Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(tany @ 2013 06 06, 22:30)
matyt...gal dar nuo firmos priklauso  g.gif

Maniškės sėklos Aelitos firmos mirksiukas.gif

QUOTE(Ex @ 2013 06 07, 06:34)
Skaitau ir netikiu - Korol Sibiri vos iki tamstos "dvišakio".. doh.gif

Maniškis Korol Sibiri šiuo metu apie 1.70m aukščio. Tiesa, šįmet jis ne mano šiltnamyje - mano mamos smile.gif

Tai, kad net tiek nėr lotuliukas.gif

Oho, tai jau mama valgo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 07, 05:34)
Skaitau ir netikiu - Korol Sibiri vos iki tamstos "dvišakio".. doh.gif
Kiba po pusę sėklos sėjot mergiotės, iš kur tokius neūžaugas ištraukėt smile.gif Bus labai įdomu kokie ten vaisiai, jei jau toks siurprizas, tai ir pomidorai turėtų būt būtinai raudoni bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Maniškis Korol Sibiri šiuo metu apie 1.70m aukščio. Tiesa, šįmet jis ne mano šiltnamyje - mano mamos smile.gif
Nu skaičiau, bet pati niekad nebuvau įvardinusi, kad ten trąšos.. čia jau skyrelio autorės išmislas, bet pretenzijų nereiškiu smile.gif

Anksčiau dilgėlių raugu tręšdavau, bet atsisakiau. Nežinau ar man pasivaideno, ar taip iš tiesų yra, bet nuo to raugo man nelabai skanūs pomidorai pasirodė esą unsure.gif  kažkokie.. tokie.. nekokie..

Dilgėles raugiu, bet jomis nelaistau, o tą visą tą kvapnų turinį supilu į kompostą. Kompostą rudenį/pavasarį išbarstau šiltnamyje ir esu patenkinta ir aš, ir pomidorai smile.gif

nukopinau is anu metu temos(tiesa pati net neskaiciau kas ten prirasyta blush2.gif ir nieko nekeiciau ax.gif Jei nepamirsiu kita kart pakesiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 07, 06:29)
Maniškės sėklos Aelitos firmos  mirksiukas.gif
Tai, kad net tiek nėr  lotuliukas.gif

Oho, tai jau mama valgo  bigsmile.gif

Mano ir Aelitos is sekleles
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 07, 07:29)
Maniškės sėklos Aelitos firmos  mirksiukas.gif

Oho, tai jau mama valgo  bigsmile.gif

Mano Korol Sibiri irgi Aelitos firmos.

schmoll.gif neee, mama dar nevalgo pomidorų, kabo kekės žalios, toli dar iki nokimo smile.gif
Ir pas mane dar nesiruošia nokt aukštaūgiai, dar tik tuos žemaūgius ankstyvuosius pradėjom valgyt, Ola Polka, Sibirskij Skorospiely ir dar kažkokius raudonus (pavadinimą šuo suėdė..)
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 07, 09:36)
Mano Korol Sibiri irgi Aelitos firmos.

schmoll.gif  neee, mama dar nevalgo pomidorų, kabo kekės žalios, toli dar iki nokimo smile.gif
Ir pas mane dar nesiruošia nokt aukštaūgiai, dar tik tuos žemaūgius ankstyvuosius pradėjom valgyt, Ola Polka, Sibirskij Skorospiely ir dar kažkokius raudonus (pavadinimą šuo suėdė..)

Skaitau apie Korol sibiri ir stebiuosi. paskambinau MB, kad pasižiūrėtų, jau gavau skambutį, kad pomidorus labjau myliu nei sūnų ir jį ax.gif .
Korol išaugęs panašiai virš metro iki krūtinės ir tikrai dar augs aukštyn, niekas ten nesibaigia. Abu daigai vienodi, žiedais apsipylę.
Ex, buvo klaustukas man, pirmoje kekėje 23 žiedeliai, ar gali taip būti?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 07, 10:35)
Ex, buvo klaustukas man, pirmoje kekėje 23 žiedeliai, ar gali taip būti?

Gali. Jis kartais daug žiedų turi, bet realiai ne visus užmezga ir išaugina. Bet kekės vistiek gražios smile.gif Ir dar tikrai gerokai paaugs jis pas tave.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 07, 10:46)
Gali. Jis kartais daug žiedų turi, bet realiai ne visus užmezga ir išaugina. Bet kekės vistiek gražios smile.gif Ir dar tikrai gerokai paaugs jis pas tave.

Tikrai tikiu. lotuliukas.gif , bet su tany sėklomis dalinausi, tai kiek suprantu pasisėjo pirktas, jei toks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 07, 10:51)
Tikrai tikiu.  lotuliukas.gif , bet su tany sėklomis dalinausi, tai kiek suprantu pasisėjo pirktas, jei toks skirtumas.

Šimtą penkioliką kartų minėjo, kad sėjo pikrtines tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 07, 10:53)
Šimtą penkioliką kartų minėjo, kad sėjo pikrtines  tongue.gif

Taip, taip, niekas ir nesiginčija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 07, 08:36)
Ir pas mane dar nesiruošia nokt aukštaūgiai, dar tik tuos žemaūgius ankstyvuosius pradėjom valgyt..

pas mane nei aukštaūgiai, nei žemaūgiai nokt nesiruošia. Aukštieji kai kurie arklinius pomidorus jau užsiauginę, bet vis dar auga anie, apie nokimą kalbos nėr.
Iš žemaūgių turiu vienintelius Boni M. Paragausiu jų turbūt apie liepos vidurį, kai atsiėdus aukštaūgių būsiu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 07, 11:31)
pas mane nei aukštaūgiai, nei žemaūgiai nokt nesiruošia. Aukštieji kai kurie arklinius pomidorus jau užsiauginę, bet vis dar auga anie, apie nokimą kalbos nėr.
Iš žemaūgių turiu vienintelius Boni M. Paragausiu jų turbūt apie liepos vidurį, kai atsiėdus aukštaūgių būsiu..

Panos, dėjot Rozovyj miod nuotraukas, gražūs pomidorai, o kokio aukščio dabar pas jus krūmai. Toks pat klausimas ir apie Orlinyj kliuv.
Pas mane patys mažiausi Blac krim ir Blac from tula, gal tik iki kelių, žemesni už betaliuxus. Kažin ar taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 07, 10:35)
Panos, dėjot Rozovyj miod nuotraukas, gražūs pomidorai, o kokio aukščio dabar pas jus krūmai. Toks pat klausimas ir apie Orlinyj kliuv.

mano ūgio ir tie, ir tie (aš 1,6 m)
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 07, 09:51)
Tikrai tikiu.  lotuliukas.gif , bet su tany sėklomis dalinausi, tai kiek suprantu pasisėjo pirktas, jei toks skirtumas.

jo deje blush2.gif
tiesa su mazariniu pasiseke, sejau ir pirktines ir 1 Savi seklyte, nes labai jau skirtumas buvo dydziu, palyginimui... tai ta Savi visgi mazarinis, o va pirktines, tai net nepanasu doh.gif visiskai apvalus pomikai... vnz nesesiu as daugiau rusisku seklu is pakeliu...is Sprut slivkos isaugo tik vienas gal toks koks turejo, nors i paveiksliuka tai visai nepanasu, bet bent jau neapvalus pomidorai... vieninteliai black prince visi 3 vienodi...aisku nezinau ar bus black smile.gif...
Atsakyti