Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2013 06 12, 15:16)
Noa, pirmose foto tas sijonėlis aiškiai pabrėžia, o ne paslepia liekną liemenį ir sudaro išraiškingesnių klubų iliuziją. Žodžiu atlieka gerą darbą. Pas Gutę per mažai įliemenuota ta palaidinė ties talija ir pernelyg palaida žemiau.

O aš nykiai įtariu, kad pirmose foto liemuo yra dar pora cm žemiau, negu tas kvarbatkas prasideda biggrin.gif
Atsakyti
As panasiai kaip Noa mastau, ta bliuzke papuola i kategorija daiktu, kuriu nelabai suprantu. Siaip jos visai grazios buna, bet vat ant zmogaus, kad tikrai graziai atrodytu kazkaip dar neteko matyti, sunku pasakyti kam tokia tikrai tiktu, man atrodo visoms figuroms yra geresniu variantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 12, 17:23)
As panasiai kaip Noa mastau, ta bliuzke papuola i kategorija daiktu, kuriu nelabai suprantu. Siaip jos visai grazios buna, bet vat ant zmogaus, kad tikrai graziai atrodytu kazkaip dar neteko matyti, sunku pasakyti kam tokia tikrai tiktu, man atrodo visoms figuroms yra geresniu variantu g.gif

O aš sugalvojau! Žinai, kaip boba kokia įsibraškina į per siaurus džinsus, ir visi lašiniai per viršų iškrenta. Kaip tik talijos srity biggrin.gif Tai va, tas sparnelis juos uždengia lotuliukas.gif

Čia matyt kažkas neapsikentęs sugalvojo lotuliukas.gif
Papildyta:
O tas kelnes nukritusiu klynu sugalvojo kažkas, kas užsikniso, kai mamytės kalbėdamos apie vaiką, į daugiskaitą pereina biggrin.gif "Mes atsikėlėm, mes apsivėmėm, mums dantukai dygsta, mes apsikakojom, mūsų pampersas pilnas"... Nu tai va, pagalvojo, apsikakojot, pampersą pasikeitėt - taip ir atrodykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 10, 20:42)
Tai duok INC, jinai ruduo, šilta murzina maikė - rudenims tinkama, ania? biggrin.gif

Inc, pirk Byttes maikę, eisi sportuot! biggrin.gif

jetau, manęs nėr, o jūs man maikę spėjot paderint lotuliukas.gif egzus laikiau, tai į šitą temą visai neužeidavau paskutiniu metu rolleyes.gif

sunkoka man su mėlynom , žinok doh.gif aš jų kol kas sau dar neatitaikiau

QUOTE(Snieguota @ 2013 06 11, 07:55)
Tai Humana geriausia mano parduotuve biggrin.gif
Inc, jei neisi sportuot- priversim maikę vistiek pirkt biggrin.gif

lotuliukas.gif ot pasiutę thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2013 06 12, 19:27)
O tas kelnes nukritusiu klynu sugalvojo kažkas, kas užsikniso, kai mamytės kalbėdamos apie vaiką, į daugiskaitą pereina biggrin.gif "Mes atsikėlėm, mes apsivėmėm, mums dantukai dygsta, mes apsikakojom, mūsų pampersas pilnas"... Nu tai va, pagalvojo, apsikakojot, pampersą pasikeitėt - taip ir atrodykit biggrin.gif

turi ką prieš tokius pasakymus? lotuliukas.gif

šiandien stebėjau kaip vienam tipui tinka, o kitam žiaurus vaizdas tas pats lūpdažis. mat viena mūsų grupiokė atsitaikius sau pagal tipą (ji pavasaris bright) idealų ryškų lūpdažį. jau kelis mėnesius visos akčiojo kaip jai gerai tinka, tai šiandien kai jau dauguma po gero gramo (laistėm išlaikytus egzus) buvo pradėjo jį "matuotis" ir visoms teko nusivilt, nes nifiga nei vienai netiko lotuliukas.gif išvada tokia, kad lūpdažį idealų ir dar plius ryškų sunku sau rasti
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 06 12, 20:54)
turi ką prieš tokius pasakymus?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nu kaip lotuliukas.gif Proto ribose viskas sveika, bet tų proto ribų reikia lotuliukas.gif Man pačiai jau geriau "mes", negu uti uti puci puci atete lepepe au au miau miau lotuliukas.gif Nors aš pati jau senokai taip nebekalbu...

