku fotkintas? Man panasu kaip su muiline....

Taip, su nauju, ir taip, galima ir su muiline taip nufotkint.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 06, 11:02)
Oho, kaip isiaudrinot  biggrin.gif
ND turi atlikti is kitos puses ne todel,kad parodytu/irodytu gebejimu galias, bet cia yra tokia sios temos taisykle. Jei vienam padarei isimti, kodel nepadarius kitam.gal nereik maisyt sviesiu spalvu su tamsesnem?! niekas nesako,kad ND uzduotys tobulos, jei kazkas mato grubias klaidas, turi savo pasiulymu ir pataisymu,kodel gi nepasiulius savo variantus.
ND pastoviai tokias arsias diskusijas uzkelia, bet kas nori tas praeina,ir paskui dziaugiasi.

brrr cool.gif

Lumenija, paskaičiuokim.
Kiek duoda šiai temai say?
Nejau to neužtenka.
Ar manai, kad atlikusi ND ji duos daugiau?
Kaip sakiau, reik išmest ją biggrin.gif , palikti negalima, nes nu kaip, nu kaip, nu kaip ji nepadarė nd doh.gif
Jetus, nu nebūkim tokie trumpariagiai.

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 06 06, 13:31)
Lumenija, paskaičiuokim.
Kiek duoda šiai  temai say?
Nejau to neužtenka.
Ar manai, kad atlikusi ND ji duos daugiau?
Kaip sakiau, reik išmest ją biggrin.gif , palikti negalima, nes nu kaip, nu kaip, nu kaip ji nepadarė nd  doh.gif
Jetus, nu nebūkim tokie trumpariagiai.

drinks_cheers.gif aš tai už, kad Darką priimt be Nd. Vien už tą senuko portretą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 06 birželio 2013 - 12:35
http://www.kinopoisk...s/1941254/fb/1/

Paziurekit, gal pravers.

Atsakyti
Stebiuosi jūsų iškalbingumu... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
O apart kivirčų, naujokus ar priimate? unsure.gif Esu mėgėja. Kritikos nebijau, galite bet kokiais žodžiais man ją išreikšti - bet tik pagrįstai thumbup.gif
ND man atrodo reikalingi, ir jei yra manančių, kad juos reikia patobulinti - prašom. Čia labai praverstų pažengusiųjų patarimai. O šiaip jei jau sukurta bendruomenė, tai manyčiau ir ND turi būti privalomi visiems. Kokios dar išlygos? O jei jau asmuo yra tiek pažengęs, kad save profu vadina, tai nemanau, kad šis forumas tokiems skirtas. Juk čia fotografijos pradžiamokslis g.gif Ar ne taip suprantu temos pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 06 06, 11:58)
Iks - viska sgerai ? Gyva?

Del ND papildymo, but faina, ka nors kompozicijai dadet pasimokyt, bent jau pati paprasciausia varianta. Del JB , ne visiems patinka juodai balta fotografija gi.

Yvette - geri zmones visad nukencia, taip jau milijona metu yra.

1. Iks - ok, sijonas - nepasisekė bėdžiui smile.gif
2. Aš tai не хочу жениться, а хочу учиться smile.gif Abi pamokos nepakenktų.
3. Tikra tiesa, patyriau savo kailiu tongue.gif
4. RK, o tu norėjai parodyti šuniuką ar šuniuko foto?
Atsakyti
QUOTE(emberta @ 2013 06 06, 13:38)
Juk čia fotografijos pradžiamokslis g.gif Ar ne taip suprantu temos pavadinimą? 4u.gif

Sveika,
fotografijoje visada galima tobulėti, nes būnant ar laikant save profu mirksiukas.gif o be to, tokie žmonės pas mus yra itin vertinami, nes pataria ir parodo klaidas.
Laukiam ND.
Atsakyti
Iš pradžių smagu būna, bet jau sekančią dieną nelabai schmoll.gif Ot kiek sumaišties gaidukas įnešė ir prikėlė senas nepamirštas diskusijas smile.gif

Labas visosoms 4u.gif

Iks, būk atsargesnė biggrin.gif

RytineKava10, čia kaip suprantu šuniuku pasigirti norėjai? smile.gif Bet kaip užsiimdama komercija, jau tikrai galėjai atnešti normalią ir gražią foto, nes šita tai ką, su telefu gražiu kartais išeina smile.gif

R.i.R., tavo merginos foto labai fainos (ant laiptų kur guli ir t.t.), šaunuolė smile.gif

ir Miraval foto super bigsmile.gif

Ka žiūriu neblogai sekasi susidraugauti su juosta drinks_cheers.gif

vienintelės lubinai labai gražūs, tik tas stalas tikrai keistokai atrodo blush2.gif
Atsakyti