Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

oi, aš iš draugės nupirkau jai netinkusią tokią suknikę, kad negaliu atsigauti iš laimės - šilkinė, colour block ir tokia juokinga kaina bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tiesa didoka buvo, bet nugaroje susiaurinau ir dirželį užsidėjau thumbup.gif vakare gal nuotrauką įdėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 06 09, 08:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Snieguota, kaip sekesi apsipirkimas?
as radau viena suknike bigsmile.gif

Truputį apsipirkau. Dabar turiu juodą suknutę, baltus esprit džinsus, alyvinius ir melsvus marškinėlius ir tris diržus nusipirkau, viskas kainavo po 5 lt. Spalvų iš vis neradau kokių norėjau, tai eilini sykį prisipirkau tai kąas tiko pagal dydžius doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 06 10, 07:44)
Truputį apsipirkau. Dabar turiu juodą suknutę, baltus esprit džinsus, alyvinius ir melsvus marškinėlius ir tris diržus nusipirkau, viskas kainavo po 5 lt. Spalvų iš vis neradau kokių norėjau, tai eilini sykį prisipirkau tai kąas tiko pagal dydžius  doh.gif  doh.gif  doh.gif

cia kur taip viska papirkai blink.gif
Atsakyti
Aš tai nusivyliau internetine prekyba... pasitvirtino mano baimės. Vietoj dasty navy (kokią mačiau savo monitoriuje) gavau šiltut šiltutėlę purvina mėlsva. Ir kaip ją dabar derint? Dėl kitų smulkybių, tai irgi įsivaizdavau kiek kitokį variantą unsure.gif . Gerai kad kelnės begiojimui... tai priderinsiu maikute prie kelnių, bo bėgant veidelis ar taip ar taip nupušęs būna... net ir su savo spalvom gerai neatrodysiu. Tačiau matyt net nebesidairysiu nete pirkinių verysad.gif ... truputi gaila, bo pasirinkimas pas mum menkokas.
Atsakyti
Tai duok INC, jinai ruduo, šilta murzina maikė - rudenims tinkama, ania? biggrin.gif

Inc, pirk Byttes maikę, eisi sportuot! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 06 10, 18:46)
cia kur taip viska papirkai blink.gif

Tai Humana geriausia mano parduotuve biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 06 10, 21:42)
Tai duok INC, jinai ruduo, šilta murzina maikė - rudenims tinkama, ania? biggrin.gif

Inc, jei neisi sportuot- priversim maikę vistiek pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu prisireike dabar man Lacoste ranksluoscio. Nors mano kaime prie ezero tik pati juo ir geresiuosi biggrin.gif

Susitvarkiau savo kosminio dydzio spita, visus man netinkanciu, nepatinkancius drabuzius is dalinau draugems ir nustebau, kad dabar atsidarau duris, ka imu nuo pakabos, viskas tinka. Sumazinus rubu kieki, pradejau tureti kuo apsirengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 10, 20:42)

Nu Inc nelabai g.gif , šviesoka ana tokia, nebent šviesiam rudenėliui tinkama būtų... be to kelnes gi papirkau, maikę galiu belen kokę mauti... tik kiek ko begalvoju deriny irgi šiltų ne mano spalvų variantai gaunas blush2.gif . Ai tik gerai kad a tip a taip baisi, kai bėgu... o ir čiurną pasitempiau, ilgai nebėksiu dar tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech... sunku toms moterims... to kas tinka nerasi, kas randama netinka...
O man tai reikia nuomones jusu, ne as nedarysiu tos klaidos kaip Noa ir neklausiu pirkti ar ne schmoll.gif
Man iskilo dilema ar dera nesioti peplum bliuzele su paprastutiesiu sijonu? Man tai kaip ir nieko atrodo, mano 'didziuju' patareju chebra nosi rauko... tai ar man cia su suvokimu problemos ar jiems? Vaizdelis mazdaug toks blush2.gif
user posted image
user posted image
Fotikas pavargo nespejus graziau nusifotografuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 11 birželio 2013 - 21:22
O tai su kuo daugiau jei ne su tiesiu sijonu? Ji pati su kvarbatkom, tai sijonas turi būti paprastas 4u.gif

Nors šis sijonas konkrečiai man nelabai gražus, bet čia skonio reikalas. Gal kad sus siūlėmis ir iš tokios medžiagos... g.gif Palaidinė labai graži 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 11 birželio 2013 - 22:36
QUOTE(groovy @ 2013 06 11, 23:34)
O tai su kuo daugiau jei ne su tiesiu sijonu? Ji pati su kvarbatkom, tai sijonas turi būti paprastas 4u.gif

Nors šis sijonas konkrečiai man nelabai gražus, bet čia skonio reikalas. Gal kad sus siūlėmis ir iš tokios medžiagos... g.gif  Palaidinė labai graži 4u.gif

Siaip nesiojau su tiesiom kelnem, tada viskas gerai atrodo, o kai is brokijo su sijonu tai ir pasimeciau.
Siaip sijonas man patinka, nuotaukoje jis lyg blizga kazkiap, realiai ne o ir nelygintas cia. Medziaga nu ne kostiumine, tokia mazdaug kaip dzinsu audimo, o bliuzele trikotazine ir ne mano spalvos bet tokia melyna, kad nutariau jog uz pigiai ir prie idegusiu ranku sueis kaip uz gera.
Atsakyti
Gute, manau, kad nedera, pirmoj nuotraukoj gana keista proporcija atrodo, tarsi viršus būtų vieno žmogaus, o apačia - kito.
Atsakyti