Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 10:51)
Gerai, bus smagu pasidairyt į svetimus daržus smile.gif

Ola Polka jau savaitė kaip valgoma, ne vieną krūmelį turiu smile.gif Ji žemaūgė, pomidoriukų be galo daug, laaabai skanučiai wub.gif net atsiradus tiems "normaliems" pomidorams Ola Polka nepraranda savo išskirtinio skonio, praeidama vis nusiskinu smile.gif
Dar yra raudoni žemaūgiai pomidorai, irgi jau skinam, tik reportažas neišėjo, labai saulė juos apšvietusi.

Kekių neparišinėju, kad ir nulinksta kokia, bet pomidorų svorį atlaiko. Na, kažkada viena kekė buvo pusiau atplyšusi (kartą per 10 metų), tai pririšau, sėkmingai sunokino vaisius.
Pagal taisykles, tai reiktų parišt.. ax.gif

Ačiū, mergaitės, už patarimus ir paguodą. Labai tikiuosi, kad išgyvens. Šiaip, tai viršūnės visai nuglebusios. Jei prisemenat, taip rašiau , kad PENIS toks liūdnas buvo, dabar suprantu, kad buvo užmirkęs, nes dabartinių vaizdas toks pat. Neaišku, kaip bus su žydinčiomis kekėmis, nes ir jos suglebusios, bet jei pomidai išgyvens, tai bus tų kekių, šitos neužmegs, pražydės kitos.
Purent dabar dar neina, per šlapia, kai pradžius būtinai kedensim. Atviros durys abejuose galuose ir dar langelis. Neuždarinėjam jau senokai, neturim tam sąlygų. Bobutė eina miegot 7 vakare, tai jei tokiu metu uždarytų, tai jau amen seniai būtų. Sušustų manau. Dabar apie uždarymą reikia pamiršti, ko gero iki rudens.
Atsakyti
Norėčiau, pas Ex paklausti, o šie Медовый Спас ar hibridai ar ne, nes labai gerą įspūdį padarė. Man patinka tokias formos pomidorai. Atsakymą rasčiau, bet noriu, kad Ex atsakytų mirksiukas.gif . Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 11:02)
Медовый Спас ar hibridai ar ne, nes labai gerą įspūdį padarė.Atsakymą rasčiau, bet noriu, kad Ex atsakytų  mirksiukas.gif . Dėkui.

Ne, nehibridai, galima sėklučių pačioms pasirinkti smile.gif Tik kad jau labai labai mažai sėklų juose doh.gif tokie mėsingi pomidorai, kad kai kuriuose pomidorų vaisiuose jų išvis nėra, tai kai salotas darau, vis knaisiojuosi, ir susižebravoju po keletą sėklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 11:02)
Norėčiau, pas Ex paklausti, o šie Медовый Спас ar hibridai ar ne, nes labai gerą įspūdį padarė. Man patinka tokias formos pomidorai. Atsakymą rasčiau, bet noriu, kad Ex atsakytų  mirksiukas.gif . Dėkui.

Jau radau pati, o dar pamačiau, kad geltoni, o man jie skaniausi tai jų man tikrai reik kitiems metams. Net seilės sukilo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 11:12)
Jau radau pati, o dar pamačiau, kad geltoni, o man jie skaniausi tai jų man tikrai reik kitiems metams. Net seilės sukilo  wub.gif

Kartu rašėm smile.gif, dėkui už ats.
Tikiuosi gausiu nusipirkti mirksiukas.gif.
Papildyta:
Pernai metų nuotraukos Ex iš galvos turbūt neišeis niekada, nes tie geltoni pomidorai mane tiesiog veža blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 11, 09:48)
Labai retos kekes kol kas pas Great white

Kai prieš porą metų auginau Great white, tai irgi mažai mezgė, bet skonis pomidorų man patiko. Bet daugiau nebeauginu, vis norisi kitas veisles išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 09:06)
Дядя Степа:
user posted image

Kad sis nepanasus i vaizda ant pakelio biggrin.gif Bet dar dailesnis ax.gif

Apie Медовый Спас seniai svajoju wub.gif Na jau pasaka, o ne pomidoras... Neragavus, bet jauciu, kad bus tobulas mano skoniui wub.gif

O Ola Polka ir as nusiziurejau-butinai kitamet pirksiu seklas ir auginsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 06 11, 11:00)
Purent dabar dar neina, per šlapia, kai pradžius būtinai kedensim.

