Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(adija5 @ 2013 06 07, 22:04)
Nu nepasakyčiau,kad liauni,net priešingai schmoll.gif Ir lapai ne smulkiai karpyti.Smulkialapiai tai visų rūšių širdininkai pas mane,o anksčiau paminėtieji tai normaliais lapais...

Bolzano tai tikrai normalus medis , gan stambūs ilgi tamsiai žali lapai...toks prie augesnių pomidorų tikrai...
va ta caramba , tai tiksliai ir lapai trumpi , ir pati plona...o kaip paskitas, gi kažkas dar jas auginat , pamenu... lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2013 06 07, 22:04]
Abudu jau stipriai virš metro pas mani g.gif Gal vėlai sėjai,užaugs dar...

Aišku užaugs. Sėjau kovo 15. Kovo 21 sėjau rozavyj miod, bet miod didesnis už anuos. Nepergyvenu. Daigai gražūs, žydi, viskas bus ok. rolleyes.gif
Atsakyti
na tai ką. Nuvariau mamą į šiltnamį paskaičiuot uriburi kekes. Na rezultatas nėra džiuginantis doh.gif tie patys 6 ar ant vienos 7 pomikai tik. Tuo tarpu ant aureos dvigubai daugiau - plius dar koks pomidorų dydžių skirtumas...........
Atsakyti
Sveiki pamidoru myletojos noriu jusu paklausti,kodel taip yra žydi pomidorai,bet nevisus vaisius užmezga tiesiog nuzidi o pomidoriukas neauga .Man jau galva susisuo nuo skaitimo,kad trasu truksta.Bet tresiau juos su visokiais raugaliukai o hemijos nenoriu det.Pamidorus auginu ne pirmus metus , bet nera taip buve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 08, 18:13)
na tai ką. Nuvariau mamą į šiltnamį paskaičiuot uriburi kekes. Na rezultatas nėra džiuginantis  doh.gif  tie patys 6 ar ant vienos 7 pomikai tik. Tuo tarpu ant aureos dvigubai daugiau - plius dar koks pomidorų dydžių skirtumas...........

ax.gif primink , kokius dar iš tų jūsų sodui augini , ir kaip jie tau patinka... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(svente22 @ 2013 06 08, 18:16)
Sveiki pamidoru myletojos noriu jusu paklausti,kodel taip yra žydi pomidorai,bet nevisus vaisius užmezga tiesiog nuzidi o pomidoriukas neauga .Man jau galva susisuo nuo skaitimo,kad trasu truksta.Bet tresiau juos su visokiais raugaliukai o hemijos nenoriu det.Pamidorus auginu ne pirmus metus , bet nera taip buve  g.gif

g.gif visgi greičiausiai trūksta maistinių medžiagų...mikroelementų ,...
Atsakyti
gal galite paaiškinti kaip teisingai genėti pomidorus? nerandu internete. ar tik apatiniai lapai skinami? ar skinti ties kamienu ar palikti kokį centimetrą? gal kas paaiškins ar kokią nuorodą lietuvių kalba įdės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 08, 18:50)
ax.gif primink , kokius dar iš tų jūsų sodui augini , ir kaip jie tau patinka... ax.gif
Papildyta:

g.gif visgi greičiausiai trūksta maistinių medžiagų...mikroelementų ,...

O tai kokiom trasomis ,man patresti geriau butu neisivaizduoju.Dabar toke pasiula trasu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2013 06 08, 19:09)
O tai kokiom trasomis ,man patresti geriau butu neisivaizduoju.Dabar toke pasiula trasu doh.gif

ax.gif rinkitės savo nuožiūra...gal organines , jei nenorit mineralinių...tik reikia pasidomėti , na ir kainos tų natūralių dalykų nemažos... doh.gif powerfied geros trąšos , sodo centruose yra natūralių trąšų spec pomidorams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 birželio 2013 - 18:31
Aciu merginos,as kažkuriais metais tresiau vientik su organinem trasomis jos ekologiskos ACTIVIT nu zinok pamidoru buvo tai thumbup.gif,reikes patresti jomis.
Atsakyti
sveiki, gal patyrusios gali pasakyt, kodel lapai labai nusvieseje, krumai nera veslus?

aciu
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2013 06 08, 17:16)
Sveiki pamidoru myletojos noriu jusu paklausti,kodel taip yra žydi pomidorai,bet nevisus vaisius užmezga tiesiog nuzidi o pomidoriukas neauga .Man jau galva susisuo nuo skaitimo,kad trasu truksta.Bet tresiau juos su visokiais raugaliukai o hemijos nenoriu det.Pamidorus auginu ne pirmus metus , bet nera taip buve  g.gif

Per karšta. Virš 33 sterilios žiedadulkės tampa. Atvėsti žada kitą savaitę, pamatysit, reikalai pagerės. Jei šiltnamis mažas, prikaitina saulė, neprapučia ir viskas. Pas mane šiltnamis apie 4 m aukščio, ir tai randu neužmegztų vieną kitą.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 08, 23:44)
Per karšta. Virš 33 sterilios žiedadulkės tampa. Atvėsti žada kitą savaitę, pamatysit, reikalai pagerės. Jei šiltnamis mažas, prikaitina saulė, neprapučia ir viskas. Pas mane šiltnamis apie 4 m aukščio, ir tai randu neužmegztų vieną kitą.

Pas mane siemet irgi itariu,kad tie patys bajeriukai vyksta. Pirmos kekes labiausia nukentejo, kai tik karsciai prasidejo. Bet tik pas kelis pomidorus. Pernai nebuvo tokiu dalyku. Sekanciam pavasariui bandysiu is vidaus agro apkalti sienas siltnamio arba stoglangi darysiu dar viena koki g.gif
Atsakyti