Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man tai pavasaris biggrin.gif Bet man visi pavasariai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 30, 18:29)
Ajste, tu geriau su savo koliažą dėk į šitą temą
http://www.supermama...;#entry63758600
ten nustatinėja tipus ir greičiau patarimo sulauksi, nors kažin ar nustatys is karto  g.gif aš tai gal savaitę kybojau tarp pavasario ir vasaros,  na ir dar į žiemas siūlė, kol galų gale likau bright spring, bet be spalvų testavimo nieko nebūtų gavesi. o galvojau kad esu warm autumn doh.gif  biggrin.gif

Ačiū, jau ir ten įlindau 4u.gif Aš dabar nežinau kur kabėt, pasiskaičius tai viena dalis ten tinka, kita ten... Ir čia tik iš keturių renkantis. Nors gal aiškiau būtų jei žiūrėt į 12 ar 16, būtų lengviau prisiskirt prie vieno ar kito tipo ax.gif
QUOTE(Noa @ 2013 08 30, 19:08)
Man tai pavasaris biggrin.gif Bet man visi pavasariai biggrin.gif

Lyg ir pagal odą tikčiau į pavasarius, bet akys ir plaukai nelabai tinka g.gif tai gal būsiu koks pavasarinis ruduo žiemą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 21:51)
Lyg ir pagal odą tikčiau į pavasarius, bet akys ir plaukai nelabai tinka  g.gif  tai gal būsiu koks pavasarinis ruduo žiemą  lotuliukas.gif

... su vasaros įtaka lotuliukas.gif

O aš tai pajaučiu, kad man būna spalvinis pakilimas, kai pasidomiu apie metų laikus, o paskui iš po lėto į viską spjaunu ir vėl prisiperku juodulių - negaliu aš be juodulių lotuliukas.gif Ir pofigu, kad light spring biggrin.gif Na, būsiu dar biskutuką lightesnė, ir tada ką biggrin.gif

Jau turiu batus ir rankinuką, ir visai nepavasarišką nagų laką biggrin.gif
Bet man labai reikėjo, man buvo depresija, užmaskuosiu tai tamsiai mėlynu paltu, net dviem, ir išvis, aš to rankinuko dantyse nenešiosiu biggrin.gif
Atsakyti
Man kiek iš to koljažo matosi, tai Ajste visai nieko nuo žiemos neturi, plaukai softiški, vasariški. Tipas gali būti tiek vasara, tiek ruduo, tiek pavasaris biggrin.gif
Reiktų su skirtingų spalvų drabužiais žiūrėti, taip nieko nesimato ax.gif
Atsakyti
įdomūs patarimai, reikės išmėginti, nes tikrai atrodo drabužių yra, bet derinti nėra kaip ir reikia vėl naujų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 30, 22:20)
... su vasaros įtaka lotuliukas.gif
O aš tai pajaučiu, kad man būna spalvinis pakilimas, kai pasidomiu apie metų laikus, o paskui iš po lėto  į viską spjaunu ir  vėl prisiperku juodulių - negaliu aš be juodulių lotuliukas.gif Ir pofigu, kad light spring biggrin.gif Na, būsiu dar biskutuką lightesnė, ir tada ką biggrin.gif

Jau turiu batus ir rankinuką, ir visai nepavasarišką nagų laką
biggrin.gif
Bet man labai reikėjo, man buvo depresija, užmaskuosiu tai tamsiai mėlynu paltu, net dviem, ir išvis, aš to rankinuko dantyse nenešiosiu biggrin.gif

sie nelabai skaitosi, aksesuarai, gali buti ir ne pagal tipa, jie vaizdo perdaug negadina, gali ir is kitos operos buti. Svarbiausia kas prie veido ir kas didelio ploto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 31 rugpjūčio 2013 - 15:09
QUOTE(rytojryta @ 2013 08 31, 16:08)
sie nelabai skaitosi, aksesuarai, gali buti ir ne pagal tipa, jie vaizdo perdaug negadina, gali ir is kitos operos buti. Svarbiausia kas prie veido ir kas didelio ploto

Tai va ir aš taip manau biggrin.gif Rankinukas mažo ploto, ne prie veido ir galima bent ten nusipirkti, kas gražu biggrin.gif

Nes jei jau pradėt derint ir batus bei rankinukus, tada galima ir dar plačiau - mašiną, sofas ir tapetus, jei tu stovi tarp tau netinkamo atspalvio tapetų, arba sėdi ant sofos, tai atrodai prasčiau! biggrin.gif
Jau įsivaizduoju kokioj baldų parduotuvėj - ne, ne, nenoriu šios sofos, man ji netinka pagal sezoną! O ana netinka pagal zodiaką! O dar ta - pagal feng shui! O ta kur gale - tiesiog negraži! lotuliukas.gif
Atsakyti
Nupirkau dukrai botiljonus, kokybė manau ne kas, kaina irgi... 120 Lt... bet daugiau nieko tinkančio/patinkančio neradom. Kokybiškesni iškart dar brangesni, o aš pabijojau dar pirkt... mažu ta jos pėda dar tebetysta... bet aplink kiek apsiklausinėjau, tai daugumos koja apie 12-tus taip sustoja augus, na gal kiek dar paauga apie puse dydžio... tai žiūrėsim kaip čia bus. Mama įsitikinus kad tokia ir liks, nebeauks daugiau, mol jos tokio dydžio, mano tokio irgi dydžio... na ir jos jau tokia pat.
Dabar pati sau ieškosiu jau. Labai noriu su stambiu kulnu apie 4-6 cm botiljonų... kažką panašaus lyg galim atrast... kelias poras nužiūrėjau. Vieni pilkai mėlsvi, turiu švarkelį/striukę odinę tokios pat spalvos. Kažin beryšio taip susiderint g.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi visos labai patarinėjot man dėl vestuvinės aprangos, jaučiu pareigą duoti šiokią tokią ataskaitą smile.gif

Ėjau su suknele, kurią rodžiau viešai forume, pritariu išsakytom nuomonėm, kad ji paprasta ir gal per kukli baliui, bet nieko kito nepirkau ir manau, kad gerai padariau smile.gif Buvo svečių net džinsuotų, tad aš tikrai jaučiausi pakankamai pasipuošusi, su vakariniu makiažu, progine šukuosena, papuošalais galutinis variantas manau gavosi nekasdieniškas, šventinis pakankamai, bent lyginant su kitais smile.gif

Daug abejonių turėjau, mautis ar nesimauti pėdkelnių, moviausi biggrin.gif , vakaro eigoje suplyšo, išmečiau ir toliau buvau be jų laugh.gif Abejojau dėl viršutinio rūbo - neprireikė jo, dieną buvo šilta, vakare balius vyko patalpose, kadangi nerūkau, į lauką nejau, visos pramogos buvo viduje. O šiaip buvau paruošusi raudoną plosčiuką.

Kadangi tema apie ekonomišką garderobą, tai į taupymo temą - padariau išvadą, kad kitą kartą stengsiuosi apsieiti su minimaliom išlaidom, geriau kažką priderinti iš turimo garderobo, nei pirkti vienam kartui.. pvz, laisvai galėjau nepirkti batelių, labai trumpai buvau jais apsiavusi, turbūt nieks jų nė nepastebėjo ir net nuotraukose neuzfiksavo laugh.gif , prieš vakarinę dalį buvau persiavusi kitais, kad šokti būtų patogu, tai galėjau su jais nuo pat pradžių būt.. Laimei, nepirkau papuošalų, rankinuko, šalio šiai progai, galvojau pirkti, bet ačiūD neradau tinkamų laugh.gif Žodžiu, išlaidos galėjo būti ir mažesnės blush2.gif ax.gif

Atsakyti
Donstop, smagu, kad gerai jauteisi ir buvai tinkamai pasipuošusi.

aš irgi šiuo metu priėmusi persiauklėjimo taktiką - nepirkti ko nors būtent kažkokia progai, nes dažniausiai p otos progos ir nugula spintoje, bandau išsiversti su turimais, arba bent jau tik kažką "dasipirkti, ką tikrai pritaikysiu.
Atsakyti
Dabar apie rudens kapsules smile.gif

Šiam rudeniui nieko naujo neruošiau, ir toliau nešiosiu tai, ką buvau paruošus ir jums parodžius pavasary. Šiuo metu esu įjungus taupymo režimą, tad stengsiuos išvis nieko naujo nepirkti iki žiemos išpardavimų (aišku, jei pavyks atsilaikyti biggrin.gif ). Šį bei tą manau nusimegsiu, taip pat gal ką išsimainysiu per MD ax.gif

Dabar aš jums parodysiu tas pačias nuotraukas, kurias jau rodžiau kovo 1, ir kas per pusmetį pasikeitė, kuo nauju papildžiau kapsulę per tą laiką, ko atsikračiau. Pamėginsiu parodyti, kaip mano kapsulės kinta, nes dažnai kyla klausimų, ką daryti, kad nekeisti viso garderobo kas sezoną iš pagrindų, kaip "prijungti" naujus rūbus prie turimų komplektų.

Taigi, pavasarį mano "apačios" buvo tokios:

user posted image

Trečią iš kairės sijoną pardaviau, tai buvo "trendinis" vienasezonis rūbas. Vietoj jo pirkau antrus džinsus, skinny, tamsiai mėlynus.

