Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Groovy, sveikinimai 4u.gif wub.gif Proga atnaujint garderobą lotuliukas.gif
Atsakyti
Groovy, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

nestuke.gif metu turėjau mažai rūbų, labai greit pilvas augo, "viršūs" tarnaudavo po mėnesį-du tik. Bet taip man tie rūbai buvo įgrįsę per nėštumą, kad po gimdymo niekuo gyvu nebenorėjau į juos žiūrėti schmoll.gif

Jei antrą kartą pastočiau, netaupyčiau ant rūbelių blush2.gif , prisipirkčiau jų normalų kiekį, ieškočiau pigiau kur, per MD gal (nes psec nestuke.gif parduotuvėse kainos baisios blink.gif ), bet nevaikščiočiau kaip per pirmą savo nėštumą vis su tais pačiais doh.gif Paskutiniai 3 mano mėnesiai išpuolė vasarai, tai teturėjau 2 bridžus, 1 ilgas kelnes ir 4 maikes doh.gif Nu kam save taip skriaudžiau, nežinau smile.gif

Tiesa, ir visiškai nenešiojau nei sijonų, nei suknelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 13:19)
Po tų spec. tympų ar pėtkelnių ant viršaus dar kelnes maut... vargas.

Oj ne, aš ir jei jau tympas ar pėdkelnes, ta jokių kelnių ant viršaus. nebent neblogas minusas lauke.

QUOTE(Malena @ 2013 06 13, 13:37)
Groovy, sveikinimai 4u.gif  wub.gif Proga atnaujint garderobą lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif Aha, po to vėl bus proga atnaujint biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 06 13, 14:13)
Groovy, nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif

Jei antrą kartą pastočiau, netaupyčiau ant rūbelių  blush2.gif , prisipirkčiau jų normalų kiekį, ieškočiau pigiau kur, per MD gal (nes psec  nestuke.gif  parduotuvėse kainos baisios  blink.gif ), bet nevaikščiočiau kaip per pirmą savo nėštumą vis su tais pačiais  doh.gif Paskutiniai 3 mano mėnesiai išpuolė vasarai, tai teturėjau 2 bridžus, 1 ilgas kelnes ir 4 maikes  doh.gif  Nu kam save taip skriaudžiau, nežinau  smile.gif

Dėkoju 4u.gif

Tai va, aš mąstau, kad šiaip tai prisiperku tų drabužių, nepatinka – parduodu, o jau kai nėščia, tai viskas, užraukiu? Na jau ne, norisi ir patogumo, ir grožio taip pat. nebereiks, parduosiu, atiduosiu, pasiliksiu antram biggrin.gif Ir ką reiškia „JEI antrą kartą pastočiau“? Kodėl ne „KAI“?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 15:31)
Tai va, aš mąstau, kad šiaip tai prisiperku tų drabužių, nepatinka – parduodu, o jau kai nėščia, tai viskas, užraukiu? Na jau ne, norisi ir patogumo, ir grožio taip pat. nebereiks, parduosiu, atiduosiu, pasiliksiu antram biggrin.gif

Man atrodo, čia vėl du požiūriai susikerta biggrin.gif Pirmas - geriau mažiau, bet kokybiškai, antras - geriau pigiai, bet daug biggrin.gif

Tai jei tu propaguoji antrą, tada aišku, pirk kaip visada. Nėštumas gi ne savaitės trukmės, jei ir taip rūbų nenešioji ilgiau kaip du mėnesius - tai per nėštumą 4 kapsules subaigsi biggrin.gif

O jei žmogus linkęs geriau pirkti gerus brangesnius daiktus keliems sezonams, tai po nėštumo gi - kur juos dėsi biggrin.gif Gali nusipirkti gerų batų be kulno (nors sako, kai kam po gimdymo koja padidėja, bajeris), gali nusipirkti rankinukų, kosmetikos, bet vat jau kokių gerų džinsų ar suknelių tai nepapirksi biggrin.gif Net juvelyrika ribotai - neverta pirkti visokių pakabukų ir karolių, nes mažos rankytės greit nupašios biggrin.gif
Ir aplamai, kadangi dabar madoj yra net ne rūbai, o figūra, tai būdama nėščia labai madinga bet kokiu atveju būti neišeis. O ir noras toks nuslopęs lieka - interesai kiti... Pirmus tris mėnesiuis vemi, paskui paskubom darbinius reikalus tvarkai ir kursus lankai, o finale jau mąstai, koks vežimėlis geriausias, kur lovytę statysi ir reikia vystymo stalo ar apsieisi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 16:32)
...
Ir aplamai, kadangi dabar madoj yra net ne rūbai, o figūra, tai būdama nėščia labai madinga bet kokiu atveju būti neišeis. O ir noras toks nuslopęs lieka - interesai kiti... Pirmus tris mėnesiuis vemi, paskui  paskubom darbinius reikalus tvarkai ir kursus lankai, o finale jau mąstai, koks vežimėlis geriausias, kur lovytę statysi ir reikia vystymo stalo ar apsieisi... biggrin.gif

va čia jau kaip ir vaiko kambario kapsulė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pati juoktis pradėjau iš savęs
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 15:31)
nepatinka – parduodu,

Ir ką reiškia „JEI antrą kartą pastočiau“? Kodėl ne „KAI“?

Jo, būtent, neščiųjų rūbus lengva parduoti, gerai perka smile.gif

Na čia visgi gali norėt, bet neišeit blush2.gif Na kol kas ir noro nėra, tai aš šiaip, teoriškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 15:32)
Man atrodo, čia vėl du požiūriai susikerta biggrin.gif Pirmas - geriau mažiau, bet kokybiškai, antras - geriau pigiai, bet daug biggrin.gif

Tai jei tu propaguoji antrą, tada aišku, pirk kaip visada. Nėštumas gi ne savaitės trukmės, jei ir taip rūbų nenešioji ilgiau kaip du mėnesius - tai per nėštumą 4 kapsules subaigsi biggrin.gif

O jei žmogus linkęs geriau pirkti gerus brangesnius daiktus keliems sezonams, tai po nėštumo gi - kur juos dėsi biggrin.gif Gali nusipirkti gerų batų be kulno (nors sako, kai kam po gimdymo koja padidėja, bajeris), gali nusipirkti rankinukų, kosmetikos, bet vat jau kokių gerų džinsų ar suknelių tai nepapirksi biggrin.gif Net juvelyrika ribotai - neverta pirkti visokių pakabukų ir karolių, nes mažos rankytės greit nupašios biggrin.gif
Ir aplamai, kadangi dabar madoj yra net ne rūbai, o figūra, tai būdama nėščia labai madinga bet kokiu atveju būti neišeis. O ir noras toks nuslopęs lieka - interesai kiti... Pirmus tris mėnesiuis vemi, paskui  paskubom darbinius reikalus tvarkai ir kursus lankai, o finale jau mąstai, koks vežimėlis geriausias, kur lovytę statysi ir reikia vystymo stalo ar apsieisi... biggrin.gif

Noa, viskas labai labai teisinga. Aš dėl tų požiūrių per viduriuką smile.gif Daiktas jei tinka, nešioju iki kol nebetinka, kas du mėnesius neparduodu. Parduodu iškart, jei netinka, arba pasikeitus dydžiui, nekaupiu. Visų tų aksesuarų nepirksiu, gerai sakai, nėra noro. Pykinimai jau apmažėjo, tai dabar yra noras pagalvoti, kaip į gatvę išeiti, bet norisi vis tiek tik būtinų drabužių, o ne kapsulę formuoti ar labai puoštis. Bet nesinori tų siūlomų baisių spalvų nėštukių rūbų... Ir nesinori turėti per mažai, tada nemalonu.

