sveikos
na, kad niekas nesisundė
galim rytojui parinkti, tik dar negaliu pasakyti kelintą, ar būna tie papildymai ryte ar dar neprasidėjo
QUOTE(Smilga* @ 2013 07 13, 19:54)
Merginos, ar kvepalai iš www.fragrancedirect.co.uk originalūs?
na, kad niekas nesisundė
QUOTE(jolka1224 @ 2013 07 15, 11:56)
sveiki, myma, kada iš next sale parinksit?
galim rytojui parinkti, tik dar negaliu pasakyti kelintą, ar būna tie papildymai ryte ar dar neprasidėjo
QUOTE(myma @ 2013 07 15, 12:46)
siandien jau buvo papildymas
QUOTE(Lag'e @ 2013 07 15, 13:45)
Gal is H&M'o uzsakinesite?
kol kas nežinau
QUOTE(jlclove @ 2013 07 15, 13:48)
siandien jau buvo papildymas
kelintą buvo
QUOTE(myma @ 2013 07 15, 13:56)
jei kalba apie ta papildyma apie 11,30-40 ,buvo 42 psl , tai kiek ka dejau i krepsa ,viska rode sould out
Sveiki, norejau paklausti ar galetumet uzsakyti is www.bershka.com?
myma, gal sutiktumet iš next sale parinkti, yra papildyta rūbelių.
as irgi jungciausi prie HM uzsakymo
QUOTE(jolka1224 @ 2013 07 16, 10:15)
myma, gal sutiktumet iš next sale parinkti, yra papildyta rūbelių.
tai kad nera papildymo kolkas kai buna papildymas tai va kaip ir rase 40psl bent berniuku buna
sveikos, na aš pradedu rinkti next tiek seilo tiek naujos kolekcijos, visus laiškus iš eilės tikrinu, surenku pilną krepšą ir užsakysiu iš karto
adrija ir daivadv,
Praeitos savaitės siuntinukai pas mane, rašiau forume, asmenines žinutes, matau, kad būnate prisijungę, bet žinių jokių iš jūsų negaunu. Siuntinukus vežiojuosi su savimi, kad bet kuriuo momentu galėčiau atiduoti..... Jei esate kažkur išvykę - parašykit, tuomet juos namie pasiliksiu.....
Praeitos savaitės siuntinukai pas mane, rašiau forume, asmenines žinutes, matau, kad būnate prisijungę, bet žinių jokių iš jūsų negaunu. Siuntinukus vežiojuosi su savimi, kad bet kuriuo momentu galėčiau atiduoti..... Jei esate kažkur išvykę - parašykit, tuomet juos namie pasiliksiu.....