Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 14, 20:30)
Kai uzklydau ten... Kai pamaciau tiek gerio... doh.gif  Visko reikia... Beda ir ne kitaip  schmoll.gif

g.gif biggrin.gif o bet kur jas gausi... g.gif nors , įdėmiau pažiūrėjus...gal ir ne tiek jau daug reiktų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 14 birželio 2013 - 19:39
QUOTE(diuni @ 2013 06 14, 20:32)
g.gif  biggrin.gif o bet kur jas gausi... g.gif nors , įdėmiau pažiūrėjus...gal ir ne tiek jau daug reiktų... biggrin.gif

Tai as dar i agurku skyriu uzbridau blush2.gif Vat ten reikia nemazai ko biggrin.gif Reiks bet kokiu budu Seklele nusiaubti kitam sezonui, ne kitaip g.gif
Atsakyti
O as siemet save keikiu, kam visokio s.. prisisodinau doh.gif Bet kitamet turbut dar labiau keiksiuos biggrin.gif doh.gif Ir kada tam zmogui gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 14, 19:30)
Kai uzklydau ten... Kai pamaciau tiek gerio... doh.gif  Visko reikia... Beda ir ne kitaip  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kulke @ 2013 06 14, 20:01)
O as siemet save keikiu, kam visokio s.. prisisodinau  doh.gif  Bet kitamet turbut dar labiau keiksiuos  biggrin.gif  doh.gif  Ir kada tam zmogui gerai  smile.gif

Tai cia visai neblogas variantas biggrin.gif S jau nebesodinsi kitamet, uztat kiek gerio tilps bigsmile.gif
O as jau dabar matau, kad didesne dali tikrai noresiu kitamet vel sodinti savo siltnamyje... Tai kur sodinti dar likusius neisbandytus ir dar norimus...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 14, 22:14)
didesne dali tikrai noresiu kitamet vel sodinti savo siltnamyje... Tai kur sodinti dar likusius neisbandytus ir dar norimus...

Aš turiu šiemet ir nesusipratimų pasisodinus ax.gif , bus kitąmet vietos atsinaujinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 14, 19:10)
Auginu siemet Black Russian bigsmile.gif Nepastebejau, kad lapai suktusi g.gif  Rytoj butinai atkreipsiu demesi.. O jei pomidorai dievisko skonio bus wub.gif

Nulėkiau ir aš pažiūrėti savo Black Russian, kaip tik šito lapai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 14, 22:37)
Nulėkiau ir aš pažiūrėti savo Black Russian, kaip tik šito lapai gražūs  smile.gif

Skaiciau apie ta lapu sukimasi,kad lyg dirvos isdruskejimo pozymis g.gif Pas mane ir kaikuriu lapai sukasi, bet tik viename siltnamio sone ir tik apatiniai. Bet ten dirva priesmelis, tai su dregmes trukumu kovoju siemet. Nors ir mulciuoju. Pernai to nepastebejau, o siemet islenda su rusais sitas reikalas labai ryskiai. Hibridai nedurniuoja.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 14, 23:46)
Skaiciau apie ta lapu sukimasi,kad lyg dirvos isdruskejimo pozymis  g.gif  Pas mane ir kaikuriu lapai sukasi, bet tik viename siltnamio sone ir tik apatiniai. Bet ten dirva priesmelis, tai su dregmes trukumu kovoju siemet. Nors ir mulciuoju. Pernai to nepastebejau, o siemet islenda su rusais sitas reikalas labai ryskiai. Hibridai nedurniuoja.

Reikės atkreipti ir man dėmesį, nes vienam šiltnamio kampe sunkesnė žemė, kitur priesmėlis. Vieni nori pradėti riestis lapai, kiti gražių gražiausi. Reikės patyrinėti su savo planeliu kas kur kaip. tada gal paaiškės kur šuo pakastas. g.gif g.gif

Aš pasižiūrėjau į savo planelį, tai pas mane tik vienas lietuviškas pomidoras Viltis. Radau senas sėklas, pasėjau, išdygo tik vienas. Tai dabar su kitataučiais bendrauja. Bet man jis vienas iš gražiausių, gal, kad lietuvis, oh doh.gif , vis prie saviškių traukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 14 birželio 2013 - 21:54
QUOTE(Asese @ 2013 06 14, 22:18)
Aš turiu šiemet ir nesusipratimų pasisodinus  ax.gif , bus kitąmet vietos atsinaujinimui  ax.gif

bigsmile.gif papasakok apie juos...kas tokie...gal kitąmet neprisodinsim biggrin.gif
Papildyta:
blush2.gif dar prisiminiau...Saintlina , o tu iš mydobro pirkai kokių pomidorų...kaip jie tau patinka dabar ir kokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 14, 20:17)
ivan kupala pats aukščiausias , nedaug liko iki stogo viršaus jau jam...kur reiks dėt biggrin.gif

Aha,šitas iš ne hibridų pats aukščiausias ir pas mani smile.gif Kaip ten jį reiks išraityt,gal žemyn galva viršūnę paleisiu g.gif
QUOTE(diuni @ 2013 06 14, 23:11)
o tu iš mydobro pirkai kokių pomidorų...kaip jie tau patinka dabar ir kokie ax.gif

Man irgi cekava labai,nes šiemet iš jų nieko nepirkau...Mane ten rapsodija ir uvertiūra sudomino g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 14, 23:11)
blush2.gif dar prisiminiau...Saintlina , o tu iš mydobro pirkai kokių pomidorų...kaip jie tau patinka dabar ir kokie ax.gif

ne Saintlina as, bet pasakysiu-pirkau is ju pora pokeliu seklu. Tai turiu Apelsin ir Zolotoj dozd. pastarasis kaip Golden Pear. Mazos geltonos kriausytes formos. Sejau pora daigu apelsin. Daigai galingi, labai issisketoja su lapais. Del Derejimo dar nieko negaliu pasakyti, nes seti gal kovo 17 diena. Tai dar tik megsti pradeda. Bet del Adijos paminetu is Muzikalnaja serija pomidoru, tai ir man norisi pabandyti g.gif Gali buti,kad gal net ir nusipirksiu seklu kitam sezonui. Nes jau tas kekiu didumas ir aprasomas derlius, tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 06 14, 21:18)
Aš turiu šiemet ir nesusipratimų pasisodinus  ax.gif , bus kitąmet vietos atsinaujinimui  ax.gif

Apie nesusipratimus būtinai parašyk 4u.gif
QUOTE(adija5 @ 2013 06 15, 00:03)
Aha,šitas iš ne hibridų pats aukščiausias ir pas mani smile.gif Kaip ten jį reiks išraityt,gal žemyn galva viršūnę paleisiu g.gif

Man irgi cekava labai,nes šiemet iš jų nieko nepirkau...Mane ten rapsodija ir uvertiūra sudomino g.gif
\

Aš auginu ir uvertiūrą ir rapsodiją, bet kadangi mano visi daigai sėti yra balandžio 10, tai tik dabar pradeda megzti. O daigai kol kas labai gražūs.thu thu thpu.
Vėliau reportažą įdėsiu, kai bus ką dėti 4u.gif
Atsakyti