Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 11:17)
nu, kol kas auga ir ilgėja, į apvalius tikrai nepanašūs smile.gif va taip atrodo "užgimę" Stiopkučiai:

Ola Polka taip, Sėklos agrofirmos smile.gif bet sėklas tai jau savas pasidarau.

Apvalus tai tikrai ne... Na, smalsu kokie jie bus. MAn panasu, kad jie geltonuoti prades lotuliukas.gif

Taip taip.. Nes radau dar Legutko firmos.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 11, 12:00)
Svarbu tos kekes dideles ir jei bus skanus, tai bus visai smagu. Dar vis bandau ji zvilgsniu hipnotizuoti,kad daugiau kekiu butu  biggrin.gif  blush2.gif  Tie avietiniai, tai matau,kad jau bus superiniai  bigsmile.gif
Is great white tikiuosi bent skonio tada gero. nes baltu dar nevalgius pomidoru.

Jeigu tie dovanoti kur aš juos žinau blush2.gif , tai tada tie kekiniai kaip bulgariški pomidoriukai turėtų būti, šiaip tai jie man visada patikdavo kaip pas mamą augo. o gal čia kažkokie dar kiti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 12:21)
Apvalus tai tikrai ne... Na, smalsu kokie jie bus. MAn panasu, kad jie geltonuoti prades lotuliukas.gif

lotuliukas.gif eik jau, negąsdink, geltonų jau nenoriu..
Bet vis pasižiūriu į tą tavo fotkę, nu koks ten to pomidoro ilgis galėtų būt? g.gif Apie sprindį? Kažkaip savo Stiopkos tokio ilgio neįsivaizduoju, dar nemažai trūksta..
Atsakyti
Va ka radau apie juos: "Дядя Степа имеет плоды длиной до 8см и весом 150-200гр, при этом помидорчики очень тонкие, поэтому их ломают и едят как огурец." Kitame saltinyje: "Помидоры Дядя Степа, 1,8 м, 150-200 г. Плоды до 20 см длиной" (cia aprasymas to, kur foto idejau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 birželio 2013 - 11:41
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 12:40)
Va ka radau apie juos: "Дядя Степа имеет плоды длиной до 8см и весом 150-200гр, при этом помидорчики очень тонкие, поэтому их ломают и едят как огурец." Kitame saltinyje: "Помидоры Дядя Степа, 1,8 м, 150-200 г. Плоды до 20 см длиной" (cia aprasymas to, kur foto idejau).

ui, neee.. schmoll.gif tada tikrai mano Stiopka neužaugs iki 20 cm.. doh.gif anikaip.. Vadinasi tas maniškis trumpulis bus Stiopkos pusbrolis nuo devinto kisieliaus lotuliukas.gif ir dar agurko skonio.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 birželio 2013 - 11:52
Na prifotkinau bala zino kiek, pasiziurejau, nelabai yra ka rodyti biggrin.gif Dauguma lapai uzstojo, arba pries saule, kol kas ikeliu laukinukus savo smile.gif (seti kovo 29)
betalux

user posted image

Vspyska

user posted image

cia tas isigimeliukas, kurio lapai baisiai navatnus buvo, viskas gerai su juo dabar smile.gif

user posted image

tuoj atrinksiu siltnaminiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Kiwi, kitoj kekej daugiau pomidoru, bandziau visaip landzioti po tais krumais, uzstoja lapai nors tu ka, bet is esmes man vaizdas patinka, daug vaisiu, tarp kekiu mazi tarpai, o dar jei skonis man patiks( manau taip ir bus), kitais metais vel auginsiu smile.gif

user posted image

bolzano, situ kekes taisiklingos, is tolo sviecia, kol kas labai patinka bent isvaizda

user posted image

Fidelio

user posted image

corazon, vyro numiletinis, kasdien pasiziuri, ar raudonuoti nepradeda lotuliukas.gif Jam tokie patys skaniausi, na cia is senu laiku, formos atzvilgiu, symet tikiuosi tures kitu favoritu smile.gif

user posted image

snapai, auginsiu kitamet, yra kekiu gausesniu, bet arba negaliu prasibrauti, kad normaliai matytusi, o kitos dar su mazesniais zymiai pomidorais, tai tu nefotkinau blush2.gif
user posted image

sinij, situ laaaabai norejau ir ziuriu, kad pateisina mano norus, bent vaizdu kol kas, tikrai pomidoru daug, ir jie tokie nemazi, belieka skoniniu savybiu sulaukti, siai dienai mano numyletiniai smile.gif

user posted image

dziuljeta, man forma patinka, kekiu nemazai, pomidoriukus irgi mezga neblogai
user posted image

Na gana, ziuriu issipleciau jau per daug blink.gif , sakiau tik kelias ikelsiu, gal labai neuzpyksit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 11, 13:08)
Na gana, ziuriu issipleciau jau per daug  blink.gif , sakiau tik kelias ikelsiu, gal labai neuzpyksit  blush2.gif

Ojojoj blink.gif kaip gražu wub.gif vo čia tai seansas drinks_cheers.gif Kaip gaila, kad nėr prie ko prikibti... dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 12:14)
Ojojoj blink.gif kaip gražu wub.gif vo čia tai seansas drinks_cheers.gif  Kaip gaila, kad nėr prie ko prikibti... dirol.gif

Man kaip naujokei, labai malonu, dekui blush2.gif
Atsakyti
Nu Šaunuolė 4u.gif taip maloniai nuteikė gražūs vaizdai. O ties jūsų vadinami snapai koks tikslus jų pavadinimas ir ar jis nehibridas. Bolzano dar domina ar hibridas ar ne.
Atsakyti
Zikas, tiesiog nuostabu!!!!! wub.gif bigsmile.gif

As kol maziu mikdziau, tai tik pomidoru vaizdus maciau ir jau valgiau lotuliukas.gif doh.gif Prisiziuri cia ir nurimti negali blush2.gif Mano pomidoriukai dar tik kiek didesni nei zirniai... Masciau kada cia jie uzaugs iki tokiu dideliu... O dar kol nokti prades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 13:29)
Zikas, tiesiog nuostabu!!!!! wub.gif  bigsmile.gif

AMano pomidoriukai dar tik kiek didesni nei zirniai... Masciau kada cia jie uzaugs iki tokiu dideliu... O dar kol nokti prades unsure.gif

šiuo metu jie bais greit auga, pati nepajusi kaip užaugs smile.gif
Atsakyti