Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

biggrin.gif 4u.gif ojej...moskovskos krasavicos ir supermodel o kas čia per veislės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 20:53)
biggrin.gif  4u.gif ojej...moskovskos krasavicos ir supermodel o kas čia per veislės ax.gif

a či akad prisirinkau rusiškų veislių šiemet tai neklausk, surašau kas pas mane auga:
betalux
boney M
Golden cherry
black cherry
ananas
chio sun
percevidny rozovy
black russian
orliny kliuv
medovy spas
yellow pearshaped
orange
supermodel
krasavica moskvy
churma
Pudovik
orange banane
oranževy gigant
russian rose
greet white
sibirsky skorospiely
izumrudnoje jabloko
bandau spėt kad dar tigrela yra ( pas mane užvadinti ,,gonziko margaisiais", bo iš jos gauti ax.gif
dar turėtų tarp jų būt rudas ir violetinis iš kiniečių siųsti, tai va koks mano meniu, o pas mamą išvežiau be visų šitų dar nepaminėtus:
malinovy zvon
goldene kionigin
ildi

kažkodėl šitų pas mane neliko, na bet nieko tokio- paragaut gausiu biggrin.gif
tai vat ką šiemet bandau augint- visos veislės man naujos, čia beskaitinėdama užsikabliavau truputuką blush2.gif

Atsakyti
thumbup.gif super...tikrai bus ir labai gerų jų tarpe...o kur tiek sėklų susirinkai g.gif

tiesa , įdomus yra aptarimas su foto
http://forum.tvoysad...v-t6831-60.html
gal bus įdomu kam paskaityt...
o pudovik kur gavai blush2.gif biggrin.gif

Matina gražiai atrodo nuotraukoje...o aš laikau pokelį neatplėštą , reiks bandyt ir tą... biggrin.gif

jo , čia kablys ne tas žodis doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 birželio 2013 - 21:12
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 21:08)
thumbup.gif super...tikrai bus ir labai gerų jų tarpe...o kur tiek sėklų susirinkai g.gif

o pudovik kur gavai blush2.gif  biggrin.gif

tikiiuosi, dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taigi sm- visagalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mūsų geroji fėja G pavasary sėklelę gi nusiaubė pagal pageidavimus, tai ten ir prigriebė visus rusiškus, o kaikuriais mergicos pasidalino, kai kuriuos- iš ebay pirkau siunčiausi- įvairūs keliai patekimo pas mane blush2.gif bet dėkinga visoms be galo- kam negaila kelių sėkliukių ir dalinasi wub.gif wub.gif thumbup.gif kolektyvas, turiu pripažint biggrin.gif Aš irgi negodi- ėmiau ne pokelį, o po pusę, tai tų sėkliukų ne perdaugiausiai gavosi, bet kai po 2-3 sėjau, nu kai kuriuos net 5 pasėjau, tai gavosi daug veislių pabandymui.
Atsakyti
drinks_cheers.gif wub.gif čia tai tiesa...mano irgi visi geriausieji gauti iš SM geradarių... wub.gif
Nu tai kas kitą pavasarį ton sėklelėn žygiuos...gal praneeš iš anksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 21:08)

jo , čia kablys ne tas žodis doh.gif  thumbup.gif

nu tai sudie pagalvėle, sudie lovele, šianakt manys nilauk-skaitysiu cool.gif
jooo, kabliuks kaip reikiant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 22:08)

Noriu Король Сибири * labai skaniai atrodo wub.gif Jau dvi vietos iš numatomų 12 laisvų kitais metais suplanuotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 06 17, 22:23)
Noriu  Король Сибири * labai skaniai atrodo  wub.gif  Jau dvi vietos iš numatomų 12  laisvų kitais metais suplanuotos  ax.gif

rolleyes.gif biggrin.gif tai gerai...turi dar 10 laisvų vietų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 21:20)
Nu tai kas kitą pavasarį ton sėklelėn žygiuos...gal praneeš iš anksto lotuliukas.gif

tiksliai,jei kas eisit- šaukit prieš savaitę gerą, tai mes jumi sąrašiukus tik susiųsim cool.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai vėl juodas darbas laukia- vėl apsispręst ką auginst kitais metais- žiauruma, turiu pasakyt, nes atrodo- žinai ko nori, o vat paskaitai tik biski, dar kokia geradarė nuorodą kokią su propaganda įmeta ir pan- ir norų iškart dešimt kart daugiau atsiranda doh.gif doh.gif doh.gif

pas mane noruosi kiba atsiras dar šie:
Мастер гарден
...ai, dar geriau nerašysiu, vistiek persigalvosiu penkiskart dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 17 birželio 2013 - 21:34
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 22:25)
rolleyes.gif  biggrin.gif tai gerai...turi dar 10 laisvų vietų lotuliukas.gif

Aha, gerai, yra vietos atsinaujinimui bigsmile.gif
Dar tie labai skaniai atrodo:
Конус (семена присла AI). Очень очень понравился! Единственный красный помидор у меня. На удивление вышел вкуснее всех розовых. Урожайность обалденная, гроздьями свисают помидоры, и это при том, что все плоды в кисти крупные. Среднеранный, плод сердцевидный, вкус – очень яркий, в нем есть все: и сладость и кислинка, и насыщенность, в общем классический вкус, и прекрасная мякоть. На тарелке он тот, что красный.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 06 17, 21:23)
Noriu  Король Сибири * labai skaniai atrodo  wub.gif  Jau dvi vietos iš numatomų 12  laisvų kitais metais suplanuotos  ax.gif

Bandau šiemet smile.gif
Mačiau, rusaitės forume labiau Miodovyj Spas giria.. Žiūrėsiu, kaip skonis, bo kol kas Karalius kur kas augesnis ir derlingesnis nei Spas'as pas man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 17, 22:33)
Žiūrėsiu, kaip skonis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti