Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Ex @ 2013 06 16, 16:06)
Bet dėl krūmo aukščio rašo paistalus. Tik neaišku kodėl. Šiuo metu mano Rozovy Miod jau 2m aukščio krūmai. vieną krūmą auginu dviem stiebais, kitą - trimis, ir abu tokie aukšti. Jau bandau įsivaizduot kokio aukščio jie bus iki rudens  lotuliukas.gif

Ant Orliny Kliuv pakelio taip pat rašo, kad krūmo aukštis nuo 1,2m iki 1,5m. Deja, pas mane ir tas Snapas jau dvimetrinis, o pabaigos augimui nematyt schmoll.gif

pas mane viskas analogiškai drinks_cheers.gif Tik aš net nebandau įsivaizduot, kas iki rudens bus.. skirtingai nuo tavo bažnyčios, mano šiltnamiukų aukštis labai ribotas ax.gif O stogą jau siekia.
Beje, ir tie, ir tie pas mane jau pradėjo nokti wub.gif Ir kaip greit prisirpsta - iš vakaro dar toks vos balsvas, ryte jau rausvas, per pora dienų jau ir normalios spalvos wub.gif Ir skonis man tinka - mėsingi tokie, niam niam wub.gif Tiesa, tik Miod'ą valgiau, Kliuv'ą dar palikau ant šakelės.

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 06 14, 21:18)
Aš turiu šiemet ir nesusipratimų pasisodinus  ax.gif , bus kitąmet vietos atsinaujinimui  ax.gif

gal gali tuos nesusipratimus įvardinti? Kad aš netyčia neįsigyčiau kada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 06 14, 22:11)
blush2.gif dar prisiminiau...Saintlina , o tu iš mydobro pirkai kokių pomidorų...kaip jie tau patinka dabar ir kokie ax.gif

ne, pomidorų nepirkau iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 06 14, 18:40)

Nerandu Medovyj spas,  Orlinyj kliuv, Rozovyj miod  g.gif  Prisiskaiciau pagyru, noriu as ju sau prie to pacio  bigsmile.gif

http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 14, 19:09)
Sie "Сибирский Сад" serijos:
http://ogorodural.ru...t-orlinyi-klyuv

o kaip siunčiatės iš tokių tolimų taškų? juk jie nerašo, kad siųstų į EU. Su ebay ir kt. viskas paprasta ir aišku, o iš Rusijos provincijos kaip?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 17, 07:48)
pas mane viskas analogiškai  drinks_cheers.gif 
Beje, ir tie, ir tie pas mane jau pradėjo nokti  wub.gif  - mėsingi tokie, niam niam  wub.gif

gal gali tuos nesusipratimus įvardinti? Kad aš netyčia neįsigyčiau kada  smile.gif

Tai gerai, kad ir pas tave tas pats biggrin.gif nes jau pradėjau manyt, kad į mano šiltnamio žemę kažkas augimo hormonų pripylė..
Bet kaip smagu, kad jau noksta pas tave thumbup.gif turbūt ankstyvesnė veislė pasitaikė smile.gif mano Miod'ai dar net nesiruošia nokti schmoll.gif matyt nusprendė užaugti pagal instrukciją iki 1,5 kg ir tik tada sunokt.. biggrin.gif

O tai tu dar ruošiesi kažką naujo įsigyt? blink.gif man tai jau atvėso azartas, žiūriu į tas pomidorines nuorodas bukom akim ir taip viskas neskaniai atrodo, taip nieko nesinori.. doh.gif
Nors iš sportinio azarto ir man būtų įdomu išgirst, kokie ten pas Asesę nesusipratimai. Galėtų netampyt gumos iki rudens ir dabar pasakyt.. ax.gif

Man, asmeniškai, nesusipratimas su Fantasio. Nesuprantu, kažkokie neūžaugos, vos 1,5m siekia doh.gif kai tuo tarpu kiti hibridai beveik dvimetriniai.. Pasodinau juos eilėje šalia Taifun ir Florenzia, nu tai tie Fantasio tokie sūtraukos, kad juos kur.. unsure.gif nepirksiu daugiau šio hibrido schmoll.gif gadina jis man visą tvarką.
Atsakyti
Bliamba, paskaitau, kaip pas jus visas cia daigai stoga kelia.... pas mane irgi visad keldavo, o siemet visi staiga patapo zemaugiais. kuri laika guodziausi, kad gal jie man tik i vasaros pabaiga stoga keldavo, gal dar ne laikas, gal nepamenu tik... bet kai cia paskaitau, suprantu, kad siemet kazkas ne taip g.gif 11 skirtingu aukstaugiu veisliu ir visos man vos subine siekia unsure.gif patys daigai tai normalus, sveiki zali druti, bet visi zemi unsure.gif . plius susodinau per retai( pirma karta gyvenime)- valsa galiu aplink savo daigus sokt- tiek vietos. tai, kad nors dviem kotais kad buciau paleidus, bet ne- tikejausi dziungliu ir vienu nuauginau doh.gif
kas metai vis kita nesamone pomidoruose pas mane unsure.gif
Atsakyti
kas pergyvenat dėl lapų raitymosi, tai nėr ko pergyvent. Pas mane ankstyvieji Mashotka ir Polset H suraitytais lapais, o vaisių daugiau nei lapų. Gali būti dėl azoto, nes tręšiau perpuvusiu mėšlu šiltnamį, bet vėlyvieji nesisuka, nors visko dirvoje tiek pat. gal dar dėl kažkokių oro sąlygų, bet jei tie lapai sveiki, be dėmių ir kitokių negalavimų, tai nereikia smarkiai rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 09:23)
Man, asmeniškai, nesusipratimas su Fantasio. Nesuprantu, kažkokie neūžaugos, vos 1,5m siekia doh.gif  kai tuo tarpu kiti hibridai beveik dvimetriniai.. Pasodinau juos eilėje šalia Taifun ir Florenzia, nu tai tie Fantasio tokie sūtraukos, kad juos kur.. unsure.gif nepirksiu daugiau šio hibrido schmoll.gif gadina jis man visą tvarką.

Auginu aš Fantazio pas mane su juo viskas gerai peikti negaliu mirksiukas.gif .

Papildyta:
[quote=Asta ir G,2013 06 17, 10:05]
Nuotraukas bandysiu vakarė sukelti, o dabar iš ankstyvų galiu pagirti Olia polka ir Beta dėka jų mes jau vaišinamės savo pomidorais blush2.gif . Hibridai šiais metais pirmoje kekėje augina mažiau vaisių nei pernai tik po 7 vnt., bet antroje trečioje suskaičiuoju po 9 vnt. Nehibridai numėtė nemažai žiedų ir dar gelsta. Turiu sėjus sėklų mix tai įdomu iš jų kas bus, bet matau, kad yra keli daigai žemaūgiai tai va jeigu žinotum ką sėji tada jiems atitinkamą vietą parinktum, o dabar nuojauta neapgavo ir susodinau gerai kaip žinodama ax.gif .
Atsakyti
Pas mane pomidorai jau beveik visi iki stogo daaugo, sakau, ner nei vieno zemaugio, pagal aprasymus tai lenkia ryskiai ugiu, o visus beveik dviem stiebais paleidus doh.gif , praeita sav. gerokai lapu apmazinau, nebeziurejau, kad reikia po pora lapeliu nukirpti, variau be gailescio, nuo kai kuriu po kokius 8 reziau, bet lyg nieko, gyvi, labai nesublogave stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 06 17, 09:49)
Bliamba, paskaitau, kaip pas jus visas cia daigai stoga kelia.... pas mane irgi visad keldavo, o siemet visi staiga patapo zemaugiais. kuri laika  guodziausi, kad gal jie man tik i vasaros pabaiga stoga keldavo, gal dar ne laikas,  gal nepamenu tik... bet kai cia paskaitau, suprantu, kad siemet kazkas ne taip g.gif  11 skirtingu aukstaugiu veisliu ir visos man vos subine siekia unsure.gif  patys daigai tai normalus, sveiki zali druti, bet visi zemi unsure.gif . plius susodinau per retai( pirma karta gyvenime)- valsa galiu aplink savo daigus sokt- tiek vietos. tai, kad nors dviem kotais kad buciau paleidus, bet ne- tikejausi dziungliu ir vienu nuauginau doh.gif
kas metai vis kita nesamone pomidoruose pas mane unsure.gif

