Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

groovy sveikinu 4u.gif

Atsakyti
Groovy sveikinimai!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(Leticija @ 2013 06 13, 11:23)
Tu gal maukis tympas ir kokias tunikas nesiok, sukneles, vasara dekingas metas. Vat ziema su striukem, paltais jau sunkiau.

Tai va tos tympos jau veržia, kur turiu, o man, kriaušei, su bet kokiomis apačiomis bėdos... Suknelių porą turiu tokių, kur dar per krūtinę neveržia, porą ilgesnių palaidinių, bet šiaip viskas... reikės rimtai apsipirkti. Kol kas tik liemenukai nupirkti didesni, o kiti drabužiai, kol atėjo iš užsienio, jau veržia... unsure.gif Reikės kažkur į Megą važiuoti ir specialių dar ieškoti internete arba čia.
Atsakyti
Siaip tai neprisipirk labia daug tu nesciuju drabuziu, nes paskui nera ju kur deti biggrin.gif Bet aisku, nuoga irgi nevaiksciosi.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 06 13, 11:51)
Siaip tai neprisipirk labia daug tu nesciuju drabuziu, nes paskui nera ju kur deti  biggrin.gif Bet aisku, nuoga irgi nevaiksciosi.

Tai kelis, kad pakaitomis galėčiau nešioti smile.gif dabar tai stengiuosi tiesiog didesnio ydžio arba atitinkamos formos ne nėščiųjų pirkti, bet daug kas nepatogu kažkaip, tai matyt porą reikės specialių tympų nusipirkti.
Atsakyti
Ggroovy, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi sveikinimai groovy 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip kriaušė galiu patar nepirkt nėščiujų kelnių blush2.gif geriau visokius sarafanus... ilgesnius... ir spec pėtkelnes... be to spec pėtkelnės labai gėris dėl venų blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 12:10)
Kaip kriaušė galiu patar nepirkt nėščiujų kelnių blush2.gif geriau visokius sarafanus... ilgesnius... ir spec pėtkelnes... be to spec pėtkelnės labai gėris dėl venų blush2.gif

Ania? Aš labaiu mąstau apie tympas vasarai iš kelnių. O pėdkelnes turbūt rudeniui reikės, ania?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 12:10)
Oj jūs su tais utiutiu, tiesą sakant, dabar laukiuosi, jau 14 savaitė, o aš vis dar nenuėjusi į gruodinukų temą... Gal to utiutiu ir beprasmių plepalų bijau... Kita vertus, bijau, kad be patarimų ir palaikymo bus sunku biggrin.gif

Dėl to paties reikia supakuoti ir atidėti 90 proc. spintos (o gal parduoti), žodžiu, pašalinti, nes vis tiek nebeįlendu arba veržia... Nežinau, ar čia kapsulę formuoti, ar imti viską, kas bent tinka, nes ne taip lengva rasti...

Aš kadangi prietaringa kaip zulusas, tai sveikinsiu tada, kai bus rezultatas, o dabar tai tik irgi sakyčiau - sukis su tos aprangos kiek įmanoma mažiau... Kur paskui dėsi? O kai pirksi paltą, tai žiūrėk, kad ir pagimdžius dar kažkiek jį panešioti galėtum. Ypač papų sritį taikyk. Nes pilvas tai sumažės, o papai, žinok, bent iš karto tai bus kaip siena (pas mane iš B pasidarė F lotuliukas.gif ) - o jei gimdysi šaltu metų laiku, tai kažkaip rengtis vis viena reikės biggrin.gif Na, kad ir iš ligoninės grįžt.
Aš su mažium laukiausi visą žiemą (gimdžiau gegužės gale), tai pirkau kailinius - tokius babytiškus, A formos, pamenat, tada buvo madoj. Tai kaip nėščiai, buvo neblogas variantas, bet su vaiku nebepritaikiau - kai šalta, vaiką man norėjosi nešti nešynėj, o su nešyne suderinama tik striukė... Vis tiek elegancija su nešyne nesigauna biggrin.gif Kailiniai netinka dėl vaiko prisiėdamų pūkų, paltą apseilioja, o neskalbsi gi jo... Be to, gi vaiką irgi rengsi kažkokiu striukiniu kombinezonu, tai kai ir pati su striuke, bus aiškiau, kaip jį rengti, šalta ar ne - pagal save biggrin.gif
Tai čia iš mano pusės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 13:10)
Oi sveikinimai groovy 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš tai pirkau. Jau kai pilvas toooks, tada pofigu, ar tu kriaušė, ar mandarinas - vis tiek arbūzas lotuliukas.gif Nešiojau su ilgais megztiniais biggrin.gif

Tik nepirkau tokio baisaus kombinezono - sako labai patogu, bet jau *** vaizdas... Tik propelerio nugaroj trūkumas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 11:10)
*Oj jūs su tais utiutiu, tiesą sakant, dabar laukiuosi, jau 14 savaitė, o aš vis dar nenuėjusi į gruodinukų temą... Gal to utiutiu ir beprasmių plepalų bijau... Kita vertus, bijau, kad be patarimų ir palaikymo bus sunku biggrin.gif

**Dėl to paties reikia supakuoti ir atidėti 90 proc. spintos (o gal parduoti), žodžiu, pašalinti, nes vis tiek nebeįlendu arba veržia... Nežinau, ar čia kapsulę formuoti, ar imti viską, kas bent tinka, nes ne taip lengva rasti...

* as kai laukiausi i vasarinuku tema irgi nejau. bet nepajutau didelio trukumo, nes tose temose gali gauti ne tik paliakyma, bet ir nereikalinga galvos skausma.
** Mano nestukes "kapsule" buvo labai kukli. Turejau timpas labai tampriu virsumi, dzinsus ir kelias tunikas, kurios buvo ir kaip sukneles ir kaip bliuskutes (velesniu laikotarpiu). Visos megztos ir besitampancios sukneles ziema buvo nesiojamos kaip megztukai. Manau nereikia pirkti didesniu dydziu drabuziu. Geriau nusipirkti nestukinius dzinsus/ kelnes, nestukines pedkelnes. Nes ju uzteks ilgam, o didesnius dydzius greitai isaugsi ir veliau nebus kur ju deti. smile.gif

Mano vaikui jau metai, bet kuno formos pasikeite ir i dali rubu vis tiek nelendu. Tai teko parduoti, atiduoti ir atsinaujinti garderoba.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 12:20)
Aš kadangi prietaringa kaip zulusas, tai sveikinsiu tada, kai bus rezultatas

Tai nieko, aš vis tiek dar netikiu lotuliukas.gif Taip ilgai laukta, po to laukiau tyrimų, ar viskas gerai, niekam nesakėm, o dabar jau vakar matėm, kaip malasi pilve, bet šiandien vėl nebetikiu lotuliukas.gif Gal kai pajusiu tą malimąsi, tada ir patikėsiu biggrin.gif

Jo, striukę kažkokią tikrai pirkt reikės, nes visai žiemai reikės... bet aš dar su vasara nesusitvarkiau... Vienos tympos, viena palaidinė ir viena normalesnė suknelė... O dar kai linkusi dabar apsidrėbti ant papų, tai mažoka...
Papildyta:
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 13, 12:23)
Mano vaikui jau metai, bet kuno formos pasikeite ir i dali rubu vis tiek nelendu. Tai teko parduoti, atiduoti ir atsinaujinti garderoba.

tai va, kur garantija, kad nebūsiu mažesnė arba didesnė po to, galvoju tikrai, ar verta laikyti tuos rūbus... O dar morališkai pasensta. Sakiau, kad labia patinkančius bandysiu laikyti ir iūrėti, o dėl kurių ir šiaip buvo abejonių, reikės stumti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 birželio 2013 - 12:29
man nepamenu nuo kurios savaitės taip šikna pradėjo plėstis, kad nusiperki rodos reguliuojamas kelnes... ir vis vien uf ir jau mažos. O sarafaną užsimauni ir galva neskauda. Juolab man taip ir patogu buvo. Tympos gal ir nieko, bet vis vien spec reikėtų, kad sutemtų ten viską, nes gi vis vien harmonai + didelis svoris... venom šūduva. Geriau jau pasisaugot, maža kas. O kai pamatai kad velniop anos, kelio atgal gi nėr. Po tų spec. tympų ar pėtkelnių ant viršaus dar kelnes maut... vargas. Geriau užsimetei palapinę ir valio. Be to man kažkaip ir gražiausiai toks variantas.

Aš į rėmus pirmą kart gana greit grįžau, o va su antru... kai mečiau maitint ir ėmiausi griežtos dietos tiktai. Tai vadinasi po 3-jų metų blush2.gif
Atsakyti