QUOTE(dontstop @ 2013 06 13, 16:12)
Na čia visgi gali norėt, bet neišeit  blush2.gif 

Jo, šito man aiškint nereikia... doh.gif
Atsakyti
groovy, sveikinimai!

aš, jei/kai pastosiu trečią kartą, tai rūbams nebetaupysiu. Labai gražu gražiai apsirengusios besilaukiančios moterys smile.gif ir tas laikas toks vis tiek, svarbus, noris gerai jaustis.

spec. pėdkelnes turėjau, bet moviaus gal porą kartų, žiauri kančia man su jomis, viską spaudė. Gal per mažos dydžiu kokiu buvo. O šiaip su spec. džinsais, kelnėm ir spec. topais pravaikščiojau, sarafanas vienas. Beje, mano abi žieminukės, sausis-vasaris. Tiko paprasta striukė, tik dydžiu didesnė, nors pabaigoj jau sunkiai sagstės, bet sunkiai ir į lauką ėjau, tai į auto įsėst ir su atsegta gerai smile.gif
HM turi patogių rūbų nėščiosioms. Dabar kelnės jau eina ratu pas vieną, kitą draugę smile.gifo jei dar parduot galimybė yra, tai išvis super.

va, o bendraamžių temose tai daug utiutiu neprisimenu g.gif išnyko su laiku. Užtat info daug ir geros... gal priklauso, kokia kompanija susirenka.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 12:48)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Tai va tos tympos jau veržia, kur turiu, o man, kriaušei, su bet kokiomis apačiomis bėdos... Suknelių porą turiu tokių, kur dar per krūtinę neveržia, porą ilgesnių palaidinių, bet šiaip viskas... reikės rimtai apsipirkti. Kol kas tik liemenukai nupirkti didesni, o kiti drabužiai, kol atėjo iš užsienio, jau veržia... unsure.gif Reikės kažkur į Megą važiuoti ir specialių dar ieškoti internete arba čia.

Groovy>

Kaip tik turiu visa dežę neštukių rūbų ir esu Kaune - mielai perleisčiau, jei kas tiktų. Nes labai abejoju, ar dar ketvirtam ryščiaus - tai smagu būtų, jei kas kuriai kitai nėštukei praverstu wink.gif (dydžių įvairios variacijos - su pirmuoju buvau S, su antruoju XL biggrin.gif)

Jei parašytum az suderintum susitikimą :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 13 birželio 2013 - 17:38

karra, tai tu nufotkink ir dėk į skelbimą, tada ir man atsiųsi nuorodą, nes gal skoniai visai nesutaps dėl spalvų ar pan. Be to, taip ir greičiau visus parduosi. Aš kol kas nebrangių drabužių iš Matalan krepšelį susikroviau.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 19:42)

karra, tai tu nufotkink ir dėk į skelbimą, tada ir man atsiųsi nuorodą, nes gal skoniai visai nesutaps dėl spalvų ar pan. Be to, taip ir greičiau visus parduosi. Aš kol kas nebrangių drabužių iš Matalan krepšelį susikroviau.

tingiu fotografuoti irnesakyk.gif ir kol ištaikysiu kokį pusdienį - man atrodo tu jau kūdykį supuosi smile.gif todėl sakiau, kad turbūt kažkam atiduosiu, kai išgirsiu, kad laukiasi nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 06 13, 18:37)
va, o bendraamžių temose tai daug utiutiu neprisimenu g.gif išnyko su laiku. Užtat info daug ir geros... gal priklauso, kokia kompanija susirenka.

Temose tai tų utiutiu tiesiogiai nesimato, nebent rūžavų smailikų padaugėja laugh.gif Bet iki dabar prisimenu situaciją, kurią prisiminus žvengas ima...

Žo, prieš kokius 5 metus. Troleibusas. Važiuoja babytė ir kokių 3 metų vaikas. Nežinau, kas ta babytė, bet tikrai ne mama - per sena. Ar tai auklė, ar tai močiutė, chrien paimioš. Sėdi babytė, jai ant kelių vaikas, pas vaiką pirštas nosy, žmogus užsiėmęs, vadinasi. O babytė nerimsta. Kalbina. Rodo viską pro langą ir įvardija.
- Žiūrėk - lialia! Dvi lialios! Žiūrėk, au au! Miau miau! Kar kar! O čia, žiūrėk, ojeeeei, kokia pravažiavo, brrrrrrrrr dy dy! Dy dy!!!
Vaikas išsitraukia pirštą iš nosies, apžiūri, pažiūri į prie šviesoforo greta troleibuso stovinčią dy dy ir patikslina:
- Audi TT.

Šalia turėję studentai savo prunkštimu babytę net išgąsdino lotuliukas.gif
Atsakyti