Sveikutės.
Parvykau iš savo ligoninės. Atsisveikinau su penkiais daigais. Mazarini, rozavyj miod, korol sibiri, medovyj spas, ivan kupala. Miodų abu daigai, kitų po vieną liko. Kurie liko -negaliu girtis, kad viskas ok, apgeibę, nuvytusios viršūnės, nudžiūvę žiedai. manau išleis pažastukus ir duos derlių ant jų. Pirmosios kekės, kur buvo užmegztos, manau gal užaugs. Dar bėda ta, kad sekmadienį galvojam porai savaičių išvykti. Atostogos, tai iš viso nežinau kaip elgtis. Tręšti, laistyti, mulčiuoti????????? Dabar dar numirėlių liepiau neiškasti, prieš išvažiuojant bus proga pakasinėti giliau, gal bus aiškesnis vaizdelis, kas žemelėje dedasi.
Užtat kurmis, kuris buvo šiltnamy įsikūręs l. gražų kelią lauk parodė. Tai tikiuosi nesugrįš.
auginkit ir branginkit savo pomidpriukus, linkiu, kad nieko panašaus nei vienai patirti nereikėtų. Juokinga, bet pati neįsivaizdavau, kaip gali skaudėti dėl kažkokio pomidoro. Atlėkus kaimynė pasmalsavo, tai paskui rypavo, kad geriau jau būtų nemačius.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 17, 10:15)
Auginu aš Fantazio pas mane su juo viskas gerai peikti negaliu  mirksiukas.gif .

Šiaip tai ir pas mane su Fantasio viskas gerai, daigai labai gražūs, stambūs, kekės pilnos, gražios, jei augtų tik šis vienas hibridas, tai gal ir nebumbėčiau, bet kai turiu su kuo palyginti jų aukštį, tai gerokai atsilieka nuo kitų hibridų.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 08:23)
Man, asmeniškai, nesusipratimas su Fantasio. Nesuprantu, kažkokie neūžaugos, vos 1,5m siekia doh.gif 

pripratai tu jau prie pomidorų-monstrų, kad birželio vidurio nesulaukus jau dvimetriniai būtų biggrin.gif Normalūs tie Fantasio. Ūgio, žinoma, kol kas kiek mažesni, ale tikrai pusantro metro viršys smile.gif

Mano nokstantis Kliuvas.
user posted image

Na kaip gali nemylėt tokių pomidorų?.. wub.gif Kliuvas aiškiai tarp mano favoritų wub.gif

user posted image

Dar labai patinka Mazariniai. O kokio jie aukščio nusimato? Kol kas kiek žemesni už kaimynus - Kliuvą, Miodą ir Sibiro karalių.

user posted image

Mano nesusipratimas - Utreniaja Rosa, kuri aiškiai nėra Utreniaja Rosa g.gif Keistas pomidoras kažkoks..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 birželio 2013 - 09:54
QUOTE(Ex @ 2013 06 17, 10:25)
Šiaip tai ir  pas mane su Fantasio viskas gerai, daigai labai gražūs, stambūs, kekės pilnos, gražios, jei augtų tik šis vienas hibridas, tai gal ir nebumbėčiau, bet kai turiu su kuo palyginti jų aukštį, tai gerokai atsilieka nuo kitų hibridų.

Pas mane jis su kitais hibridais vidurinėje lysveje auga tai hibridai visi kaip kareiviai vienodi ax.gif . Aš nepykčiau ant jo kad jis žemesnis bile kekių kiekiu neatsiliktų nuo kitų. Svarbu juk ne ūgis, o smūgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 16, 16:06)

Bet dėl krūmo aukščio rašo paistalus. Tik neaišku kodėl. Šiuo metu mano Rozovy Miod jau 2m aukščio krūmai. Truputį skiriasi nuo žadėto pusmetrinio, ar ne?

Ant Orliny Kliuv pakelio taip pat rašo, kad krūmo aukštis nuo 1,2m iki 1,5m.

o pas mane maždaug toki kaip turi būti, abu kolkas apie metrą siekia, tikrai ne daugiau. Visam šiltnamyje gal 3 daigai tik jau mano ūgio, apie 1,70., visi kiti perpus kolkas, kai kas 1,20 siekia, bet lygtais aukštaūgių nelabai ir sėjau, tai neturėtų džiunglės būt. Va kas džiugina mano akį tai Boney M- labai gražios kekės, ir jau gal pagaliau raust pradės, tikiuosi, o tai jau taip nekantru laukt... Vakare reikės aprašymą tikslesnį pasidaryt kas kaip auga, nes tikrai yra keli kur prastokai su žirniukais kolkas- tik žieda ir lapai.
Atsakyti