Nors prie mano vaikų būtų gražiau, negu "mes apsikakojom" lotuliukas.gif Šiaip man gan maloniai skambėtų: "Mums rytoj matematikos egzaminas, o šeštadienį bandysim laikyti eilinį karate diržą" ax.gif lotuliukas.gif

Gerai, kad aš žinau, koks mano lūpdažis. Buvau užmiršus. Nu kodėl aš dūra buvau užmiršus savo koralinius, ką? Dabar jau vėl turiu du wub.gif

Atsakyti
Vajej lotuliukas.gif
uti uti tiu tiu, mes jau einame miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tų peplum palaidinių irgi nelabai suprantu.. vakar dar pagooglinau, prisižiūrėjau gražių modelių, kur tinka ir dailiai atrodo. Bet man rodos reik tada nerealaus lieknumo ir ūgio nemažo g.gif Ir tada jau dzin, kad tas liemuo aukščiau ar žemiau, vis tiek jis yra g.gif Pati matavaus, tai tik žvilgtelėjus į veidrodį puoliau kuo greičiau nusiimt, baisiai man atrodė.

užsisakiau netu 5 sukneles vasarai.. rinksiuos ir grąžinsiu netikusias po to. Spalvas monitorius man labai gerai parodo, bet ilgio tai nesuprantu, rašo, kad trumpas, pagal proporcijas vidutinis atrodo g.gif žiūrėsiu, koks galutinis rezultatas.
Atsakyti
[quote=Noa,2013 06 12, 20:27]
O aš sugalvojau! Žinai, kaip boba kokia įsibraškina į per siaurus džinsus, ir visi lašiniai per viršų iškrenta. Kaip tik talijos srity biggrin.gif Tai va, tas sparnelis juos uždengia lotuliukas.gif

Čia matyt kažkas neapsikentęs sugalvojo lotuliukas.gif

Niekas pas man nekrenta is to sijono.
Ot britkios jus moteros biggrin.gif , dabar jau net man mano MELYNA bliuze nelabai grazi, tikiuosi iki ryto tai praeis lotuliukas.gif
NOA aciu už siuntinuką, lieku skolinga
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 12, 22:37)

Ot britkios jus moteros  biggrin.gif , dabar jau net man mano MELYNA bliuze nelabai grazi, tikiuosi iki ryto tai praeis lotuliukas.gif
NOA aciu už siuntinuką, lieku skolinga

Tu i mumis demesio nekreipk, jei tau grazu tai ir nesiok ax.gif visiems neitiksi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 12, 23:37)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taigi ir nesakom, kad tau krenta, sakau, čia kažkokį kūrėją tatai įkvėpė biggrin.gif

Man tokia spalva labai graži. nesu tikra, ar labai man ji tinka, bet labai akį traukia biggrin.gif
Atsakyti
Oj jūs su tais utiutiu, tiesą sakant, dabar laukiuosi, jau 14 savaitė, o aš vis dar nenuėjusi į gruodinukų temą... Gal to utiutiu ir beprasmių plepalų bijau... Kita vertus, bijau, kad be patarimų ir palaikymo bus sunku biggrin.gif

Dėl to paties reikia supakuoti ir atidėti 90 proc. spintos (o gal parduoti), žodžiu, pašalinti, nes vis tiek nebeįlendu arba veržia... Nežinau, ar čia kapsulę formuoti, ar imti viską, kas bent tinka, nes ne taip lengva rasti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 birželio 2013 - 11:11
Oi, groovy , kokios naujienos thumbup.gif Juk pamenu, kaip norejai ir laukei to wub.gif

Tu gal maukis tympas ir kokias tunikas nesiok, sukneles, vasara dekingas metas. Vat ziema su striukem, paltais jau sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 13 birželio 2013 - 11:27