Dabar "apačios" atrodo taip:

user posted image

2 iš 4 "apačių" atrodo labai panašiai, tačiau čia gaunasi toks dalykas: bootcut džinsus aš nešioju tik kai sausa, o kai lyja/balos/pliurzės/purvynai pereinu prie skinny (kitaip su bootcut'ais vien perėjus per gatvę iki darželio klešnių apačios jau būna šlapios ir purvinos doh.gif )

"Topai"
Buvo:

kardinagai
user posted image

nieks nepakito, labai vykusiai čia man pavyko sukomplektuoti rolleyes.gif biggrin.gif

palaidinukės
user posted image

peikėt trečią iš kairės, atsikračiau jos, dar vienas argumentas buvo prieš ją - tiko ne prie visų "apačių". Antri iš kairės marškinukai "susinešiojo" - išskalbiau kartu su tamsiu dažančiu rūbu ir gavau įdomų plėmų raštą blush2.gif

Dabartinės palaidinukės:
user posted image

Naujai nusipirkau palaidinę iš dešinės, čia man bus "trendinis" rūbas šiam sezonui, paskui parduosiu.

user posted image

Batelių kolekcijoje daugiau pokyčių, buvo:

user posted image

Dabar:

user posted image

Atsikračiau baletkių - "nesinešioja" schmoll.gif
2 poras "pavargusių" batelių atidaviau damušinėt mamai.
"Trendinius" batelius, pirktus vienam sezonui, sėkmingai pardaviau.
Pastebėjau, kad juodi visai "nesinešioja", gal ir juos reikia jau perleisti kam nors g.gif
Nusipirkau 4 naujas poras blush2.gif Bet man tikrai tiek reikia blush2.gif Tikrai, tikrai biggrin.gif 2 poros batelių ant platformos, kiti su kulniukais. Batelius aš aviu ištisus metus darbe, persiaunu. Šviesūs labai tinka vasarai, aš ir karštą dieną jei ateinu su basutėm, persiaunu į batelius, man šalta dėl kondicionieriaus, traukia per kojas.
Botiljonų nupirkau antrą porą prie turimos vienos. Kadangi mėlyni su raudonais šniūrais ne visad prie visko tinka, antrą porą pasirinkau universalesnės, murzinai pilkšvos spalvos.

Ilgaauliai pavasarį buvo 2, plokščiapadžiai ir aukštakulniai.

user posted image

Plokščiapadžiai sunešioti, galvoju, užteks vienos poros, nedažnai aviu ilgaaulius, kažkaip nemėgstu g.gif Turimų spalva labai universali, murzinai pilkšvai chaki, tinka absoliučiai prie viso, mano manymu.

Papildyta:
Viršutiniai rūbai - buvo plosčius, smėlinis

user posted image

Man jis nelabai patinka, ta spalva man ne itin tinka ir šiaip nuobodi atrodo, visad rišu kokį ryškesnį šalikėlį prie jo... Jam pakeisti įsigijau raudoną plosčiuką, ir jei vien jo pakaks (turint omeny spalvą, ar nepabos, ar prie visko tiks), pavasarį smėlinio atsikratysiu. Kol kas turėsiu abu.

user posted image

Dar turiu tokį plosčių/striukę iki kelių, šviesiai pilkos spalvos, prie džinsų gerai

user posted image

Čia buvo darbinė kapsulė, yra dar laisvalaikio (ten ir batai, ir viršutiniai rūbai kiti), sporto rūbai, keli puošnūs ...
Nėra jokio šiltesnio megztuko - nusimegsiu bent porą.
Nėra jokio šiltesnio viršutinio rūbo - va dėl to nežinau ką daryti, kaip išvengti didelių išlaidų g.gif Gal įšoksiu iškart į žieminį paltą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 08, 13:02)
Dabar apie rudens kapsules  smile.gif

Šiam rudeniui nieko naujo neruošiau, ir toliau nešiosiu tai, ką buvau paruošus ir jums parodžius pavasary. Šiuo metu esu įjungus taupymo režimą, tad stengsiuos išvis nieko naujo nepirkti iki žiemos išpardavimų (aišku, jei pavyks atsilaikyti  biggrin.gif ). Šį bei tą manau nusimegsiu, taip pat gal ką išsimainysiu per MD  ax.gif

Manau pavykę pokyčiai su minimaliom išlaidom ruošiantis rudens sezonui 4u.gif o aš dar vasara gyvenu, nes šilta biggrin.gif tiksliai dar nė nežinau kas iš turimų rūbų tiks rudeniui pagal mano tipą doh.gif reiktų jau gal spintą paruošt rudeniui, o dar taip nesinori tų šiltesnių rūbų ax.gif biggrin.gif
Nusipirkau plaukų dažus tai gal šiandien dukra nudažys, kažin kas gausis, ar ne bus man šokas pamačius save veidrody doh.gif biggrin.gif
Atsakyti