Kaip tai neina? Gi ne asfaltas. Tai tu manai, kad tokia suplūkta asla greit išdžius? Kaip tik dabar paimk kokį įrankį "nagučius" ir nors kiek atversk žemę tarp pomidorų daigų, kad plyšiukai žemėj būtų. Nesmulkink, tokiais stambiais grumstais ir palik gulėt. Paskui kaskart pavartyk tuos grumstus, pradžiūvusius pasmulkink, naujus prakabink. Tik taip ir džius greičiau žemė.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 06 11, 10:56)
Smagu, kad gali džiaugtis, 4u.gif  o dėl dovanoto tai dovanotam arkliui į dantis nežiūri  biggrin.gif .

Svarbu tos kekes dideles ir jei bus skanus, tai bus visai smagu. Dar vis bandau ji zvilgsniu hipnotizuoti,kad daugiau kekiu butu biggrin.gif blush2.gif Tie avietiniai, tai matau,kad jau bus superiniai bigsmile.gif
Is great white tikiuosi bent skonio tada gero. nes baltu dar nevalgius pomidoru.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 11:55)
Kad sis nepanasus i vaizda ant pakelio  biggrin.gif  Bet dar dailesnis ax.gif

Toks toks.. pomidoriukai jau iškart gimė pailgi, čia jau, berods, trečia kekė.. ji man tilpo į objektyvą, tai ir pafotkinau smile.gif Gi pomidorai ne iš karto ilgi būna, po truputį auga ir ilgėja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 11:02)
Toks toks.. pomidoriukai jau iškart gimė pailgi, čia jau, berods, trečia kekė.. ji man tilpo į objektyvą, tai ir pafotkinau smile.gif Gi pomidorai ne iš karto ilgi būna, po truputį auga ir ilgėja wink.gif

g.gif va taip istys?
user posted image

Ex, o Ola Polka "Seklu" firmos augini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 birželio 2013 - 11:05
QUOTE(Ex @ 2013 06 11, 11:57)
Kaip tai neina? Gi ne asfaltas. Tai tu manai, kad tokia suplūkta asla greit išdžius? Kaip tik dabar paimk kokį įrankį "nagučius" ir nors kiek atversk žemę tarp pomidorų daigų, kad plyšiukai žemėj būtų. Nesmulkink, tokiais stambiais grumstais ir palik gulėt. Paskui kaskart pavartyk tuos grumstus, pradžiūvusius pasmulkink, naujus prakabink. Tik taip ir džius greičiau žemė.

Vakar, kai mačiau, tai buvo grietinės konsistencijos košė, todėl ir rašiau, kad neina. Paprašysiu vyriškio, kad pakedentų, jei tik bus įmanoma. Pati esu darbe, tai tik komandas galiu duoti. verysad.gif
p.s. Mazriniai, kur vasario pabaigos sėti, daug didesni daigai, tai nrt nerodo nepasitenkinimo, nors vienas Mazarinis tos pačios kovo 15 sėjimo, bet jis didesnis už visus kitus, tai irgi normalus.
Vyriškis skambino, tai sakė, kad dabar, kai sulutė pašildė, iš vis nugeibo, aišku, šunta jie ten.... verysad.gif
Nieko, aš stipri, o mano pomidorai dar stipresni, ištvermingesni, turi išgyventi, viskas bus gerai(čia, kad mintys materializuotūsi.) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 birželio 2013 - 11:20
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 12:04)
g.gif va taip istys?

Ex, o Ola Polka "Seklu"  firmos augini?

nu, kol kas auga ir ilgėja, į apvalius tikrai nepanašūs smile.gif va taip atrodo "užgimę" Stiopkučiai:
user posted image

Ola Polka taip, Sėklos agrofirmos smile.gif bet sėklas tai jau savas pasidarau.
Atsakyti