Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2013 06 12, 09:40)
Gute, manau, kad nedera, pirmoj nuotraukoj gana keista proporcija atrodo, tarsi viršus būtų vieno žmogaus, o apačia - kito.

Nu cia jau kunas toks... Galima arba drabuziais bandyt istaisyt tai arba kartais tieisog numot ranka ir rengtis kaip takart norisi. Siaip as ir pati zinau, kad neproporcinai atrodo, mano virsus siuo metu 2 dydziais didesnis nei apacia ir kuo labiau kustu tuo didesnis tas kontrastas atrodo.
Atsakyti
Man atrodo, kad sijonas turėtų būti kiek ilgesnis ir į apačią siaurėjantis labiau, o palaidinė labiau aptempta per liemenį 4u.gif
Dabar viršus atrodo stambesnis, nei apačia, jei figūra tokio tipo, tai rūbais ir reikia tą skirtumą minimizuoti, o ne pabrėžti blush2.gif
O šiaip pats principas peplum+paprastas tiesus sijonas tai pagal mane visai geras variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 06 12, 09:59)
Man atrodo, kad sijonas turėtų būti kiek ilgesnis ir į apačią siaurėjantis labiau, o palaidinė labiau aptempta per liemenį  4u.gif
Dabar viršus atrodo stambesnis, nei apačia, jei figūra tokio tipo, tai rūbais ir reikia tą skirtumą minimizuoti, o ne pabrėžti  blush2.gif
O šiaip pats principas peplum+paprastas tiesus sijonas tai pagal mane visai geras variantas  ax.gif

Aciu, deduosi i galvą ir darau isvada kad drabuzius man reikia siudintis.
Atsakyti
man tai bliuskos ilgesnes noretusi, nes dabar atrodo kaip be liemens
Atsakyti
Pats principas derinimo geras, bet.

1. sijonas ir palaidinė skirtingų stilių - sijonas toka a la džinsinis, laisvalaikinis, o palaidinė jau tokia puošnesnė. Sijono reikėtų tiesasu, ir čiut siaurėjančio į apačią, ir kitokio audinio.

2. Ne pačios palaidinės ilgesnės reikėtų, o jos liemens siūlė/linija per aukštai, čia matyt žemesnei mergiotei siūta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 06 12, 11:24)
2. Ne pačios palaidinės ilgesnės reikėtų, o jos liemens siūlė/linija per aukštai, čia matyt žemesnei mergiotei siūta smile.gif

Kad jų beveik visų toks stilius, aš ir buvau nusipirkusi tokią, čia specialiai kvarbatkos ne ant klubų, o beveik ant liemens, aukščiau. Dabar pagalvojau, kad sunkiai kam tinka gal...
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 11, 21:19)
Ech... sunku toms moterims... to kas tinka nerasi, kas randama netinka...
O man tai reikia nuomones jusu, ne as nedarysiu tos klaidos kaip Noa ir neklausiu pirkti ar ne schmoll.gif 
Man iskilo dilema ar dera nesioti peplum bliuzele su paprastutiesiu sijonu? Man tai kaip ir nieko atrodo, mano 'didziuju' patareju chebra nosi rauko... tai ar man cia su suvokimu problemos ar jiems? Vaizdelis mazdaug toks blush2.gif

Jai platėjantį sijoną mautis, tai tikrai bus neščios vaizdas schmoll.gif ...
Labai siauri klubai, todėl manau čia puikiai tiktų tulpės tipo sijonukas, tada gautusi toks optinis apgaulis link smėlio laikrodžio su šyk kojom.
user posted imageuser posted image
Pagal šią foto manau kad jūs ne obuolys, o apverstas trikampis arba V g.gif , juolab, kad viršus nuo apačios dviem dydžiais skiriasi... kaip pas mane tik į kitą pusę blush2.gif
Gražus sijonas, dabar krūva prie jo tinkančių palaidinių galim rast, nu ir šiaip sakytau jūsų figūros mada atėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(dontstop @ 2013 06 12, 08:59)
Man atrodo, kad sijonas turėtų būti kiek ilgesnis ir į apačią siaurėjantis labiau, o palaidinė labiau aptempta per liemenį  4u.gif

