Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 10:30)
As uzsispyrus, ziauriai  flirt.gif

tavo užsispyrimas panaudojamas ne į tą pusę. Užsispirtum ND paskutinius padaryti, taptum lygiateise dalyve, galėtum čia kelti nuotraukas, sulaukti kritikos, TOBULĖTI. O tu užsispyrus į priešingą pusę. NEdaryti ND, nervuot ( biggrin.gif) čia visus kalbėdama, kiek nerealiai daug vestuvių užsakymų gauni ar kiek aparatūros atnaujinai biggrin.gif Toks tavo būdas.
Laukiu tavo tobulėjimo, nes jau tikrai, gaila žmonių, kurie tavimi pasitiki kaip fotografe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 06 birželio 2013 - 10:02
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 10:45)
O tu manai mūsų spaudos fotografai (profesionalai, fotografuoja ir vestuves) redaguoja savo foto? fotografuoja Raw'ais? visos jos patenka pas dizainerį neretušuotos, kuris jas tvarko savo nuožiūra. O jie save tai gerbia  cool.gif

O nori pasakyti, kad tarp nuotraukų, dedamų prie "Kauno dienos" reportažų ir tarp pvz Kaunecko darbų į žunalus skirtumo nematai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 11:03)
O nori pasakyti, kad tarp nuotraukų, dedamų prie "Kauno dienos" reportažų ir tarp pvz Kaunecko darbų į žunalus skirtumo nematai? smile.gif

o tu manai Kauneckas nemokėtų nusistatyti WB, jei jam prireiktų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 11:01)
tavo užsispyrimas panaudojamas ne į tą pusę. Užsispirtum ND paskutinius padaryti, taptum lygiateise dalyve, galėtum čia kelti nuotraukas, sulaukti kritikos, TOBULĖTI. O tu užsispyrus į priešingą pusę. NEdaryti ND, nervuot ( biggrin.gif)  čia visus kalbėdama, kiek nerealiai daug vestuvių užsakymų gauni ar kiek aparatūros atnaujinai  biggrin.gif Toks tavo būdas.
Laukiu tavo tobulėjimo, nes jau tikrai, gaila žmonių, kurie tavimi pasitiki kaip fotografe.

Jau pernai juos padariusi visus, siaip smile.gif .
O tu susinervuoji mane isgirdusi? Nesinervuok 4u.gif .
Kur rasiau kad nerealiai daug vestuviu uzsakymu gaunu unsure.gif ???
Kazi kiek jau cia as tos aparaturos atnaujinau?

Jei nusivils kazkas manimi, nusiusiu pas tave smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 06 birželio 2013 - 10:12
Erika, įkelk tuos savo ND, gal ateis įkvėpimas tam mūsų Darkui. Gaila būtų, jei išeitų trinktelėjęs durimis.
Atsakyti
Rytine Kava 10, haliucinacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 11:06)
o tu manai Kauneckas nemokėtų nusistatyti WB, jei jam prireiktų?  biggrin.gif

o tu dar kartą įsiskaityk į savo parašymą ir mano atsakymą smile.gif pagal tavo komentarą, visi, kurie fotografuoja žunalams ar laikraščiams netvarko savo nuotraukų, ir pasitiki laikraščio/žurnalo dizaineriūkščiu.. biggrin.gif į ką aš ir atsakiau, kad tuom ir skiriasi laikraščių fotografai, nuo mados fotografų, nors ir tų, ir tų nuotraukos publikuojamos spaudoje smile.gif nė vienas profesionalus fotografas, neatiduos visiškai netvarkytų nuotraukų smile.gif o apie reporterius kita kalba, jų darbo specifika kitokia, jie negali redaguoti nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 06 birželio 2013 - 10:19
Meska, kodel taip nusprendei blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 11:09)

console.gif
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 06 06, 11:18)
o tu dar kartą įsiskaityk į savo parašymą ir mano atsakymą smile.gif pagal tavo komentarą, visi, kurie fotografuoja žunalams ar laikraščiams netvarko savo nuotraukų, ir pasitiki laikraščio/žurnalo dizaineriūkščiu.. biggrin.gif į ką aš ir atsakiau, kad tuom ir skiriasi laikraščių fotografai, nuo mados fotografų, nors ir tų, ir tų nuotraukos publikuojamos spaudoje smile.gif nė vienas profesionalus fotografas, neatiduos visiškai netvarkytų nuotraukų smile.gif o apie reporterius kita kalba, jų darbo specifika kitokia, jie negali redaguoti nuotraukų smile.gif

negaliu nesutikti cool.gif
Atsakyti
RIR, nejaugi galvoji kad mane guosti reikia? Ar tau paguodos truksta?
Kodel kabinejies? Kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 06 06, 11:26)
RIR, nejaugi galvoji kad mane guosti reikia? Ar tau paguodos truksta?
Kodel kabinejies? Kas negerai?

Nes tu neužčiuopi reikalo esmės. Nesikabinėju.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 06, 10:16)
Erika, įkelk tuos savo ND, gal ateis įkvėpimas tam mūsų Darkui. Gaila būtų, jei išeitų trinktelėjęs durimis.

Kiekvienas šioje temoje yra, buvo, bus , dėl savų priežasčių, ne šeip sau ir Darkas pas mus užsuko. Matyt turi tam priežastį. Tikrai nemanau, kad jam trūksta moterų dėmesio, nemoka nustatyti WB, ar šiaip neturi ką veikti.
Todėl pabus lygiai tiek kiek norės. Mano ND jo tikrai nesumotyvuos.
Atsakyti