QUOTE(bytte @ 2013 06 12, 13:16)
Jai platėjantį sijoną mautis, tai tikrai bus neščios vaizdas
...
Labai siauri klubai, todėl manau čia puikiai tiktų tulpės tipo sijonukas, tada gautusi toks optinis apgaulis link smėlio laikrodžio su šyk kojom.
Pagal šią foto manau kad jūs ne obuolys, o apverstas trikampis arba V
, juolab, kad viršus nuo apačios dviem dydžiais skiriasi... kaip pas mane tik į kitą pusę
Gražus sijonas, dabar krūva prie jo tinkančių palaidinių galim rast, nu ir šiaip sakytau jūsų figūros mada atėjo
Ane? Aš trikapis neviernas... Šiaip tai man visad atrodo, kad parduotuvės pilnos gražių drabužių ypač daug gražių batų, kol nereikia pačiai kažko išsirinkti. Taip ir su figura madingos visos tik ne tavo/mano turima.
Nu tiesa ant kablu ir su siaurom kelnem galiu rinktis madingas neiliemianiuotas bliuzes, tas kur *ui suprasi lieknas ar nelabai liemuo po ta bliuze.
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 12, 13:22)
Sveikos
Norejau komentuoti Gutes 444 apranga, bet ziuriu, kad dontstop viska ta pati parase, ka ir as norejau.
Apskritai man tokia palaidine tik ant labai kudu graziai atrodo, nes ji storina. Gute sake, kad jos virsus didesnis uz apacia, o tokia bliuskute tik dar labiau tai pabrezia ir...padidina
Supratau kartu ju nedėvėsiu, tik po viena
nes man mėlynasis periodas.
Ir ta bliuzė nei kiek nepuosti, fakturinio trikotazo, dar netgi su poliesteriu, bet tuo "geruoju" nesiburbuliuojančiu (kol kas) kai nusiburbuliuos pažadu išmesti.