Aš tai pastebiu tendenciją, kad vienoms šioje temoje nuomonę galima drąsiau išreikšti, kitoms - ne Nes tada gaunasi puolimas atgal, kad tu nemoki fotkinti, gaila tavo klientų ir t.t. Sakyčiau, kad kiekvienas randa savo nišą. Jei kai kurios vestuvių fotografus laiko kažkokiais žemesniais nei meninės fotografijos atstovus, tai manau, čia tėra tik to žmogaus nesupratimas. Arba savęs aukštinimas prieš kitus.
Manyčiau, kiekvienas pasirenka savo kelią, ką fotografuoti. Vienam tai pomėgis, kitam darbas.
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 06, 10:43)
Aš tai pastebiu tendenciją, kad vienoms šioje temoje nuomonę galima drąsiau išreikšti, kitoms - ne Nes tada gaunasi puolimas atgal, kad tu nemoki fotkinti, gaila tavo klientų ir t.t. Sakyčiau, kad kiekvienas randa savo nišą. Jei kai kurios vestuvių fotografus laiko kažkokiais žemesniais nei meninės fotografijos atstovus, tai manau, čia tėra tik to žmogaus nesupratimas. Arba savęs aukštinimas prieš kitus.
Manyčiau, kiekvienas pasirenka savo kelią, ką fotografuoti. Vienam tai pomėgis, kitam darbas.
Thumb up
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 06, 10:49)
Thumb up
Kartais tikrai, paskaitai ir norisi kelt, kaip, kad say iškėlė.
MOJUOKIT RANKYTĖM , girkit viena kitą, tobulėkit, nuoširdžiausiai linkiu sekmės
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 11:53)
Bet, mano nuomone, viskas turi būti step by step, savo laiku
Zinoma taip
Oho, kaip isiaudrinot
ND turi atlikti is kitos puses ne todel,kad parodytu/irodytu gebejimu galias, bet cia yra tokia sios temos taisykle. Jei vienam padarei isimti, kodel nepadarius kitam.gal nereik maisyt sviesiu spalvu su tamsesnem?! niekas nesako,kad ND uzduotys tobulos, jei kazkas mato grubias klaidas, turi savo pasiulymu ir pataisymu,kodel gi nepasiulius savo variantus.
ND pastoviai tokias arsias diskusijas uzkelia, bet kas nori tas praeina,ir paskui dziaugiasi.
brrr
ND turi atlikti is kitos puses ne todel,kad parodytu/irodytu gebejimu galias, bet cia yra tokia sios temos taisykle. Jei vienam padarei isimti, kodel nepadarius kitam.gal nereik maisyt sviesiu spalvu su tamsesnem?! niekas nesako,kad ND uzduotys tobulos, jei kazkas mato grubias klaidas, turi savo pasiulymu ir pataisymu,kodel gi nepasiulius savo variantus.
ND pastoviai tokias arsias diskusijas uzkelia, bet kas nori tas praeina,ir paskui dziaugiasi.
brrr
Aš tai nesuprantu, kodėl Darko ND nebuvo užskaityti. Man jie buvo tvarkingi.
QUOTE(erikamaja @ 2013 06 06, 10:54)
Kartais tikrai, paskaitai ir norisi kelt, kaip, kad say iškėlė.
Pritariu
QUOTE(erikamaja @ 2013 06 06, 09:25)
Siūlau išmesti Iks iš temos
Dėl netikėtumo momento tikrąja-pačia tikriausia!!! to žodžio prasme paspringau kava
Nėr sveikatos šiandien: begalvitas-bejėgitas-apspangitas-nukvakitas- Baisiai knietėjo pasisakyti, bet giesmę gerklėje kažkoks nelabasis uždarė. Tiek to.
As visomis keturiomis būčiau už ND papildymą. Trintis prie CMB poreikio nejaučiu
Norėčiau pamatyti kokio žymaus garsaus ir bais verto fotografo visas klientui atiduodamas 100-200 nuotraukų, darytų kokioje Lt provincijoje, šiaip smalsu
O žurnalines ir laikraštines foto visas apžiūriu, liga jau, nu nžn nžn, ten kartais (dažniausiai) apie wb turbūt visai nežino, spalvos baisios arba aš visai nematau akim
O žurnalines ir laikraštines foto visas apžiūriu, liga jau, nu nžn nžn, ten kartais (dažniausiai) apie wb turbūt visai nežino, spalvos baisios arba aš visai nematau akim
QUOTE(Yvette @ 2013 06 06, 12:41)
Vakar jau nebenorejau i diskusijas veltis. Bet idomu Kodel uzkliivu AS kai dariau ND su visais nikais IR Kodel neuzkliuvo kitos kurios tikrai nedare AS pukuociausia bet vistiek uztaikau netinkamus Moment US i tema ateiti. Is telefono rasau sorry uz klaidas
Čia gal koks tai dėmesio reikalavimas-pašnypšiu, tai sureaguos, bent taip dėmesio bus Turėtum jaustis pamaloninta-Tavo dėmesio matyt labiausiai norima