drinks_cheers.gif Norejau komentuoti Gutes 444 apranga, bet ziuriu, kad dontstop viska ta pati parase, ka ir as norejau.
Apskritai man tokia palaidine tik ant labai kudu graziai atrodo, nes ji storina. Gute sake, kad jos virsus didesnis uz apacia, o tokia bliuskute tik dar labiau tai pabrezia ir...padidina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 12, 13:16)
Jai platėjantį sijoną mautis, tai tikrai bus neščios vaizdas schmoll.gif ...
Labai siauri klubai, todėl manau čia puikiai tiktų tulpės tipo sijonukas, tada gautusi toks optinis apgaulis link smėlio laikrodžio su šyk kojom.
Pagal šią foto manau kad jūs ne obuolys, o apverstas trikampis arba V g.gif , juolab, kad viršus nuo apačios dviem dydžiais skiriasi... kaip pas mane tik į kitą pusę blush2.gif
Gražus sijonas, dabar krūva prie jo tinkančių palaidinių galim rast, nu ir šiaip sakytau jūsų figūros mada atėjo biggrin.gif

Ane? Aš trikapis neviernas... Šiaip tai man visad atrodo, kad parduotuvės pilnos gražių drabužių ypač daug gražių batų, kol nereikia pačiai kažko išsirinkti. Taip ir su figura madingos visos tik ne tavo/mano turima.
Nu tiesa ant kablu ir su siaurom kelnem galiu rinktis madingas neiliemianiuotas bliuzes, tas kur *ui suprasi lieknas ar nelabai liemuo po ta bliuze. cool.gif

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 12, 13:22)
Sveikos
drinks_cheers.gif Norejau komentuoti Gutes 444 apranga, bet ziuriu, kad dontstop viska ta pati parase, ka ir as norejau.
Apskritai man tokia palaidine tik ant labai kudu graziai atrodo, nes ji storina. Gute sake, kad jos virsus didesnis uz apacia, o tokia bliuskute tik dar labiau tai pabrezia ir...padidina smile.gif

Supratau kartu ju nedėvėsiu, tik po viena smile.gif nes man mėlynasis periodas.
Ir ta bliuzė nei kiek nepuosti, fakturinio trikotazo, dar netgi su poliesteriu, bet tuo "geruoju" nesiburbuliuojančiu (kol kas) kai nusiburbuliuos pažadu išmesti.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 12, 13:34)
... bet tuo "geruoju" nesiburbuliuojančiu (kol kas) kai nusiburbuliuos pažadu išmesti.

aš tai turiu aparačiuką kuris nurenka burbuliukus, geras daigčiukas
Atsakyti
Aš labai norėjau ką nors komentuot, bet nežinau, ką, viskas parašyta biggrin.gif Idėja gera, o rezultatas kažkoks... Aš tiesiog iš esmės tokių bliuzkių nesuprantu, man nesuvokiama, kam jos reikalingos ir ką jomis norima pasakyti, kaip ir kelnių nukritusiu klynu biggrin.gif Kam tas kvalbonas virš liemens, konkrečiai. Jei žmogus turi taliją, tai padaro, kad nebūtų, o jei neturi, tai pabrėžia, kad jos nėra. O koks tikslas taip daryt? unsure.gif

Spalva tai pasakiška, ir tas sijonas visai nieko, ir kojos gražios. O toliau gal skonio reikalas, tik va ne mano skonio biggrin.gif
Papildyta:
Ir čia ne per trumpas liemuo, man toks vaizdas, kad čia taip turi būti. Anksčiau tas kvalbonas eidavo apačioj, o dabar jis eina lygiai per taliją - prasideda virš, o baigiasi po... Tik va kodėl, tai man nesuvokiama biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 birželio 2013 - 14:12
Noa, pirmose foto tas sijonėlis aiškiai pabrėžia, o ne paslepia liekną liemenį ir sudaro išraiškingesnių klubų iliuziją. Žodžiu atlieka gerą darbą. Pas Gutę per mažai įliemenuota ta palaidinė ties talija ir pernelyg palaida žemiau.
Atsakyti