Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

jei labai gaila laužt stiebus, tai geriausias vaistas nuo to gailesčio - atsikratyt jų, kol dar į stiebus nevirto smile.gif Dabar jau nebegalėčiau antrų nulaužt
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 06, 11:41)
jei labai gaila laužt stiebus, tai geriausias vaistas nuo to gailesčio - atsikratyt jų, kol dar į stiebus nevirto smile.gif Dabar jau nebegalėčiau antrų nulaužt

kasdien apžiūrint ir tai įsigudrina koks nepastebėtas išlikt. O jei tik savaitgaliais aplankant, tai širdies skausmas neišvengiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 06, 12:12)
doh.gif  biggrin.gif mano panašus vaizdelis...o ką tu ten retinsi , aš iš apačios nukirpau lapus , palikau po 2 po keke...ir daugiau viskas , nėr ko kirpt kolkas , visi vienu stiebu... ax.gif

O aš visai pamiršau apie lapo palikimą po keke doh.gif Perskaičiau ir prisiminiau.
Tik dabar iki vakaro kirbės klausimas ar pasidarbavau iš peties ar pomidorams pasisekė...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 11:16)
Man trečius stiebus laužyt gaila, o jau antram nulaužt turbūt ranka nepakiltų  biggrin.gif

Tai pas tave ten miskas blink.gif
Ai, lauziau.. gaila, bet uzteks tu pomidoru-labai nenoriu, kad susirgtu jie man.. Tai geriau reciau tegu auga..

QUOTE(Paladė @ 2013 06 06, 11:41)

Jei kasdien siltnamyje tupeciau, tai nebutu ju tiek daug... O kai nuvaziuojam tik savaitgali ir dar laistyti reikia, tai neimanoma suziureti ir sutvarkyti taip greit. smile.gif
Bet ir taip dziaugiuosi, kad su tokiu nesokinejimu derliaus sulaukiam pakankamai bigsmile.gif

QUOTE(Liutuke! @ 2013 06 06, 11:57)
O aš visai pamiršau apie lapo palikimą po keke  doh.gif  Perskaičiau ir prisiminiau.
Tik dabar iki vakaro kirbės klausimas ar pasidarbavau iš peties ar pomidorams pasisekė...

Na, as apskabiau pirmus 2-4 lapus.. Tai kai kuriems iki ziedines kekes dar pora lapu belike buvo.
Atsakyti
vakar netycia uzsukom i soda , tai apziurejau savus "vaikus".. vienintelis kliuvas ziedus meta, gelsta ziedo kotelis g.gif kazi kodel g.gif kas butent JAM nepatiko, jei salia augantys visi normalus g.gif Salia auga dar trys kliuvai, o tie zydi ir gerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 12:00)
Uriburi mane pradeda nervinti. Pats augalas didžiausias, lapai pusmetriniai, o vaisių tiek, kad nervas ima žiūrint  doh.gif  Kažkuo aš jam neįtinku, matyt  g.gif

Ne tu viena tongue.gif Giuljeta ar ne keturis kart pigesnė,o žiedų daug daugiau ir kompaktiškesmė su tuo arkliu lyginant.Tiesa,Beorange irgi nelabai man simpatizuoja ax.gif
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 06, 13:17)
Ai, lauziau.. gaila, bet uzteks tu pomidoru-labai nenoriu, kad susirgtu jie man..
Na, as apskabiau pirmus 2-4 lapus.. Tai kai kuriems iki ziedines kekes dar pora lapu belike buvo.

O iš kur žinot,kuri viršūnė bus produktyvesnė g.gif Vdrug nušniosiu tą nai nai,o paliksiu tik a bile?Tai kol kas palikau dvi,o eigoj bus matyt,kuriai būti ar nebūti...Auginsiu vienu stiebu su trupučiu ax.gif
O aš neturiu ką skabyt,nes sodindama po 3-4 lapus nuskyniau,tai po keke tik pora lapų dabar ir likę g.gif

Noriu savaitgalį nupurkšt asiūkliais,bet pirmo puslapio info vis užkliūva tas trąšų ruošimas pagal Ex.Pernai irgi tuo receptu naudojausi profilaktiškai nuo grybinių ligų,o dabar klausimas kilo kokios gi ten trąšos:kalis su fosforu ar azotas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 06, 14:02)
O iš kur žinot,kuri viršūnė bus produktyvesnė g.gif Vdrug nušniosiu tą nai nai,o paliksiu tik a bile?Tai kol kas palikau dvi,o eigoj bus matyt,kuriai būti ar nebūti...Auginsiu vienu stiebu su trupučiu ax.gif
O aš neturiu ką skabyt,nes sodindama po 3-4 lapus nuskyniau,tai po keke tik pora lapų dabar ir likę g.gif

As pasirinkau ta, ant kurios ziedynai matosi didesni, ji ir buna labiau prasiskleidusi, nei ta mazesne...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Mano laukinukai wub.gif
Atsakyti
Net nepasakysi, kad laukinukai wub.gif
Mane guodzia tik tai, kad dar birzelio pradzia... Kitaip rauciau lauk savo laukinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 06, 15:02)
pirmo puslapio info vis užkliūva tas trąšų ruošimas pagal Ex.

kokių trąšų? g.gif asiūkliu netręšiu, o purškiu profilaktiškai. Bet nei pernai, nei šįmet nepurškiau niekuo unsure.gif nu tingiu nors tu skersas griūk.. doh.gif
Atsakyti
na tai sakot merginos kad Uriburi nedžiugina tik lapus augina? na net įdomu, reiks ir man pažiūrėt šį savatgalį jei pavyks nuvykt iki šiltnamių. Nes kai juos auginau kaip daigus tai jie tikrai buvo kur kas labiau didesni už kitus, lapai tokie galingi..... bet tikėjaus ir pomidorus kad augins taip pat biggrin.gif na nusivilsim - teks kitiems metams rinktis kitus.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 06, 15:02)

Noriu savaitgalį nupurkšt asiūkliais,bet pirmo puslapio info vis užkliūva tas trąšų ruošimas pagal Ex.Pernai irgi tuo receptu naudojausi profilaktiškai nuo grybinių ligų,o dabar klausimas kilo kokios gi ten trąšos:kalis su fosforu ar azotas  g.gif ?

g.gif g.gif ir man tas pats.taip ir stovi dabar dilgeliu raugas,nes lapai tamsus,pusmetriniai...po sodinimo[zuvyte+pelenai] tik pieno su jodu gavo ir vsio.mulce mano visokio gerio [pieniu,kieciu,dilgeliu] pilna,tai gal raugaliuko ir nereik g.gif
Atsakyti