Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 17:16)

Ir dar, nežinau ar skanus, bet, sakyčiau, visai įdomus ir kol kas "nepasišiukšlinęs" derliumi naujokas Оранжевая Груша:

Vo cia tai bent bigsmile.gif Tai jei dabar tokie vaizdai, idomu, kaip issirinkti reikes rudeni, kai ir skonio savybes atsiskleis, ir derlius bus dyyyydelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 17:31)
4u.gif Asese , nenusimink...a

Aš nenusimenu mirksiukas.gif Nebe tas amžius, kad pergyvenčiau dėl pomidorų ar kokių kitų niekų mirksiukas.gif Gyvenimas per trumpas, kad liūdėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 16:18)
Niekada pomidorų aplink špagatą neapsukinėkit rytais. Stiebai ryte būna labai trapūs, greit lūžta. Tą darbą geriausia atlikti popiet arba vakare, kada stiebai suminkštėja ir tampa lankstesni.
Rytais galit atlikti tik vieną kokybišką darbą - išgenėti pomidorų atžalas pažastėlėse.

oba blink.gif pirma karta girdziu...
jetau dabar rytas vakaras pas juos vaiksciot doh.gif ryte- pazastu kusiukus depiliuot, vakare- apie spagata apsukti, pagalve pataisyt, lopsine padainuot biggrin.gif kazin diena jiems is manes nieko nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 17, 20:38)
kazin diena jiems is manes nieko nereikia g.gif

Reikia biggrin.gif - apie 11 val pajudinti, kad geriau megztų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 17:41)
g.gif tai dar nenurašyk , aš dar iš tokių tikiuosi  biggrin.gif yra ir pas mane tokių lėtų... biggrin.gif
Visumoj , tai , nežinau gal klysiu , stambiavaisių tokie medžiai ir būna dideli pagrinde...nors pernai taiko kaip turėjau, tai tokio gal jau nepaklius daugiau lotuliukas.gif nenorėčiau tikrai lotuliukas.gif o vaisiai kaip žvakutės... :lotuliu  kas:

O kur gavai tą jugoslavian pomidorą ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif laukiu toliau kas is ju bus.

Cinkovic Yugoslavien gavau is loretos sodu 4u.gif .

Ex, bet jau grozis kekiu bigsmile.gif Neispasakytas grozis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 10:23)
Štai šitam puslapiuke man visai panašu į taviškę Rozą:
http://siray.at.ua/i...g_tomatov_3/0-9

Turėjau Ananasinį kažkada. Labai skanus, tik ūgis netiko. Dabar žinočiau , kaip ūgį padidinti.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 06 17, 20:39)
Reikia  biggrin.gif  - apie 11 val pajudinti, kad geriau megztų  smile.gif

pas mane vejelis pajudina. siandien buvo net baisu, kad su visu siltnamiu nenunestu- tiek judino biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS, ESU "NAUJOKE" SIOJE SRYTYJE, PIRMI METAI AUGINU POMIDORUS SILTNAMYJE. TURIU BEDA: KRENTA POMIDORU ZIEDAI (NUDZIUSTA, PAGELTONUOJA SAKELE IR NUKRENTA). PATARKITE, PRASAU, KA DARYTI? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 17, 20:06)
siandien buvo net  baisu, kad su visu siltnamiu nenunestu- tiek judino biggrin.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif Pas mane mama prie tokio judinimo vis kėsinasi šiltnamius uždaryt, ale griežtai prisakyta - nors ir šiltnamis skristų, vėdinimas svarbiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irinapp @ 2013 06 17, 20:13)
SVEIKOS, ESU "NAUJOKE" SIOJE SRYTYJE, PIRMI METAI AUGINU POMIDORUS SILTNAMYJE. TURIU BEDA: KRENTA POMIDORU ZIEDAI (NUDZIUSTA, PAGELTONUOJA SAKELE IR NUKRENTA). PATARKITE, PRASAU, KA DARYTI?  4u.gif

naujokamas labai geras filmukas cia jei rusiskai mokat
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 17, 20:53)
Turėjau Ananasinį kažkada. Labai skanus, tik ūgis netiko. Dabar žinočiau , kaip ūgį padidinti.

ax.gif aš auginu ananasą , pernai vieną ir šiemet vieną...labai skanus ir gražus vaisius.Tik nebūvo jų daug...o ūgis tai jo normalus buvo , kaip ir visų pomikų g.gif
bet mano gal ne toks...mano toks dvispalvis , ne churma...churma yra kita veislė g.gif , turiu sėklų , bet dar nebuvo išbandytas...
nors ir pavadinimai skiriasi- pas mani ananasas o čia ananasinis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 birželio 2013 - 20:48
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 17, 19:53)

pas mane ananasinis visia padoraus ūgio, lankiniopakraštį auga, bet greit sieks stogą jau, koks 1,20m jau yra ūgio, net nulaužtos viršūnės gražiai prigiję ir su žiedais, o kur iš stimburių atžėlė tai dar nežydi.Apėjau su sąrašu savo valdas- liūdina vaizdas kolkas- su bumbulais tik keletas, dauguma tik žydi ar ruošiasi žydėt dar tik. Gražiai pudovik augina bumbulus, oranževy gigant irgi, betaluxai ir boney M pirmaujantys grožiu kolkas, dar tiesa vienas gražuolis neaiškus- ar tai izumrudnoje jabloko ( kaip žinot kadjau prinoko???????) ar orange- nei laukt keičiant spalvą nei ragaut dabar jį doh.gif dydeli ir gražūs pomikai kaba. moskovskos krasavicos ir supermodel tai tik taip gražios, o bumbuliukų- baba kolkas. ir russian rode tik dvi iš 5 su žirniais. kame reikals? g.gif dar rudąjį iš kiniečių galėčiau ptapšnot per petį-maladiec, koks gražus. o pas mamą didesnė įvairovė rūšių papuolė, tai ten daugiau vedančių, su bumbulais daugelis ( kažin ar šiltnamį ior žemę ar šeimininkę ir jos priežiūrą kaltint kad mano sklype niauga taip gražiai cool.gif )

Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 06 17, 20:45)
ax.gif aš auginu ananasą ,.mano toks dvispalvis , ne churma...churma yra kita veislė  g.gif , turiu sėklų , bet dar nebuvo išbandytas...

pas mane auga dabar ir churma ir ananasas, o gal ananasinis-krūmai tai tikrai skiriasi žymiai.anansas aukštesnis, stambesnis.
Atsakyti