Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 12:25)
Nu Šaunuolė  4u.gif  taip maloniai nuteikė gražūs vaizdai. O ties jūsų vadinami snapai koks tikslus jų pavadinimas ir ar jis nehibridas. Bolzano dar domina ar hibridas ar ne.

Orlinij kliuv rusiskai, turiu pokeli, niekur neradau parasyta, ar hibridas, ar ne. Bolzano hibridas
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 12:29)
Zikas, tiesiog nuostabu!!!!! wub.gif  bigsmile.gif

Mano pomidoriukai dar tik kiek didesni nei zirniai... Masciau kada cia jie uzaugs iki tokiu dideliu... O dar kol nokti prades unsure.gif

pries pora sav. ir pas mane buvo zirniai , buvau ikelus viena kita panasesni, perziurejau foto, paciai net idomu pasidare, taip kad neuzilgo turesi dideliu graziu kekiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 13:25)
Nu Šaunuolė  4u.gif  taip maloniai nuteikė gražūs vaizdai. O ties jūsų vadinami snapai koks tikslus jų pavadinimas ir ar jis nehibridas. Bolzano dar domina ar hibridas ar ne.

Tie snapai, tai Orlynij kliuv vadinasi lyg. Jauciu,kad kitiems metams irgi ju noresiu ir tu miodu doh.gif Ir dar Corazonu ir Delfinu doh.gif doh.gif O pas pacia gal 50 rusiu seklu voliojasi pomidoru dviem siltnamiams tokiems kaip mano po kelis daigus visu pabandyti doh.gif
Atsakyti
Na ir vaizdų prikėlėt thumbup.gif . Savo rašaiau rašiau šiemet , žymėjau žymėjau, bet nieko neberandu - nesusitvarkau su tais žymėjimais vis kas nors nukelia nuima, nusitrina doh.gif , net gėda. Tai bandysiu atsekt pagal pakelius ir jūsų foto, nors daug tokių neauginu , bet jau reiks įsigyti, nes dar vis likučius sėju. Va, džuljetą , rodos, jau atsekiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vsio kitiems metams ir aš ieškosiu tų rusiškų visokių sėklų doh.gif dar tik nurodysit vieteles Kaune kur galima rast ir eisiu į paieškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 11, 13:53)
Nu vsio kitiems metams ir aš ieškosiu tų rusiškų visokių sėklų  doh.gif  dar tik nurodysit vieteles Kaune kur galima rast ir eisiu į paieškas  biggrin.gif

Aš ir tik pajūry mirksiukas.gif
Atsakyti
Orlinyj Kliuv ne hibridas schmoll.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 11, 12:51)
O pas pacia gal 50 rusiu seklu voliojasi pomidoru dviem siltnamiams tokiems kaip mano po kelis daigus visu pabandyti  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane tas pats... Ir jau zinau kokiu keliu rusiu noriu kitiems metams. Didesne dalis neatplestu pakeliiu doh.gif O is siumetiniu atrodo visus noreciau auginti dar karta. lotuliukas.gif Reiktu antro siltnamio, ale kas tiek suvalgys. doh.gif
Atsakyti
Zikas, tikrai bravo 4u.gif
Nezinau kodel, bet mano vasario pab. Sejos dar tokiu dideliu vaisiu niekas neturi schmoll.gif gal kas is patirties gali pasakyti kodel taip nutinka, kad vaisius krumai labai letai augina ax.gif rolleyes.gif
Siai dienai pas mane graziausiai mezga Samocvet, Banancik, Rapsodija, Primadona, citrina, japoninis triufelis, nors pradedeu dvejoti ar ten tikrai jis g.gif

Apsidziaugiau atradusi Mazarini, isipainiojo jis i Red Pear kruva, gerai kad nepalikau jo vienu stiebu, nes us Red Pear dariau eksperimenta kaip skiriasi nokimas ir augimas auginant vienu ir dviem stebais doh.gif tai irgi istoju i Mazarini gerbeju kluba, daug uzmezga vaisiu, tik tiek kad pas mane jie dar labai nedidukai .

Labiausiai kolkas man liudna del Aurea, nes daug ziedu nubarste, Snapas letokai auga , tiek i ugi tiek vaisiu augimo prasme, gal del to kad daigas silpnas buvo g.gif Bolzano rgi pakolkas neispudingi ax.gif
Dar daug kalbu buvo sulaukes Mandarinka, daugelis skundesi kad augo ne toks kaip paveiksliuke, na, man kolkas labai panasu i paveiksliuka, bet isvadas darysiu veliau, kai prades nokti smile.gif
P.s. ar kas nkrs susidurete su alergija pomidorams ??? Man po genejimo persti rankas, net smulkiai paberia nuo alkuniu iki delnu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 11 birželio 2013 - 13:00
Polfast H
user posted image

Ronco H

user posted image

Olialia

user posted image

Mikado

user posted image
user posted image

De barao Juodi

user posted image

Cia keletas vaizdu is mano siltnamio. Norejau nufotografuoti dar Babushka selection su cinkovic yugoslavien, bet jau ten reikia akrobatiniu sugebejimu ir lapa laikyti, ir fotografuoti, ir neivirsti i lysve.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 11, 13:01)
Olialia

Ech kaip grazu pas visas wub.gif

Olialia mano sarase kitamet bigsmile.gif
Atsakyti
Oho kokie vaizdai bigsmile.gif
Atsakyti
nu vargeli, kad pasipylė nuotraukos lotuliukas.gif norisi lauykais bėgti, o juk darbe dar reikia 3 valandas išsėdėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 06 11, 13:57)
P.s. ar kas nkrs susidurete su alergija pomidorams ??? Man po genejimo persti rankas, net smulkiai paberia nuo alkuniu iki delnu  unsure.gif

Sveika istojus i kluba biggrin.gif Pas mane ta pati situacija po genejimo. Manau,kad del sulciu ten ju tokios nesamones darosi. Bet gana greit praeina, kai tik nusiplaunu su muilu rankas iki alkuniu. Jei tau sunkesne forma, tai pirstines kokias reiketu iki alkuniu detis gumines arba nuo alergijos tepaliuka nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 14:02)
Olialia mano sarase kitamet bigsmile.gif

Galesiu seklom pasidalinti. Nes tikrai ju rinksiuosi kitiems metams pati ir dar butinai Mikado ir De Barao Juodus ir dar visokio velnio. Aisku, yra kas nepateks i sarasa kitiems metams jau dabar matau. O jau Citrinu ziedu kekes dydzio bigsmile.gif Grozis, ne kitaip wub.gif
Atsakyti